Sümüklüböceğin hikayesi

günaydın böcekseverler.....herkese mutlu sabahlar

sümeyyecim...aklımdasın...şafak kaç hayırlısı ile?

günaydın böcekseverler.....herkese mutlu sabahlar

sümeyyecim...aklımdasın...şafak kaç hayırlısı ile?
İyi sabahlar Deniz annem. Şafak sıfır. Benim bıdıklar erkenci çıktı. Dr.um 3 gün şehir dışındaydı, hemen gelmek istediler. Gec sancıyla Özel Çapa'ya gittik. Boş küvez olmadığı için başka yere gitmemizi söylediler. 112 ile Okmeydanı eğitim ve araştırma has.ne gittik. Perşembe gece doğdular. Ben bir az zor durumlar geçirdim, çok şükür atlattık. Bebişleri daha görmedim, uyanana kadar başka hastaneye küveze apardılar.. Ancak iyiler elhamdulillah. Buada da ziyaterçiye izin olmadığı için sana haber vermedim. Aklımdaydın.

Canim gözünüz aydin gelmiş kuzular Güle güle sağlıkla büyüsünler inşallah sağ selamet huzurla evinize gidin

oy sümeyyem....çok geçmiş olsun.gözünüz aydın...gözümüz aydın....şok oldum..senden haber beklerken....gelmişler sabızsızlar...3 günlük bile olmuşlar...canım,,,siz sağ olun bebişler sağ olsunlar...gönüller bir olsun...her şey nasip kısmet.....iyi olduğunda bir kez de benim için kucaklarsın yavruları....

canım yaaaa....bitti....en sonunda bitti sınavın....tekrar çok gözünüzaydın...Allah analı babalı sağlıklı günlerde büyütmenizi nasip etsin inşallah...sevgi ile...

çoooooooooook mutlu sabahlar böcekseverler çooookk...... güzel bir haber almanın sevinci ile..........
sümeyyeye düğün bayram.....
önceden çiçeklerim vardı gönderirdim.artık çıkmıyor bu ikonlar....bari böyle sevincimi göstereyim

çooooooooook sevgiler Sümeyye...en taze anne...

Evet canım Gazsiz sancisiz mışıl mışıl uyusunlar inşallah Allah güzel kaderler yazsin .Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için Amin inşaallah ♥ denizimizi seni öpüyorum

görüyon mu sahra....gelmiş sabırsızlar : ))

darısı sana ve tüm isteyenlere olsun inşallah.....hayırlısı ile...

iyi akşamlar böcekseverler...............

denizle hayat.........her geçen gün daha güzel....çok daha güzel.bu ara hep ona durup durup bakıyorum...aşık gibi....hayran olunası bir çocuk....hayran olunası bir yaratık.Allahın güzel yaratığı....

sabahları...her sabah uyandığımız zamanki oynaşmalarımız...sevişmelerimiz...
anne denize der:
_günaydın BAL!
deniz:
_günaydın annecim
anne:
_an tatlı bal kim?
deniz:
_ben
anne:
_annesinin balı kim?
deniz:
_ben
anne:
_sen kimsin?

deniz adını soyadını söyler koklaşırız....her sabah.....deniz....en tatlı bal o. O.

sümeyye hayırlı olsun allah sana bağışladı ne güzel anne oldun o kadar sevındım kı ne yazıcam bılemedım gozun ayın

selam güzel denizin annesi
sümeyyede anne artık ne güzell bebişlerin adı ne acaba

evet yaaa...çook şükür bu günlere....sahi..acaba ne koydu isim yavrulara...sağ sağlim doğdular ya...Sümeyye kucağına aldı ya çok şükür yavrularını...hiç aklıma gelmedi isimleri...sen deyince......

ne var ne yok bu arada??

Onları veren Rabbime sonsuz şükürler olsun. Bu aralar sürekli süt sağma ve uyuma gibi aktivitelerden zaman bulamadığım için çok yazamıyorum. Bebişler hala küvezde, daha kucağıma alamadım. Ancak elhamdulillah durumları iyi. Oğlan kısa bir süre içide çıkacak in şeallah. Kız bir az daha kalır. İsimleri Sumeyye ve Musab. Öyle minikler ki.

oy sümeyyem oy....minik yavrularını gönülden öpüyorum....kucakladığında benim için de lütfen öp yavruları....çooook sağlıkla kalın.....taze anne...ve yavruları....

ay..yazması ne hoş.......

harikatyım valla sizi de takip ediyoruz burdan öncelikle koca kızımıza kokulu öpücükler

canm benım sağlıklı olsunlarda gec alsan da olur senı de esını de kutluyorum upuzun musmutlu omurler dılıyorum yavrularına bu opucuklerde onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…