Sümüklüböceğin hikayesi

Sağol canim evet döndük İyiyim çok şükür hayirladik sevdik öptük yavruyu ailelerimizi gördük geldik sen nasılsın denizcik nasıl kedilere bayıldım :) öpüyorum küçük ressami mandala diye bir teknik var çocukların gelişimi için çok olumlu etkisi varmis Büyüklerde ruhu dinlendirmek iç dünyasına dönmek amaciyla çiziyor bende acemi olarak çizmeye çalışıyorum nacizane tavsiye ederim netten bir incele istersen

iyi akşamlar böcekseverler.................

sahra....dönmüşsün.....nasıl geçti? iyimiyiz?

günaydın böcekseverler.......mutlu sabahlar...........

deniz....deniz Allahın bize bir lutfu.....bu mutluluğu nasıl ertelemişiz onca yıl....neyse...zararın neresinden dönsek deniz dir : ) )

tatlı uykularda olun böcekseverler........
denizle hayatı yaşıyoruz...yazmak ne mümkün...yatağım işgal altında.eskiye döndük..önceleri üşüdüm deyip giriveriyordu yanıma.şimdi hiç ayrı yatak ta açmaz olduk hanıma...benden önce yatıyor arsız...

tatlım yaaa...

sümeyyecim.....hoş, uğramışsın...iyi olduğunuzu bilmek güzel...geniş vakitlerde birbirimizdn haberleşmek dileğiyle....

çok yazasım var...doluyum...ancak...deniz çok haydut bu aralar...çok kısa bu günden...

23 nisan etkinliği . tiyatro oyunu izledik.yollARDA BULDUĞU GÖRDÜĞÜHER SU BİRİKİNTİSİNE ATLadı durdu.ben ve yanımızdakiler çanur olduk..tabiii yanından geçenler de nasiplerini aldılar...çok eğlenceliymiş!

babası bu akşam onun günü diye pasta almış.yemek sonrası yine deniz zoruyla çay.....kandil simidi.....homini gırtlak....ah bir de pufidi yatağı görsek..

parça parça oldu..çabuk yazdım...şimdi de babasıyla yer kavgası yapıyorlar....

sahracım...çok selam..deniz geldi...gerçekten DENİZGELDİ....heh heh..........

herkese selam olsıun.

Ve Aleyküm selam deniz annem bugün denizin günüydü evet gelecek nesillere inşallah güzel bir dünya kalsın öpüyorum kuzucuku :)

sahracım.......nasılsın?endişelerinle gittiğin bebek ziyaretin nasıl geçti?bebiş ?
umarım ruhun çok incinmedi...biz denizle süperiz.pek fırsat olmuyor yazmaya.denizin haydutluklarından.heh hehee...
mandala tekniği?bakarım...denizde teknik çok.heh.kitap ayraçlarıma kadar yerlere masa altlarına nerede bir boşluk bir de kalem bulursa orada uyguluyor tekniğini....
ben de çocuk eğitimi kursunda iken müzezik eşliğinde karalamalar yaparken zevk almıştım o ara...

kuzucuğu senin yerine öperim..ayrıca...artık kuzucukluktan çıkmaya başladı.karta kaçıyor artık bizim deniz.heh heee...Allahım
sana da tattırsın inşallah...isteyen herkese.

çıkmadık candan ümit kesilmez....bahar geldi..gördün mü? şimdi...şu an geldi:

bahar geldi gördün mü?
görmediysen ...mutlaka gör...
öyle geçe kadar uyuma
hayatı kaçırma.
kalk bir sabah
ama çok erken olsun
sen günün değil
gün senin üzerine doğsun
duy kargaların gaaaak dediğini
öyle gak dediklerine bakma sen
günaydın der onlar sabahın ilk ışıklarına
sonra
sonra dinle kuşların cıvıltılarını........
bunlar....hayatın devam ettiğine deliller
inadına...hergün
hergün yeniden doğduğumuza........

sevgi ile.....sana olsun.bu yalancı şiir.....

