- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #1.961
Çok şükür, göründüğü kadarı ile her şey yolunda. Denizin tırnak cevabına bayıldım.
merhaba...Merhaba bi ara topiğinizi takip ediyordum. Karşıma çıktı tekrar girip okuyayım dedim :) ilk başlarda günlük şeklinde yazıyordunuz sanırım bıraktınız o şekilde yazmayı
günaydın canlı selam
O günleri de görürsün Allahın izni ile. O ne ki, torunlarının okumasını bile görürsün in şeeAllah. Bu azim ki, sen de var.
Bulantılar... bulantılar... varlığına sevinsem mi, üzülsem mi... bazen çok zorluyor, ilaçlarımı bile içemiyorum. Su içmeğe korkuyorum. Azaldı galiba (çok şükür), ancak bir anda çok kötü ola biliyor. Kelebek gibi hiss değil de, bazen yamulmakları var (gerçi ondan da endişe ediyorum ya). Arkası üste uzandığımda gözle bile fark ediliyor. Korkularım izin verse çok güzel bir şey, onları hiss etmek. Ancak şimdi tek istediğim sağlıklı olmaları, hiss etmek için sabırsızlanmıyorum. Bebekler büyüdükce korkularm da büyüyor, elhamdulillah. Bu günleri gösteren Rabbime sonsuz şükürler olsun.
bu Denizin cadılığından daha çok otobüsdekilerin cadılığı olmuş. Korumana bayıldım. O tip çocuk büyütmek, gerçekten terbiye ederek büyütmek daha fazla emek ister ve ipleri elinde tutmak zordur. Bir arkadaşım öğle terbiye veriyordu, nasıl sonuç verecek merak ediyordum (çünki bizim kültürümüzde çocuklar genellikle baskı altında büyütülür, uslu olur ancak serbest olmaz). İkinci çocuğu olduğunda sabrı tükendi, eskisi kadar sabırlı, merhametli davranamadı. Sonra ipleri elinden kaçırdı ve çocukla sorunlar yaşadı. Zor ve kesinlikle söz dinlemeyen bir çocuk oldu (daha 3 yaşı vardı). Ancak çok akıllı bir çocuk. Sanırım şimdi daha iyi.
Demek istediğim insanlar genelde daha kolaya kaçıyorlar. Ya baskı, ya tam serbestlik. O ikisinin arasını tuttura biliyorsan ne mutlu sana.
Bu arada bilge dedeyi nereden okuyorsun. Hangi kitaplarını tavsiye edersin?
DenizGeldi post: 37279298 .!.:sümeyyecimmmm...can lı selam.el sallıyorum sana...gördüm say...
biliyorsan ikonların yerini,lütfen yaz....
iyi geceler böcekseverler......
Günaydın sevgili Deniz ve okyanus yürekli annesi..musmutlu hafta sonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?