- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #2.321
Selam denizannem nasıl gidiyor büyümüşte okullu mu olacakmış küçük kız müsait olduğunda merakla bekliyoruz maceralarını bende ıyıyım şükür dinlenmeye devam daha cesaretim yok yeni tedaviye bir yandan da korkuyorum vakit mi kaybediyorum diye başka bir Şehire tayin olmadan başlasak mı diye işte böyle gel gitteyim canım
Yazacak çok şey var aslında beni en iyi sen anlarsın Allah'ım hayırlısını nasip etsin bizim için öpüyorum seni ve tatlı denizi Hoşçakalın sevgiler
yani bir kaç saat doygunluk için bile bir uğraş veriyorsun...mideni şenlendiriyorsun...
bizim hayatımız şenlendi...........bu yüzden zor....ama güzel..
yıllar önce bu saatlerde hep dua ederdim..kendim için...çocuğu o
olsun diye uğraş verenler için...şimdi ...böyle bir evladım olduğu için dua şükür ediyorum...onunla sağlıklı uzun bir ömür için dua ediyorum...hayat işte....yarın sana ne sunacak bilemiyorsun..............
yarınınızı düşünmek dileği ile...iyi sabahlar böcekseverler...........
günaydın yeni bir gün...........mutlu sabahlar böcekseverler
Siz hep yazin olur mu ? ben hep okuyayım sizi, meleginizi ♥♥♥♥ Allahim sizlere bagislasin öpüyorum hoşçakalin :)
sağolasın sahra.......
hoşçakalın....derken...öylesine mi? yoksa kaçırdım yahut yazdın da ben mi unuttum...hayrola...bir yerlere mi?geriye dönüp bakamıyorum....atlamışsam eğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?