Selam canim abimler yenge bebeği birde kendi ailelerimizi gördük bayram seyran olmayinca çok konu komsu akraba görmedik Allah korudu bizi incitecek birsey yasamadik çok şükür sorduğun için teşekkür ederim çok incesin ♥♥♥♥♥
Deniz çok neşeli bir çocuk büyüyünce de o neşeli çocuk hep kalsın yüreğinde
Şiirin çok güzel yüreğine ellerine sağlık evet bahar geldi hepimizin ruhu gönülleri yeserecek tazelenecek ....Rabbime bıraktım hayırlısini verecek inanıyorum öpüyorum seni ve meleğini :) hosakalin sevgiyle

tat lı uykularda olun böcekseverler.............

az denizden yazayım....az.

deniz.deniz 1 ile 9 arasındaki sayılar arasında toplama çıkarma işlemi yapmayı biliyor....bir bütünü ,tamı...ortadan ayırdığımız bir şeyin iki parçaya ayrıldığını....kaç bölersek kaç parça olduğunu......biliyor.

deniz 3 üncü sınıf ders kitaplarındaki Türkçe derslerindekikonuyu anlama konu içinde sorularını cevaplarını bulmada başarılı....heh heee...yavrum benim.....

bunları onunla yaptığımız keyif anlarında öğrendiğine yüzde yüz eminim....ona eğlence gibi gelir.ben yoruldum biraz uzanıcam derim.hadi gel keyif yapalım derim...tabiii o da her zaman ki alışkanlığımız olan birbirimize sorular sormacayı oynamamızı ister.
bir harf veririz kendimize....onunla başlayan sözcükler türetiriz...ya da az matematik....sıfırı çok iyi biliyor.yeni değil.yaklaşık bir kaç yıldan beri biliyor.sepetteki yumurtaların sepetin altının açıldığıunda elimizde kalan yumurta sayısı gibi.....ya da ya da ondaki pastayı bana verdiğinde hiç pastası kalmadığı gibi...sıfır...yani hiç...

dün akşam yemekten sonra biraz hareket olsun diye çok kısa dışarı çıktım.bahanem çöp atmak...10 dk durdum durmadım...duramamış...ben anneme gidicem.annemi özledim.ben gidicem onu bulucam babasının başının etini yemiş.babası nasıl gidiceksin bulucaksın diye sorunca
ne var ki bime doğru gidicen ordan dönücen d..markette bulurum ...peki nasıl geri dönücen deyince nasıl olucak aynı yoldan geri gelicem....bu arada r lerimiz halaa ağzının içinde bir yerlerde .....kayıp....r ler y :))

kapıyı açtığım gibi ben de şimdi sana geliyodum demez mi....seni çok özledim.............

az dedim....oldu yine...

sahra.........her şeyin iyi gittiğine sevindim...
evet deniz çok neşeli...bir görseniz hayat dolu....insan böyle bir çocuğu izlerken bile ne doğru bir şey yaptığına şükrediyor....iyi ki diyor....iyi ki....bazen ..bir aşk filminde diyordu...sen.daha önce neredeydin...ben...denize diyorum...bazı olaylar....bazı durumlar...açıklanası....açıklanmayan...her ne ise....her şeyde bir sebep olduğuna o kadar inanıyorum ki....gün geçtikçe de kuvvetleniyor bu düşünce.

sümeyyecim.....bebişlerle aran nasıl....maraton başladı değil mi?dmrt dönüyorsundur..Allah kolaylık versin.fıkır fıkırdır onlar....severim onları ben....canlar....

ha.şunu da yazayım.erkek Fatmalığa devam....halaa yaşından çok büyük çocukların peşinde dolanır.ben biliyorum ben de oynuycam edasında...evde balonuyla futbolcu hareketleri...babasına öğretiyor.bak şöyla yapıcan.sektiyiyosun...balonunu sinesine vurdurur kafa atar...hehheh...çocuk yaaa...ne tatlı şey...zor ama tatlı...tatlı bal derim ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…