- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #2.281
Halimden çok memnunum. Minik tatlı kuzularım benim. Sanki hiç yıllar geçmemiş, hiç onlarsız olmamışız gibi. Her zaman varlarmış gibi. Rabbim hiç bir kucağı boş koymasın. Zaman bulmak çok zor. Uzun süredir buraya bakamamıştım. Birikmiş yazıları görünce mutlu oldum. Öperim akıllı kızımın yanaklarından.sahra.........her şeyin iyi gittiğine sevindim...
evet dHer z çok neşeli...bir görseniz hayat dolu....insan böyle bir çocuğu izlerken bile ne doğru bir şey yaptığına şükrediyor....iyi ki diyor....iyi ki....bazen ..bir aşk filminde diyordu...sen.daha önce neredeydin...ben...denize diyorum...bazı olaylar....bazı durumlar...açıklanası....açıklanmayan...her ne ise....her şeyde bir sebep olduğuna o kadar inanıyorum ki....gün geçtikçe de kuvvetleniyor bu düşünce.
sümeyyecim.....bebişlerle aran nasıl....maraton başladı değil mi?dmrt dönüyorsundur..Allah kolaylık versin.fıkır fıkırdır onlar....severim onları ben....canlar....
Halimden çok memnunum. Minik tatlı kuzularım benim. Sanki hiç yıllar geçmemiş, hiç onlarsız olmamışız gibi. Her zaman varlarmış gibi. Rabbim hiç bir kucağı boş koymasın. Zaman bulmak çok zor. Uzun süredir buraya bakamamıştım. Birikmiş yazıları görünce mutlu oldum. Öperim akıllı kızımın yanaklarından.
Yerim ben onuuuuuuuu, maşallak kıvrak zekadenizle bu sabah.............
şu son birkaç gündür karnım ağrıyor deyip duruyor.tipi hiç öyle bir yeri ağrıyan biri gibi değil....muzip .hatta...dikkat çekmeye ve her istediğini yaptırmaya çalışıyor..
doktora gidelimmiş.olur annecim gideriz dedim gayet normal bir tavırla....ama biliyormusun karnı ağrıyanlara dr iğne veriyormuş.
olsuuuun.ben iğneden korkmam ki...dedi deniz.
duyduğuma göre 15 iğne veriyormuş ağrısının geçmesi için...15 iğne ile iyileşiyormuş karnı çok ağrıyanlar...
sessizlik..............biraz düşündü...söylediği;
ortaboy ağrıya daha az iğne olmaz mı??:)
canım yaaa.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?