- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #2.061
mrb ben yaklaşık bir aydır takip ediyorum sümüklü böceğin hikayesini ilk başta ağlayarak daha sonra çok güzel huzur dolu bir yolculukta gibi devam ettim uzaktan. bazen yorum yapmak itedim ama bölemedim sanki büyüyü bozmamak için aslında soracak çok şeyim var ama zamanı gelmemişti.ben 6yıllık evliyim evliliğimin ilk ayı dış gebelik geçirdim ve ameliyat oldum kısa keserek anlatıcam ilk tüpbebek deneyimim özel hastane negatif 2 yıl sonra 2. deneme ankara tıpfakültesi kadın doğumda kızkardeşim ameliyathane hemşiresi özle hocakonunuzu dün gece gördüm okudum çok etkilendim çok hoşuma gitti gözlerim acıdığı halde 5 10 sayfa okudum okumayda devm ediyorm bir yazar edasında yazmıssınız çok duygulandım göz yaşlarım gözlerimi zorladı adeta okurken
sizi tebrk ederim evlatedinme konusundaki cesaretinize yavrunuza denizinize olan sevginize hayran kaldımm allahım sizi ayırmasın hem anne oldunuz hem bir masumun acısına merhem oldunuz aile oldunuz hem iyilik ediyorsunuz hem mutlu oluyorsunuz
özleminize kavuştunuz mutluluğunuz daim olsun ....
biraz konunun dışında bir soru olacak ama isterseniz cevap vermek zorunda değilsinz gebe kalamamanızdaki sorun neydi bende 3 yıldan sonra aşılamayla gebe kaldımm ama düştü istiyoruz ama olmuyor çok üzülüyorum buduruma
aslında bana kalsa (eşim sıcak bakmıyor evlatedinme konusunda )evlat edinirim kendi çocuğum olsada olmasada amaa eşim kabuletmez çok vicdanlıdır ama sıcak bakmıyor budurma çoğu insan gibi
yazdıklarınızı okumaya devam edeceğim sevgiyle kalınnn....
konunuzu dün gece gördüm okudum çok etkilendim çok hoşuma gitti gözlerim acıdığı halde 5 10 sayfa okudum okumayda devm ediyorm bir yazar edasında yazmıssınız çok duygulandım göz yaşlarım gözlerimi zorladı adeta okurken
sizi tebrk ederim evlatedinme konusundaki cesaretinize yavrunuza denizinize olan sevginize hayran kaldımm allahım sizi ayırmasın hem anne oldunuz hem bir masumun acısına merhem oldunuz aile oldunuz hem iyilik ediyorsunuz hem mutlu oluyorsunuz
özleminize kavuştunuz mutluluğunuz daim olsun ....
biraz konunun dışında bir soru olacak ama isterseniz cevap vermek zorunda değilsinz gebe kalamamanızdaki sorun neydi bende 3 yıldan sonra aşılamayla gebe kaldımm ama düştü istiyoruz ama olmuyor çok üzülüyorum buduruma
aslında bana kalsa (eşim sıcak bakmıyor evlatedinme konusunda )evlat edinirim kendi çocuğum olsada olmasada amaa eşim kabuletmez çok vicdanlıdır ama sıcak bakmıyor budurma çoğu insan gibi
yazdıklarınızı okumaya devam edeceğim sevgiyle kalınnn....
son denememde daha doğrusu deneyemememde ...Memorialili çok araştırmıştım.o hastane bana bebeğimi verebilirdi.önce bir kaç ay yumurta takibi yaptıracak en uygun yumurta sayısında başlıyacaktık.spermler yeni bir yöntemle 5000 mi 8000 mi ..kere daha yakından büyütülerek kullanılacaktı
.o ara tatile çıktım ben.motivasyon olsun diye deneme öncesi....tüp bebek tedavisi çok zahmetli bir süreç..her yönden..Balıkesir altınoluktayız.hediye eşya satan dükkanları geziyoruz.geze geze yürüyoruz tabii.önümde bir köpek....köpekmiş.sonradan korktum tabiii.köpeğin başı yok...karaltı...şaka gibi değil mi?
çok kötü bir şaka!!
.baktığım herşeyin sol kısmı yok...bu olan şeyin olma sıklığı, olma aralığı diyeyim...ki bunlar atak mış.çoğalınca...çoğalmak...yanlış bir kelime oldu bunu tarif etmek için.yani kısacası sıklaşınca işte...ben bu atakların 20 şer dakika sürdüğü kanaatine vardım.sonrasında herşey normal.
