- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #2.121
eski kullanıcı adımla takip ediyodum sizi :) kaç yaşında şuan deniz?denizden kısa haberler........
deniz artık kendi yatağında yatıyor...sabaha karşı yanıma geliyor..yatarken de annecim sabaha görüşürüz diyor...tatlım yaa...
gündüz uykularını da bıraktık....artık erken uyuyor
büyüyor yaaa büyüyor işte...Allahımmm.Sana çokkk şükür............
Allah şifa versin. Her çocuk mutlaka hastalanır. Yüksek ateşi çıkmadıkca korkma. Allah korusun tüm evlatları.çok şükür...öksürüğü kesildi...bir şey gıcık ta yapmış olabilir....normalde çok sağlıklı....güler oynar yerinde durmaz nerde ne var çıkarır aradığımı bulamam .bir ik i gündür sabahları yine gıcık tarzınd 2-3 dk öksürüyordu.ateşi olmayınca fazla üstünde durmadım...gece de böyle olunca çok korktum....çok şükür...şurup iyi geldi sanırım....
yarın yine de bir baktırayım....Allahım kimseyi darda koymasın...tüm yavrulara şifa versin.AMİN.
Allah şifa versin. Her çocuk mutlaka hastalanır. Yüksek ateşi çıkmadıkca korkma. Allah korusun tüm evlatları.
denize bir çok tiyatro oyunu listesi hazırladım...kaç gündür istiyordu.yeni oyunları bekliyorduk..çok sevinecek çok..
canım...sağolasın...iyi maşallah.cadı gibi...yazarım inşallah bu günü...
bugün aklımdaydınız...çok minik birer hediye aldım senin yavrulara..birer önlük!heh heeee....biri kız dı değil mi?nasılsınız bu arada?inşallah her şey yolunda...
Çok şükür iyiyiz. Arada bizi korkuttular, acele ediyorlardı. Çok şükür atlattık. Şimdi yatak iatirahati ile devam ediyoruz.
Rabbim o hediyeleri alıp kullanmayı da nasip etsin, heyecanlandım şimdi :) . Evet, biri kız.
Deniz annem deniz kuzum nasilsiniz :) deniz kocaman olmus 4 bucuk yasi okuyunca kocaman bir gulumseme oldu yuzumde :) okul konusunda bence deniz okula gidip bildigi guzelliklaeri arkadaslarina ogretmeli :) evet cok zeki bir kiz o muhtemelen duymadigi kelimeleri duyacaksiniz ondan ama bunlar parkta sokakta ve ilkokulda da karsisina cikacak ne kadar erken ogrenirse ya da karsilasirsa demek daha dogru olacak okadar iyi olur yanlisi duzeltmek kucukken daha kolay bence
bir ogretmen edasiyla dusunuyorum Denizi okulda bu hayale cok yakisti bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?