Sümüklüböceğin hikayesi

iyi geceler böcekseverler.....................

sümeyyecim........sadece beğenecek kadar vaktin var......şükür bu günlere.........nasılsınız....sağlıkları........öp yerime yavruları...

iyi geceler böcekseverler.....................

sümeyyecim........sadece beğenecek kadar vaktin var......şükür bu günlere.........nasılsınız....sağlıkları........öp yerime yavruları...

Aynen Deniz annem. Çok şükür iyiyiz. Sağlıkları da maşallah iyi. Büyüyoruz elhamdulillah. Sen de öp Denizi yerime.

deniz tatildeydi...geleli epeyi oldu...yzacak çok şey var...uyanmasın şimdi..tatlı cadı...karanlıkta bu kadar...sevgi ile...

Sümeyye sahra...nasılsınız...

iyi akşamlar böcekseverler.......

deniz babasının başının etini yedi....sonundaa parka çıktılar....az selam vereyim dedim....deniz tatilde,,,,,,deniz okul yolunda........deniz şöyledeniz böyle..........ne çok yazacak var....var da....

şimdilik kısa kısa....

deniz iki iki toplamayı öğrendi.ikişer ikişer gidiyor...beşlere de başladık akşam üzeri...

birşeyler daha yazmıştım nereye gittiler anlamadım...balkonda kaçak göcek...sözün kısası kaçan kelimelerin...elinden zor aldım...gardrop kapaklarının vidalarını sökmüş!

Selam denizannem nasıl gidiyor büyümüşte okullu mu olacakmış küçük kız müsait olduğunda merakla bekliyoruz maceralarını bende ıyıyım şükür dinlenmeye devam daha cesaretim yok yeni tedaviye bir yandan da korkuyorum vakit mi kaybediyorum diye başka bir Şehire tayin olmadan başlasak mı diye işte böyle gel gitteyim canım

Yazacak çok şey var aslında beni en iyi sen anlarsın Allah'ım hayırlısını nasip etsin bizim için öpüyorum seni ve tatlı denizi Hoşçakalın sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…