Sümüklüböceğin hikayesi

denizden ne çok yazmak istiyorum aslında.....ama bu gece gelmiyor...hem iki alıntım var cevaplanacak...bu gecelik sadece denizden biraz bilgi vereyim..

deniz maşallah büyüdü...son izlemi vardı geçtiğimiz hafta koruyucu hekimlikte..gelişimi güzel...21 kilo...boyu 112 cm...ortalaması 107 imş.deniz ortalamanın üstünde...annen sana ne yediriyor diye sordu..ben de annesi ne veriyorsa yiyor kızım dedim.aferin aldı...birşeyleri yolunda yapabilmek güzel...büyüdüğünü görmek güzel..Allahın izni ile sağlık açısından fiziksel açıdan ruh bedenen her açıdan bir çocuğun gelişimi açısından her yönden iyi gittiğini hatta iyiden de öte...az biraz gurur duyuyorum..kendimle...biraz makas alabilirim değil mi kendimden : ))

yaşı 4buçuk ama 5-6 yaş ayarı...direkt 1 e alabilirler okula dendi...sevindim...kendi isteğim bu yönde zaten...

yazdım mı bilmem...bir gün parkta bir arkadaşa rastladık denizle...arkadaşın kızı okulöncesine gidiyor.şöyle bir baktım neler yapıyorlarmış diye arkadaşın elindeki notlara...

gereksiz....çok gereksiz denizin gitmesi...ben sürekli Tübitakın yayınlarını alıyorum denize...aylık dergiler....bizim yaptıklarımız ..o hoooo...

deniz sıkılır...hem de herşeyi yaptı mı sivrilir tatsız durumlarla karşılaşır gibi geliyor bana...neyse ...zaman gösterecek....

yazamayacağım derken...yine yazmışım..heh..

biraz da ..az biraz benden....

deniz büyüdü ya...artık daha fazla kendime vakit ayırmaya başladım...yakın zamanda birkaç kitap bitirdim...en son aklımdakiler....BEYAZ GEMİ.....GÜLSARI....

Hem de artık iki iki okuyorum kitapları....elimdekiler;ÇOCUK EĞİTİMİNDE BABANIN ETKİSİ + İZ.

iyi geceler herkese...iyi geceler anneciğim...Allah rahatlık versin annem uykunda...hep böyle huzurla uyu...tatlı kızım....

Iyi akşamlar deniz annem akilli bıdık denizi kocaman öpüyorum önce sonra sizi gönülden kutluyorum bu kadar güzel iyi yürekli bilinçli bir anne olduğunuz için .... Maşallah güzel ailenize . Gurbette olunca annemi özledim çok ...
Az kaldi cumartesi gidicem memlekete Allah izin verirse abimin bebeğini hayirlamaya perşembe dogacakmis sağlıkla olsun inşalahh. Geldi çattı malum Mart ayi en az yara ile atlatip döneriz inşallah eve benden böyle canım dua ile ♡♡♡

yarın cumartesi...güle güle yola çık güle güle git ailene canım..ağabeyinin bebeği şimdiden hayırlı uğurlu olsun...sevgiyle büyüsün.
neler atlatılmıyor kiiii...geçecek..sen şimdi hala olarak gidiyorsun oraya...bu yönden bakarak gidersen daha kolay geçer..senin de halalığını tebrik ederim...

zor sınavlar....ama inan geçiyor...ispatı ben..zaman geliyor eski zamanlardaki döktüğüm gözyaşlarına acıyorum...gün kendini yıpratma günü değil..tam da en güçlü olma günü...güçlü ol...bebeği sev...iyi dileklerini sun...senin için de olmasını dile...gerisini oluruna bırak...sevgi ile.

tatlı uykularda olun böcekseverler.............

sümeyyem....kucağına aldın bebelerini....taze anne...

Sağol canim Allah razı olsun iyi dileklerin desteğin için pazartesi gidicez Allah izin verirse kalpleri koruyan Allah ona emanet ettik Mevlam neylerse güzel eyler... Allaha emanet olun öpüyorum tatli denizi

sadece selam................

diyecekken,deniz babasıyla basket oynuyor...makarna pişene kadar.heh heh...babam diye bir seslenişi var...eritiyor babayı.

tatlı uykularda olun böcekseverler......

deniz atelendi...bugün öğleden sora grip belirtileri mevcut...ateş düşürücüsünü burun spreyini kullanıyorum.bir kaç saattir nöbetteyim...sirkeli bez yapıyorum alnna yanaklarına...şükür az rahatladı..

