- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #2.161
Zilli yaaa
Mayo tasarımı da yapıyor kendine.
Sizin kız yengeç burcunun tüm özelliklerini taşıyor. Beklediğim şeyleri yapmaya başladı,
Aşırı iştahı, mutfağa düşkünlüğü, deniz sevgisi, hayal dünyasının genişliği, anneciliği vs..........
Öpüyorum mayolu fıstığı
merhaba denizannem :)
hamarat kuzum tarhanadan sonra baklava yapmaya da baslamis yakinda burdaki teyzelerini misafir edecek kivama gelecek galiba :))
poset mayosuna sincabina ayri ayri guldum :))akilli kuzum benim :)
suyla oynamasina gelince denizannem kuzum isminin hakkini verip evi deniz evine ceviriyor az kalmis bunu da basaracak hem mayosunu da hazir etmis :)))))
cok cok operim ikinizi de
Evet aslında mart sonu. Umarım en az martın ilk günlerine kadar da olsa dayanırlar. Bir az sabırsızlık yapıyorlar da. Annelerine benzemişler her halde. Ben iyiyim, bu günümüze binlerce kez şükürler olsun. Arada bir telaşlandırdılar bizi, çok şükür atlattık. Allah en hayırlı zamanda sağlıkla gelmelerini nasip eylesin.SÜMEYYECİM...........sen nasılsın?bebişler?nasıl gidiyor?martta değil mi inşallah vuslat?
Evet aslında mart sonu. Umarım en az martın ilk günlerine kadar da olsa dayanırlar. Bir az sabırsızlık yapıyorlar da. Annelerine benzemişler her halde. Ben iyiyim, bu günümüze binlerce kez şükürler olsun. Arada bir telaşlandırdılar bizi, çok şükür atlattık. Allah en hayırlı zamanda sağlıkla gelmelerini nasip eylesin.
Denizi zevkle okuyorum. Uzun uzun yazman çok güzel.
merhaba deniz annem sana bu soruyu ben sormustum bence en guzelını yapıyorsun sen kabullenmıs bıle zamanla ıdrak etmesı cok daha kolay olur ve tepkı bıle verecegını sanmıyorum.
ben gıremıyordum bayadır. bu gun o kadar bunaldım ki aklıma burası geldı senın yazıların ve denizimiz bana terapi gibi geliyor. ikinizi de çok seviyorum ve kocaman öpüyorum yetiştirdiğin meleği gözümde canlandırıyorumda ne mükemmel çiftsiniz siz öyle. iyi geceler güzel anne-kız allah hep huzurlu mutlu kılsın sizi
anneeeeeeeeee....kötü bi yüya gördüm.miggostaymışız tahtağevalli vardı kanadını açmış bir kuş vardı onu kovalıyodum.sonra senin elin kanadı............
kötü bir rüya görüğünü söyleyerek bana seslendi deniz...bunları söyledi...sadece bi rüya annem..dedim...bebeğim benim deyip öptüm..kafasını kaldırdı düşmesin diye yatağının dibine koyduğum sandalyelerin üstünden şöyle bi bakıp televizyonu kapatırrmısın dedi....tamam annem dedimsonra uyumaya devam etti..tv kapalı halbuki......pc nin sıza ışığı mı?yoksa yeni mi uyumaya başlıyor sandı kendini..arada sesler çıkarıyor...dün misafir vardı.gün onundu...biraz esnektik denize karşı gelenlerle konuşabilmek için.çok geç te uyudu.normalde deriiin uykuda olması gerekir....
dedim ya belki yazmamalıyım diye...hem niyeti bozsam da uygun zaman değilmiş......neyse...biz yeni doğan güne bakalım...
günaydın böcekseverler
bu aralar cok bunaldım cidden severim ktap okumayı da neden olmasınsapsikgizem....uf ya...hem uzun oluyor hem şapşiği sevmiyorum ben...sadece gşzem diyeceğim bundan sonra...bir hakkın daha varsa kk ya söyle lütfen düzelttir...sen kendine bunu yakıştırırsan el neler yakıştırmaz!!hööyt yani..
gizemcim kaynadın arada ben denizi yazınca be gülüm...özür..
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim...bunaldın mı sana kitap önereyim mi naçizane?kitap okumayı sever misin?vakit yok dersen hiç söylemiyeyim.ben bu aralar DEBBİE MACOMBER SERİİSİNİ OKUYORUM.BANA İYİ GELİYOR.GÜNLÜK HAYATIN STRESİNDEN UZAKLAŞTIRIYOR.....
yanında kahve ve bitter çikolata....olmalı mutlaka....tabiii bir de sessiz ortam.
öpüldün hisset...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?