- 5 Ekim 2013
- 3.289
- 9.711
- 358
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #2.261
iyi akşamlar böcekseverler.................
sahra....dönmüşsün.....nasıl geçti? iyimiyiz?
İyiyiz, büyüyoruz. Ben de onlarla büyüyorum. Hayat başka türlü akıyor. Yoğunuz. Senin dediğin gibi yaşamakla meşguluz :) yazmaya pek fırsat olmuyor, elhamdulillah.sahracım...hoş geldin....sümeyyem...nasılsınız bebişlerle....yazacağım...
sümeyyecim.....hoş, uğramışsın...iyi olduğunuzu bilmek güzel...geniş vakitlerde birbirimizdn haberleşmek dileğiyle....
çok yazasım var...doluyum...ancak...deniz çok haydut bu aralar...çok kısa bu günden...
23 nisan etkinliği . tiyatro oyunu izledik.yollARDA BULDUĞU GÖRDÜĞÜHER SU BİRİKİNTİSİNE ATLadı durdu.ben ve yanımızdakiler çanur olduk..tabiii yanından geçenler de nasiplerini aldılar...çok eğlenceliymiş!
babası bu akşam onun günü diye pasta almış.yemek sonrası yine deniz zoruyla çay.....kandil simidi.....homini gırtlak....ah bir de pufidi yatağı görsek..
parça parça oldu..çabuk yazdım...şimdi de babasıyla yer kavgası yapıyorlar....
sahracım...çok selam..deniz geldi...gerçekten DENİZGELDİ....heh heh..........
herkese selam olsıun.
Sağol canim evet döndük İyiyim çok şükür hayirladik sevdik öptük yavruyu ailelerimizi gördük geldik sen nasılsın denizcik nasıl kedilere bayıldım :) öpüyorum küçük ressami mandala diye bir teknik var çocukların gelişimi için çok olumlu etkisi varmis Büyüklerde ruhu dinlendirmek iç dünyasına dönmek amaciyla çiziyor bende acemi olarak çizmeye çalışıyorum nacizane tavsiye ederim netten bir incele istersen
sahracım.......nasılsın?endişelerinle gittiğin bebek ziyaretin nasıl geçti?bebiş ?
umarım ruhun çok incinmedi...biz denizle süperiz.pek fırsat olmuyor yazmaya.denizin haydutluklarından.heh hehee...
mandala tekniği?bakarım...denizde teknik çok.heh.kitap ayraçlarıma kadar yerlere masa altlarına nerede bir boşluk bir de kalem bulursa orada uyguluyor tekniğini....
ben de çocuk eğitimi kursunda iken müzezik eşliğinde karalamalar yaparken zevk almıştım o ara...
kuzucuğu senin yerine öperim..ayrıca...artık kuzucukluktan çıkmaya başladı.karta kaçıyor artık bizim deniz.heh heee...Allahım
sana da tattırsın inşallah...isteyen herkese.
çıkmadık candan ümit kesilmez....bahar geldi..gördün mü? şimdi...şu an geldi:
bahar geldi gördün mü?
görmediysen ...mutlaka gör...
öyle geçe kadar uyuma
hayatı kaçırma.
kalk bir sabah
ama çok erken olsun
sen günün değil
gün senin üzerine doğsun
duy kargaların gaaaak dediğini
öyle gak dediklerine bakma sen
günaydın der onlar sabahın ilk ışıklarına
sonra
sonra dinle kuşların cıvıltılarını........
bunlar....hayatın devam ettiğine deliller
inadına...hergün
hergün yeniden doğduğumuza........
sevgi ile.....sana olsun.bu yalancı şiir.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?