Sümüklüböceğin hikayesi

iyi geceler böcekseverler.............

seni seviyorum deniz...seni seviyorum tatlı kızım...sayende anneyim...bal kızım...annesinin balı...

sümeyyecim.....anneliğin kutlu olsun....isteyen herkese olsun inşallah......

tat lı uykularda olun böcekseverler.............

deniz den bir kaç bilgi....

sokaktan taş toplayıp duruyor....ne kadar istemesem de....kirli tozlu mikroplu olup olmadığı umurunda değil.....

nerede inşaat görsek durup izliyoruz iş makinelerini....büyüyünce yapmak istediği işlerden biri.iş makinesi kullanmak.
deniz her şey olmak istiyor.her işi yapmak...heh....

kendince deneyler yapıyor..peçeteleri ıslatıp gurupluyor.sonra bana soruyor.anne hangisi çok ıslak hangisi hafifi ıslak hangisi kuru!
peçete firmalarını zengin ediyoruz........

deniz babasına bana çok düşkün....pazar günlerini iple çekiyor.her gün bugün günlerden ne diye sorardı bir zaman...artık pazara kaç gün kaldığını hesaplıyor biliyor.
bu akşam babası işten işten eve gelince ayaklarını yıkıyacaktı.yavrum bbasının paçalarını sıvadı...bir yandan da.babaciiiim akşama parka gideriz di miiiiii!
bu hafta sonu babası onu ata bindirmiş.deniz çok istiyordu.çok mutlu oldum.aklımdaydı.deniz için güzel bir deneyim oldu.
aklıma gelirse daha yazacağım...hemen şimdi gelenleri yazdım...sevgi ile...

doğan dededen bir kaç dakikalığına ayrıldım...denize artık senete okula gideceğini oyuncaklarının evden gitmesini stediğimi söylediö.(hala toplama sorunumuz var...canı isterse topluyor hanım...ben de üstünden atlayıp geçiyorum..bu tür didişmelerimiz mevcut)
deniz ne dedi
atmayalım...oyuncağı olmayan çocuklara verelim.....
yavrum hey...yavrum benim..benim ilk önerim komşumuzun doğacak çocuğuna saklamamız vermemiz di.:
canımm benim...onunla gurur duyuyorum...

haaa.şunu da söylemeden çıkmıyayım...yavrum sabah uyandığı gibi beni bulur her zaman...dün sabah ta bana nasıl bir canımm annem deyişi vardı...canım kelimesindeki a harfi o , ı harfi u ile söylüyor...sonundaki m ise bastırılarak talaffuz ediyor ve bana sevgi ile sımmmsıkı sarılıyor...
bundan güzel anneler günü hediyesi alan var mıdır sorarım.

deniz nasıl yapmış boyutunu küçültmüş..anlaşılıyor umarım...her zamanki resimlerine iki de ördek eklemiş....ördeklerine bayıldım....yav rumbenim.

aslında bir resimler yapıyor...etrafı toplarken atılanların arasına kaynıyor....bazı bazı keşke bu gün yaptığını koysaydım diyorum....bana göre şok edici resimler....bana göre....belki her anneye göre..sevgi ile..

sadece selam............

mevsim yaz....kızımla günü gün etme zamanı...saldık çayıra kendimizi heh heh.......

Halimden çok memnunum. Minik tatlı kuzularım benim. Sanki hiç yıllar geçmemiş, hiç onlarsız olmamışız gibi. Her zaman varlarmış gibi. Rabbim hiç bir kucağı boş koymasın. Zaman bulmak çok zor. Uzun süredir buraya bakamamıştım. Birikmiş yazıları görünce mutlu oldum. Öperim akıllı kızımın yanaklarından.

Bu arada ne yaptım bilmiyorum, ancak senin yazıları göz ardı etmişim, direk görünmüyor, düzeltemedim de

tanıdık birilerini görmek ne güzel....hoş geldin sümeyyem.........

memnunsundur tabiii bilmem mi....ben zaman zaman durur durur denizimi izlerim kenardan....kendi nazarımdan korkarım...annelik öyle bir sevgi ki....sümeyyem...hele her geçen zaman büyüyecekler ya...onlar
büyüdükçe hayran olacaksın....yeri gelecek izlemeye kıyamayacaksın..denizim mesela....öyle bir tatlı öy le bir güzel oldu ki...kolları bacakları her yanı...az az sıkıp severken (anne acıyo dediğinde bırakıyorum)bir de güzel giydirdim mi...kızım ben seni nasıl salacağım insan içine nasıl çıkaracağım dışarı diyorum...gören nazar edecek diye korkuyorum..en çok ta kendi nazarımdan...
Allahım..esirgeyensin......bağışlayansın...koruyucumuzsun....Allahım yüm yavruları koru.....

nasıl da unutturuyorlar değil mi geçmişi....evlat....evlat başka bişey...o seni büyütüyor adam ediyor.sen onu,

ben de pek vakit bulamıyorum artık...sadece okumaya giriyorum..bu gün evde boya badana var..denizle curcuna....uyurken yazmak istedim ...sen de yavruları öp yerime.....görüşemedik...yavruların cicicleri kaldı....kızmet artık.....
sevgi ile...

denizle bu sabah.............

şu son birkaç gündür karnım ağrıyor deyip duruyor.tipi hiç öyle bir yeri ağrıyan biri gibi değil....muzip .hatta...dikkat çekmeye ve her istediğini yaptırmaya çalışıyor..
doktora gidelimmiş.olur annecim gideriz dedim gayet normal bir tavırla....ama biliyormusun karnı ağrıyanlara dr iğne veriyormuş.
olsuuuun.ben iğneden korkmam ki...dedi deniz.
duyduğuma göre 15 iğne veriyormuş ağrısının geçmesi için...15 iğne ile iyileşiyormuş karnı çok ağrıyanlar...

sessizlik..............biraz düşündü...söylediği;

ortaboy ağrıya daha az iğne olmaz mı?? :)

canım yaaa.....

Yerim ben onuuuuuuuu, maşallak kıvrak zeka

bunu yazmalı.........

önceki akşam...baba işten gelmiş....yorgun.çocuk cızırtısı dinleyecek bir modda seğil.deniz onu zorluyor...o da denizi....laf dalaşı yapıyorlar baba kız.deniz kızdırmaya çalışıyor babasını.baba ne dediyse işte,deniz babasına diyorki:benim dolap gibi annem var!

dolap gibi.....heh heh....kapı gibi annem var diyecek.laf kondurmayacak ya bana...babayla bakıştık güldük...baba da ona;dolap gibi annen varsa kapı gibi de baban var.heh heh heheeeeeee....

böyle....

hikaye devam ediyor...........

mutlu pazarlar böcekseverler

eveli gün ormanda piknikteydik..........bu gün de düğün......sefamız olsun ooooh,oh.ALLAHIMMMM.....ÇOK ŞÜKÜR BU GÜNLERE............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…