- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #2.221
İyi sabahlar Deniz annem. Şafak sıfır. Benim bıdıklar erkenci çıktı. Dr.um 3 gün şehir dışındaydı, hemen gelmek istediler. Gec sancıyla Özel Çapa'ya gittik. Boş küvez olmadığı için başka yere gitmemizi söylediler. 112 ile Okmeydanı eğitim ve araştırma has.ne gittik. Perşembe gece doğdular. Ben bir az zor durumlar geçirdim, çok şükür atlattık. Bebişleri daha görmedim, uyanana kadar başka hastaneye küveze apardılar.. Ancak iyiler elhamdulillah. Buada da ziyaterçiye izin olmadığı için sana haber vermedim. Aklımdaydın.günaydın böcekseverler.....herkese mutlu sabahlar
sümeyyecim...aklımdasın...şafak kaç hayırlısı ile?
İyi sabahlar Deniz annem. Şafak sıfır. Benim bıdıklar erkenci çıktı. Dr.um 3 gün şehir dışındaydı, hemen gelmek istediler. Gec sancıyla Özel Çapa'ya gittik. Boş küvez olmadığı için başka yere gitmemizi söylediler. 112 ile Okmeydanı eğitim ve araştırma has.ne gittik. Perşembe gece doğdular. Ben bir az zor durumlar geçirdim, çok şükür atlattık. Bebişleri daha görmedim, uyanana kadar başka hastaneye küveze apardılar.. Ancak iyiler elhamdulillah. Buada da ziyaterçiye izin olmadığı için sana haber vermedim. Aklımdaydın.
İyi sabahlar Deniz annem. Şafak sıfır. Benim bıdıklar erkenci çıktı. Dr.um 3 gün şehir dışındaydı, hemen gelmek istediler. Gec sancıyla Özel Çapa'ya gittik. Boş küvez olmadığı için başka yere gitmemizi söylediler. 112 ile Okmeydanı eğitim ve araştırma has.ne gittik. Perşembe gece doğdular. Ben bir az zor durumlar geçirdim, çok şükür atlattık. Bebişleri daha görmedim, uyanana kadar başka hastaneye küveze apardılar.. Ancak iyiler elhamdulillah. Buada da ziyaterçiye izin olmadığı için sana haber vermedim. Aklımdaydın.
görüyon mu sahra....gelmiş sabırsızlar : ))
darısı sana ve tüm isteyenlere olsun inşallah.....hayırlısı ile...
sümeyye hayırlı olsun allah sana bağışladı ne güzel anne oldun o kadar sevındım kı ne yazıcam bılemedım gozun ayınİyi sabahlar Deniz annem. Şafak sıfır. Benim bıdıklar erkenci çıktı. Dr.um 3 gün şehir dışındaydı, hemen gelmek istediler. Gec sancıyla Özel Çapa'ya gittik. Boş küvez olmadığı için başka yere gitmemizi söylediler. 112 ile Okmeydanı eğitim ve araştırma has.ne gittik. Perşembe gece doğdular. Ben bir az zor durumlar geçirdim, çok şükür atlattık. Bebişleri daha görmedim, uyanana kadar başka hastaneye küveze apardılar.. Ancak iyiler elhamdulillah. Buada da ziyaterçiye izin olmadığı için sana haber vermedim. Aklımdaydın.
selam güzel denizin annesiGİZEM...........canlı selam
bebişlerimiz geldiler yaaa...çok şükür bu günlere
selam güzel denizin annesi
sümeyyede anne artık ne güzell bebişlerin adı ne acaba
Onları veren Rabbime sonsuz şükürler olsun. Bu aralar sürekli süt sağma ve uyuma gibi aktivitelerdenzaman bulamadığım için çok yazamıyorum. Bebişler hala küvezde, daha kucağıma alamadım. Ancak elhamdulillah durumları iyi. Oğlan kısa bir süre içide çıkacak in şeallah. Kız bir az daha kalır. İsimleri Sumeyye ve Musab. Öyle minikler ki.
harikatyım valla sizi de takip ediyoruz burdan öncelikle koca kızımıza kokulu öpücüklerevet yaaa...çook şükür bu günlere....sahi..acaba ne koydu isim yavrulara...sağ sağlim doğdular ya...Sümeyye kucağına aldı ya çok şükür yavrularını...hiç aklıma gelmedi isimleri...sen deyince......
ne var ne yok bu arada??
canm benım sağlıklı olsunlarda gec alsan da olur senı de esını de kutluyorum upuzun musmutlu omurler dılıyorum yavrularına bu opucuklerde onlaraOnları veren Rabbime sonsuz şükürler olsun. Bu aralar sürekli süt sağma ve uyuma gibi aktivitelerdenzaman bulamadığım için çok yazamıyorum. Bebişler hala küvezde, daha kucağıma alamadım. Ancak elhamdulillah durumları iyi. Oğlan kısa bir süre içide çıkacak in şeallah. Kız bir az daha kalır. İsimleri Sumeyye ve Musab. Öyle minikler ki.
iyi geceler
hehehe hep denk geliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?