- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #2.081
aleykümselam, güzel yürekli deniz annesi :) yazılarını gizli gizli okuyorum :) denizini de ısırıyom :) seni merak ettim gerçekten çnükü bende böcekseverimmmm :)
mrb ben yaklaşık bir aydır takip ediyorum sümüklü böceğin hikayesini ilk başta ağlayarak daha sonra çok güzel huzur dolu bir yolculukta gibi devam ettim uzaktan. bazen yorum yapmak itedim ama bölemedim sanki büyüyü bozmamak için aslında soracak çok şeyim var ama zamanı gelmemişti.ben 6yıllık evliyim evliliğimin ilk ayı dış gebelik geçirdim ve ameliyat oldum kısa keserek anlatıcam ilk tüpbebek deneyimim özel hastane negatif 2 yıl sonra 2. deneme ankara tıpfakültesi kadın doğumda kızkardeşim ameliyathane hemşiresi özle hocaama yumurta toplama işleminde enfeksyon geçirdim o halde transfer bebek tutu ama enfeksyondan dolayı sonlandırdılar ölümlerden döndüm 2 ay hastanede yattım panik atak geçrdim kendime gelemedim eşime olmuyor dedim ben birdaha denemicem yapamıyorum akıl sağlığımdan olucaktım dedim evlatlık alalım ve ben o dönemlerde hep düşünüyordum evlatlık olmasada koruyucu aile olalım diye alıştıra alıştıra devam ediyordum hep karşıydı ameliyat olduktan sonra bende gerçekten birdaha denemek istemedim ama eşimde asla evlatlık almam şuan böyle düşünüyorsun düzeldikten sonra sende hak vericeksin bana doktorlar asla sizin çocuğunuz olmaz demediği sürece olmaz diyordu ve şuan tedaviye tekrar başladık Allah birşeye ol derse olur ve nerede nasıl olacağıda ona bağlı hiçbirşey bizim elimizde değil ben başka hastaneye gitmek istedim ankara tıp fakültesi beni okadar korkutuyordiki asla dedim kız kardeşim ısrarla özel hocalar var başka hocaya ayarlarız diye bana yardımcı olmya çalıştı ama bu seferde ona bu kadar yük olmak istemedim çünçü maddi manevi o olmasa o hastanede bu kadar rahat 2 ay geçiremezdim hastanenin tüm güzel imkanlarından onun sayesinde yararlandım ama ağrılardan bunu anlayamıyordum çok ağırdı rabbim kimseye yaşatmasın kız kardeşime dedimki asla kimse karışmasın belli kişiler dışındada bilen olmasın eşimle biz halledicez bu sefer hiçbir rtanıdıkta ayarmayın sonra bizim yüzümüzden diye çok üzülüyorsunuz dedim çünkü bu konularda gerçekten çok şanssızım gittiğim hastanede sorunsuz ilk gün doktorlar çok tatlı ohhh dedim yanımda eşim ve annem annemede söyledim çok huzurluydum kan alındı ultrasona girdim hiç sorun yok şaşırdım doktora gittim ben daha önce böyle birşey yaşadım dedim doktor tüm o hastanedeki raporlarımı istedi ve götürdüğümde ölen hastane kurulunu topladı benim durumumu konuşmak için annemle beklerken evet dedim başlıyoruz ne çıkacak bakalım:)doktor yanına çağırdı benim durumumum normal olmadığı hiçbir hastanede tüp bebek yaptıramıcamı bu riskli kimse bu riski almaz size sadece araştırma hastaneleri hacettepe yada tıp fakültesi var ama size hacettebede yapmaz ameliyatınızı hangi hastane yaptıysa orası sizin durumunuzu bildiği için orası yapar dedi çokkk şaşırdım tüm evrakları alıppp tıpışşş tıpışşş tıp fakültesi okadar sinirlerim boşalmıştıki ağlayamıyordumannem çok üzülecekti ama dayanamıyordum kız kardeşimi aradım hemen gel dedi yakındık oraya gittim cem atabekoğlu ve yine orda aynı doktor aslında çok bilindik bir doktor tıp fakültesi ana bilim dalı başkanı işinin ehi fakat ben şansızzz doktor hastane ne yapsın :)antibiyottik yüklemesi yapıldı 1 ay sonra tedaviye başladık yumurta toplandı damar yolum açık kaldı antibiyotik tedavisi damar yolundan devam etti ve 4 yumurta çıktı 2 si döllendi geçen çarşamba donduruldu önümüzdeki ay transfer inşallah vücüt kendini toplşasın bu sefet temkinli doktorum:)ve eşim bu sefer bana dediki bu sefer olmazsa asla birdaha sana bunları yaşamana izin vermicem gerekirse evlatlık alırız dedi şuan okadar sıcakki çok şaşırıyorum ve bende deniz bebeği takip ediyorum eğer olmazsa tabi herşeyin hayırlısı bu eziyetli yola girmicem deniz bebek kadar şanslı olurmu bakabilirmiyim bilmiyorum sadece okudukca hayran kalıyorum siz çok güzel annesiniz tüm güzel dilek ve dualarım sizinle :)bu arada 33 yaşındayım:)
selam halide.......oy...sen de yerime öp böceğini...sevgi ile.
amaninnnyanlış anlaşıldım :) benim henüz bir böcüğüm yok ama senin böceğini seviyorum görmeden
iyi geceler denize de denizin annesine de :)
İyiyim çok şükür. Biziz işte, haftaları umutla kovalıyoruz. Bazen çabuk geçiyor, bazen geç geçiyor. Bu günümüze binlerce kez şükürler olsun.günaydın böcekseverler...........
oradaymışsın gibi,,,,günaydın halide
sümeyyecim...bu sabah aklımdaydın...iyimisin?nasıl gidiyor?
selam ablacığım.senin hikayeni gizli okuyanlardanım.sadece selam
selam ablacığım.senin hikayeni gizli okuyanlardanım.
11 yıldır bir böceğim olsun diye çok uğraştım.
bir yazında kabul olmayacak duanın ödülü olarak bahsetmişsin denizden ve ben çok sevdim bu sözünü.
hikayeni takip etmeye devam.denizi öp yerimize.
ve ona seni tanımadan seni çok seven teyzelerin var de.öptüm sizi.
İyiyim çok şükür. Biziz işte, haftaları umutla kovalıyoruz. Bazen çabuk geçiyor, bazen geç geçiyor. Bu günümüze binlerce kez şükürler olsun.
ve aleyküm selam canım.selam canım...gizli gizli okuma açıktan oku...gizli hiçbirşey kalmıyor hayatta..
dilerim sen de böceğine kavuşursun...ann eolmayı sen de tadarsın..Allahım tüm isteyenlere tattırsın inşallah..sonsuz AMİN..
denizi o kadar çok öpüyoruz ki....herkesin yerine oluyor..heh...
biliyor biliyor...buraya yqzdığımı onu sevdiğimi herkese söylediğimi ne kadra çok sevildiğini biliyor cadım...cadı başım....
sevgi ile kal....
böcekseverler......gizli kalmıyın...yazamadığım zamanlarda gelin bir selam verin sayfa yürüsün...
not:bu rada eyinas 63...36 yaşında saniye olabilir mi?
mutlu pazarlar denizannem ve deniz kuzummm cok cok opuyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?