- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #2.201
Muhtemelen haberin etkisinden gördün bu rüyayı. Korkun da ondan bu kadar çok olmuş. Hangi düşünce ile uyursan uyku o halu yoğunlaştırır. Kötü rüyayı konuşmamak daha iyi. Ancak yorumlarsak tabiri güzel çıkar. Denizin ömrünü uzatmışsın. Gerçek deniz zaten arınmak demek (kendimce yorumladım :) )istanbula kar yağmaya başladı..........
bu bir roman değil...belki böceğimi yazarken hikayeleştiriyorum okuduklarımdan esinlenerek....okuyanı çeksin diye....belki ömrüsüzleştiriyorum yazıya dökerek....ölümsüzleştirmek....hiççç sevmedim....hiçbirşey kalıcı değil...önemli olan tatlı bir hoş sada bırakmak....yüzde bir gülümseme.....yeter.
böcekseverler....
kalbim hala çarpıyor...çok kötü bir rüya gördüm..halaa etkisindeyim..düğün gibi bir yerdeyiz..çocuklar eğleniyor...salona girmeden bir bahçe var.çocuklar orada eğleniyorlar...denizin üzerinde hayal meyal hatırımda 2 yaşlarındayken giydiğiabiye tarzı düğünlük bir çocuk giysisi..etekleri gelinlik gibi kabarık,,,üstü sıklamen pembesi askılı bir elbise.
ben merak ediyorum acaba ne düğünü ..gelin mi yoksa sünnet mi?şöyle bi göz ucuyla aranıyorum salonu...o sırada denizi kaybediyorum...ama nasıl bağırıyorum...seslen seslen ...ses yok.çocukları hızlı hızlı geçiyorum.hani filmlerde kamera serii şekilde geçer ya...elbisesi takılsa bir anlık telaşıma....oh diyeceğim....yok..yok.
sonra bahçeden aşağılara doğru aranıyorum.iki ismiyle seslenerek...bağıra çağıra...son sesle...bahçen,n dibinde deniz varmış.yüzdüğümüz deniz.deniz suyun üzerinde cansız sallanıyor...nasıl kaptım kucakladım hemen suni teneffüs yaptım...bilirim yapmayı da...rüyada ne biçim yaptım anlamadım...nefesimi burnuna mı verdim.garip garip bişeyler yaptım.o sırada babaya bağırıyorum..bağırmak değil bu kastettğim...can kurtarma telaşı....haykırma...babası da tuhaf...bağırıyorum.git ambulans ara...adam sanki gülüyor bi başka bakıyor.çocuk sanki onun çocuğu değil...uyuz oldum..ben devam ediyorum teneffüse...deniz gelmiyor bi türlü.
kalbim halaa güm güm....derken oradan bir iki kişi geçiyor..bay.onlardan rica ediyorum s.teneffüsü...dr gibi bişeylermiş.yüzüme sırıtıyorlar...Allahım..hepsini sıkacağım....bir deniz kalsın elimde...nasıl bişeydir...ben denizi döndürmeye çalışıyorum onlar sırıtıyorlar...denizi alıp başka bi odaya geçiyorlar...bir daha cevap gelmedi.ben uyanır gibi oldum hemen yakınımda ki duvara elimi değdirdim...rüya olduğuna kesin inanmak için...
oy Allahım kimselere verme Yarabbi....başına gelenlere de sabır ver Allahım...Sabrından...
yalnız rüyadaki deniz...denizin küçüklüğü idi.şimdiki daha büyük hali değil...hem sudan alırken üzerinde de başka giysiler vardı.düğündekiler değil....öyle muallakta uyandım...kalbim halaa çarpıyor...deniz o sırada ıh ıhladı bir kaç kere...çişi vardı bilirim...götürdüm..yatırdım...üşüdüm dedi zilli..ben seni örterim annecim dedim yatırdım yerine...
akşam haberlerde yine bahsini bile yapamıyorum....yazamıyorum o acıyı....hunharca katledilmiş bir genç kızın haberi vardı...Allah o ana babaya Sabrından göndersin...çok acı...denize bir sarılmıştım ki...yanımda diye....
büyük ihtmalle onun etkisinde kaldım da gördüm bu kötü rüyayı...yavrum benim..yatağında...deriiin uyuyor...dün çok yoruldu...kar gelmeden bi hava alsın oynasın zıplasın istedim.bi alışveriş merkezine götürdüm...dışarı çıkınca daha bi canlı oluyor...dhaha sevimli...neşeli...hayat dolu...Allahım her evlada bu neşeden versin...öylesi...
Merhaba deniz annem nasil gidiyor ruyaniz hayra ciksin insallah küçük hanimin resimleri çok başarılı aferin deyip teyzesi optu teyzesi onubende kendi capimda yavas yavas spor yapiyorum daha iyi hissediyorum havalar az isininca yuruyusde yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?