- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #2.141
Deniz annem , güzel anne, denizim... o kadar zaman oldu ki sana yazmayalı. geçmişi okuyamadım bile. ama deniz artık kocaman olmuştur eminim. nasılsınız? umarım bi yaramazlık yoktur.
biz oğlumla bu kış çok sıkıntılı günler geçirdik. ufak bir operasyonla başladı sıkıntılar. bademcik ve geniz eti alındı ilk önce. ama sonrasında ciğerleri çok kötü kaplayan enfeksiyonlar, uzun süre kalınan hastane odaları, ilaçlar, serumlar, iğneler... minicik haliyle sürekli azında takılı olan hava makineleri... ve sonunda senin çocuğun artık astım hastası damgası
oğlum da bende hastanelerden bıkmış durumdayız. çocuk artık gezmek için dışarı çıkaracağım zaman bile iğne yok dimi anne diye soruyor.
bu arada kreşe gidiyor . bakıcı olmasından daha iyiyiz şuan ama çok üzülüyorum onun için. sabah 7 de okula giriyor. akşam 7 de alıyorum.
bana geçenlerde dedi ki '' seni çok özlüyorum anne...'' bende seni özlüyorum oğlum dedim. '' o zaman neden yanımda kalmıyorsun? ben senin yanımda kalmanı istiyorum'' dedi. boğazıma bişey düğümlendi o an. artık büyüyor ve onun yanında olamamamın hesabını soruyor bana. haklı da. sadece 3 ay benimle kalabildi kuzum. sonrasında akşamları benimle geçirdiği 2 saat var sadece. bazen ben nasıl anneyim diyorum ...
offf çok doluyum bu aralar deniz annem... keşke şartlar daha farklı olsaydı
merhaba deniz annem sana bu soruyu ben sormustum bence en guzelını yapıyorsun sen kabullenmıs bıle zamanla ıdrak etmesı cok daha kolay olur ve tepkı bıle verecegını sanmıyorum.deniz büyüyor...çok şükür bu güne...bu günlere...bu hafta çok gezdik...bu hafta artık birileriyle sohbet etmenin nasıl bir şey olduğunu anlayabildim.bir iki seferdir diyorum ben böyle uzun süre yerimde oturabilecekmiydim gittiğim yerde?
büyümüş büyümüş...tatlı kızım büyümüş...bu hafta anneannesinin aldığı ilk şemsiyesinin siftahını da yaptı....aman ne noşuna gitti nasıl bir mutlulukla tuttu tuttu da gezindi duşarıda.e tabiiii az sonra kolu yorulunca şemsiye taşıyıcılığını ben ele aldım.
.........................................
deniz artık ayrı uyumalı,,,kendi yatağında yatmalı.şimdiye kadar hep ikimiz koyun koyuna idik.bir ara alışmıştı bir kaç gece ayrı yatmıştı....ama geceleri yerinden kaçıp kaçıp yanıma gelince bırakmıştı yerini...özendirmeye çalışıyoruz.bir mobilya mağazasına gittik onunla.bir baza...ve altından çekmece gibi açılınca yine bir baza çıkan çift yataklı baza..hoşuna gitti.deim teyzen gelince birinde o yatar.ne dersin?olur diye sevinmişti.sonra da...yavuzu da yanıma lırım onla yatarım demişti.erkek bbeği var.yavuz adı....
babamız pek alma taraftarı değildi.kaçıp kaçıp geecek yatmayacak diye ama bir yerlerden başlamalı dii mi?seneye ana sınıfı....bu akşam ayrı yatırdım...bakalım....1 hafta 10 gün ayrı yatarsa ve gece de yanıma gelmez ise babanın bu konuya olumlu bakacağını söyledim.tamam.dedi....bakacağız.....
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
dün sabah kahvaltı da bana ne dedi biliyor musunuz?
_anne,,,,babamla bir yere gittiğim zaman seni özlüyorum seninle bir yere gittiğim zaman babamı.dedi....
canım ya....
ve günde defalarca annecim ben seni çok seviyorum diyor....
...............................
bir ara şimdi kimin sorduğunu hatırlayamıyorum özür...ama takipçimdi öyle hatırlıyorum...ismihan sen miydin?
bana ona gerçeği söylemeyi düşünüp düşünmediğimizi sormuştu....söyliyecekmiyiz söylemiyecekmiyiz diye...
sanki bunu yazmıştım gibi geliyor...belki evlat edinenler topiğine de yazmış olabilirim....
ayyyyy....kısa bir moşa...iki kilo süt almıştım.kaynatmayı unuttum.bi kahve içsem mi diye düşünür iken .....hatırıma geldi..az sonra döneceğim
Deniz'in harikulade annesine kucak dolusu merhaba !aklımdasın....yazacağım....sevgi ile....
ismihan.....sana da yazacağım...birer gecemi ayıracağım...uygun zamanda sevggi ile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?