Sümüklüböceğin hikayesi

denizden kısa haberler........

deniz artık kendi yatağında yatıyor...sabaha karşı yanıma geliyor..yatarken de annecim sabaha görüşürüz diyor...tatlım yaa...

gündüz uykularını da bıraktık....artık erken uyuyor

büyüyor yaaa büyüyor işte...Allahımmm.Sana çokkk şükür............

eski kullanıcı adımla takip ediyodum sizi :) kaç yaşında şuan deniz?

deniz öksürüyor....az camını araladım...şurup ta verdim...ateşi yok...uyanıkken çok sağlıklı idi.yatmadan önce fazlaca meyve yedi...ondan mı?...o öksürdükçe sanki benim içim kazınıyo korku giriyor yüreğime...
sabah kahvaltıdan sonra dr a götüreceğim (

çok şükür...öksürüğü kesildi...bir şey gıcık ta yapmış olabilir....normalde çok sağlıklı....güler oynar yerinde durmaz nerde ne var çıkarır aradığımı bulamam .bir ik i gündür sabahları yine gıcık tarzınd 2-3 dk öksürüyordu.ateşi olmayınca fazla üstünde durmadım...gece de böyle olunca çok korktum....çok şükür...şurup iyi geldi sanırım....
yarın yine de bir baktırayım....Allahım kimseyi darda koymasın...tüm yavrulara şifa versin.AMİN.

denize bir çok tiyatro oyunu listesi hazırladım...kaç gündür istiyordu.yeni oyunları bekliyorduk..çok sevinecek çok..

Allah şifa versin. Her çocuk mutlaka hastalanır. Yüksek ateşi çıkmadıkca korkma. Allah korusun tüm evlatları.

Allah şifa versin. Her çocuk mutlaka hastalanır. Yüksek ateşi çıkmadıkca korkma. Allah korusun tüm evlatları.

canım...sağolasın...iyi maşallah.cadı gibi...yazarım inşallah bu günü...

bugün aklımdaydınız...çok minik birer hediye aldım senin yavrulara..birer önlük!heh heeee....biri kız dı değil mi?nasılsınız bu arada?inşallah her şey yolunda...

denize bir çok tiyatro oyunu listesi hazırladım...kaç gündür istiyordu.yeni oyunları bekliyorduk..çok sevinecek çok..

Çok şükür iyiyiz. Arada bizi korkuttular, acele ediyorlardı. Çok şükür atlattık. Şimdi yatak iatirahati ile devam ediyoruz.

Rabbim o hediyeleri alıp kullanmayı da nasip etsin, heyecanlandım şimdi :) . Evet, biri kız.

deniz babasıyla dışarı çıktı....baba kız.........

Ömer Faruk Tekbilek dinliyorum..........bir yandan ev topluyorum...dolmuş sayfaları ayırıyorum.........

deniz..........canım kızım..........sen bizim anlamımızsın artık.........hayatımıza anlam kattın annem.......seni seviyorum tatlı kızım........

sen.....sen öyle birşeysin ki..........teyzenin adını yazmışsın bir sayfaya....sonu m ile bitiyor ya annem........onu b,le kuş yapmışsın.......m kuş!

dün akşam..........mutfaktayım...mektubun var dedi...kapının altındn 4 kağıt uzattı....oku dedi....işimi bıraktım okudum...rastgele harfleri sıralamış...bazı heceleri tutturmuş....okumam bitti deyince...hayal kırıklığına uğramış bir ifadeyle seni seviyorum yazdığımı sanmıştım! dedi.

bebişlerin ve senin iyi olmana sevindim...Allahım korkulardan uzak etsin...hayırlısı ile tamamla inşallah...sevgi ile..

Deniz annem deniz kuzum nasilsiniz :) deniz kocaman olmus 4 bucuk yasi okuyunca kocaman bir gulumseme oldu yuzumde :) okul konusunda bence deniz okula gidip bildigi guzelliklaeri arkadaslarina ogretmeli :) evet cok zeki bir kiz o muhtemelen duymadigi kelimeleri duyacaksiniz ondan ama bunlar parkta sokakta ve ilkokulda da karsisina cikacak ne kadar erken ogrenirse ya da karsilasirsa demek daha dogru olacak okadar iyi olur yanlisi duzeltmek kucukken daha kolay bence
bir ogretmen edasiyla dusunuyorum Denizi okulda bu hayale cok yakisti bence :)

caaanım dilek teyzemiz gelmiş.

baaaak....artık ikon koyabiliyorum...çok şükür bugüne...

büyüdü yaa teyzesi...deniz kocaman,,,yerinde duramayan kabına sığmayan bir kız....deniz resim çizecek yer kalmadı diye kendi yatağını koltuğu itip kalemlerine boyalarına yer açan bir kız....deni...öyle bir deniz kı teyzesi...yağ tenekesinin altındaki karton kutuyu çıkartıp kendine oyuncak yapan bir kız....anlatmakla bitmez...
nikini gördüğüme sevindim..nasıl gidiyor hayat? değişiklikler var mı hayatında?sağlığın?

akşam.. dün akşam noktayı koydu deniz,okulöncesikonusunda...bana ya yeni şeyler öğrenirsem dedi....bitti...ammaaaa...ben de çok sık hasta olursa alırım dedim...duyuyorum gözlemliyorum...çok sık hastalananları..gerçi bunu ne kadar engelleyebilirim...çocuk 1 e de gitse yine kapacaktır...

varlığını bilmek güzel...lütfen daha sık uğra....bir alt sayfaya alınnca zaten sürülmüş hissetmiştim kendimi....bizi bulman güzel...çok sarıyorum....kocaman öpücük..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…