şimdi tekrar baktım da...oh Allahım...sonsuz şükür...az ateşi var.üzerini de örtmedim...benim yanımda uyuyor..biraz daha bekliyeyim de..yatarım..

denizden çok kısa notlar.....her şerrde bir hayır vardır derler ya...kısmet işte...şimdi az yazacağım...yavrumu beklerken..

denizde bu ara bir bilmişlik havaları var.ben herşeyi biliyom...ben yaparım..hıh.görürsün.!!

bir taraftan nette 5 6 yaş çocuğu özelliklerini okuyorum.bir parantez açayım deniz çok yönden yaşıtlarının önünde...
normalde bu dönemlerde kendi cinsleriyle oynarlarmış daha çok.
hah.deniz...parkta nerde top oynayan 8 10 yaşlarında çocuk var.deniz peşlerinde...bir de aralarına girip girip ben de oynıycam topu bana atın demez mi.....ben abilerine deniz görmeden biraz fısıldamayla biraz kaş göz işaretiyle idare etmelerini az ona da top atmalarını söylüyorum...idare diyoz ..ediyoz da.. birgün gelivericek koca bir futbol topu kafasına....sonra ofof.

bugün pek nazlıydı yavrum...iki de bir yanıma gelip gelip kucak dedi durdu...bebek gibiydi...öptü öptü gitti yanımdan...gözleri gribinden yaşlı yaşlıydı...annem...dün seni dışarı çıkardım..ben mi sebep oldum acaba...üşümüş olamazsın atkı bile bağlıydıboynunda.ağzın yüzün gözükmüyordu...kaskım dediğin şapkan da nerdeyse gözlerini örtüyordu...benden kaynaklıysa çok özür dilerim annem...kaç gündür dışarı çıkmadık.temiz havaya yürüyüşe ihtiyacın vardı..ben bir daha gidip bakayım ateşine.

alnı normal ateşte...yanakları buz gibi şükür...söz temsili....arada ıhı ıhılıyor... geçecek....şükür...sonsuz şükür....
Allahım...tüm yavruları koru...

günaydın böcekseverler.....mutlu pazarlar

dün tiyatroda annenin günüydü : ))
HIDRELLEZ.....di oyunun adı....oynayanların emeğine sağlık.....deniz gitmemem için çocukça saçmaladı...heh...iyi değilmiş o oyun...güzel değilmiş...kötü şeyler varmış benim yalnız gideceğim oyunda....yalnız!
hahahaha...
eve dönüşte daha zile basar basmaz oyunun nasıl olduğunu merdivenlerden aşağı seslenerek sordu...hih hih hih...tat lım ya..

Allahım yaaaa.....düşünenler....lütfen kendinizi böyle bir tatlıdan mahrum bırakmayın...Allahım sizlere de tattırsın yazısında...sevgi ile.

sümeyyem..canlı selam...capcanlı.....iyiimisiniz?bebişler?canım yaa....dokunabildinmi yavrularına....az vakit bul da anlat lütfen

sümeyyem..canlı selam...capcanlı.....iyiimisiniz?bebişler?canım yaa....dokunabildinmi yavrularına....az vakit bul da anlat lütfen

Va aleykum selam. Güzel Denizin güzel annesi. Çok şükür kovuştuk miniklerimizle. Çok güzeller maşallah. Ne zaman isterseniz bekleriz bize. Günlerimiz yoğun geçtiği için yazamıyorum. Çok şükür bu günlerimize.

selam böcekseverler..........deniz nasıl yaptıysa küçültmüş yaptığı resmi...iki kedi var resminde..biri ben anne kedi.diğeri deniz yavru kedi.bulutlar..benim kuyruğum daha küçük...heh heh...

sevgiler.

tat lı uykuarda olun böcekseverler.................

sümeyyem...uğrayabildin mi...beğenebildin mi en taze en yorgun anne.....çok şükür bu günlere değil mi?öp yavruları lütfen yerime...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…