çekilenmr da beyinde minik bir pıhtı olduğu görüldMemorialin hemoyoloğunda 6 ay tedavi gördüm...tedavi şekli tuhaftı...işkence gibi..2,,,3 5 ,7 gün 10 , 15 gün aralıklarla sürekli kan tahlili yaptırdım.o pıhtının tedavime engel olup olmıyacağını ,öğrenmek için.kendime sonrasında ne çok acıdım...mutlu olduktan anne olduktan sonra yani...6 ay..dile kolay.6 ay sürekli kan aldırıp telefonla rapor ettim hematoloğa.6 ay sonrası yeniden bir mr...ona göster buna göster.hemotolkta kendisi bizzat ilgileneceğini söyledi dr arkadaşına gösterdi.sonuç:net bir kara yok.ilk mr la son mr arasında önemli bir fark yok.doğuştan da olabilirmiş.olasılık....Memorialin tüp bebek dr u...o zaman lar Hale isimli bir bayan dr du.önce hastanın sağlığı diyerek riske almarı durdu rdu tedaviyi.
bilgisayarım çok yavaşladı...uygun zamanda az devam edeceğim.anlayış ile..
son denememde daha doğrusu deneyemememde ...Memorialili çok araştırmıştım.o hastane bana bebeğimi verebilirdi.önce bir kaç ay yumurta takibi yaptıracak en uygun yumurta sayısında başlıyacaktık.spermler yeni bir yöntemle 5000 mi 8000 mi ..kere daha yakından büyütülerek kullanılacaktı
.o ara tatile çıktım ben.motivasyon olsun diye deneme öncesi....tüp bebek tedavisi çok zahmetli bir süreç..her yönden..Balıkesir altınoluktayız.hediye eşya satan dükkanları geziyoruz.geze geze yürüyoruz tabii.önümde bir köpek....köpekmiş.sonradan korktum tabiii.köpeğin başı yok...karaltı...şaka gibi değil mi?
çok kötü bir şaka!!
.baktığım herşeyin sol kısmı yok...bu olan şeyin olma sıklığı, olma aralığı diyeyim...ki bunlar atak mış.çoğalınca...çoğalmak...yanlış bir kelime oldu bunu tarif etmek için.yani kısacası sıklaşınca işte...ben bu atakların 20 şer dakika sürdüğü kanaatine vardım.sonrasında herşey normal.
çekilenmr da beyinde minik bir pıhtı olduğu görüldMemorialin hemoyoloğunda 6 ay tedavi gördüm...tedavi şekli tuhaftı...işkence gibi..2,,,3 5 ,7 gün 10 , 15 gün aralıklarla sürekli kan tahlili yaptırdım.o pıhtının tedavime engel olup olmıyacağını ,öğrenmek için.kendime sonrasında ne çok acıdım...mutlu olduktan anne olduktan sonra yani...6 ay..dile kolay.6 ay sürekli kan aldırıp telefonla rapor ettim hematoloğa.6 ay sonrası yeniden bir mr...ona göster buna göster.hemotolkta kendisi bizzat ilgileneceğini söyledi dr arkadaşına gösterdi.sonuç:net bir kara yok.ilk mr la son mr arasında önemli bir fark yok.doğuştan da olabilirmiş.olasılık....Memorialin tüp bebek dr u...o zaman lar Hale isimli bir bayan dr du.önce hastanın sağlığı diyerek riske almarı durdu rdu tedaviyi.
bilgisayarım çok yavaşladı...uygun zamanda az devam edeceğim.anlayış ile..
öncelikle cevap için çok teşekkürederim çok zor günler geçrimişsiniz çok zorlu süreçler çok geçmişolsun hem piskolojikolarak hem maddiaçıdan hem sağlıkaçısından çok zarar görmüşsünüz ama çok şükür denizinize kavuşmuş evlatsahibi anne olmuşsunz allah evladınızı size bağışlasın inşallah
92 yılından bahsediyosunuz ben 91 doğumluyum ozamnalardaki tüp bebek tedavileri daha yeni olduğundan belki bukadar zarar gördünüz herşey kısmet meselesi allah korusun iyiki size bişey olmamış çok ciddi sağlık sorunları yaşadıklarınız beyinde pıhtı falan allah birdaha göstermesin sağlıkla sevgiyle kalın denizinizi benim içinde öpüp koklayın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?