Sümüklüböceğin hikayesi

iyi akşamlar böcekseverler................

deniz artık okula kayıtlı...yaniiii ''DENİZ OKUL YOLUNDA''

çok şükür bu günlere..........Allahıma bize böyle bir yavruyu bahşettiği için sonsuz şükür olsun............yazmak çok istiyorum..ama artık tam da yaşayacağımız günler şimdi...hayatımızı yaşıyoruz ohhh oh!

heh heeee....gerçekten de öyle ama...denizle hayat...zor.ama tat lı....bal bal....

en güzeli ne biliyor musunuz??

büyüdüğünü görmek....koca bir kız olduğunu görmek....oburiks...daha 6 sına girdi ama 7-8 yaş kıyafetleri alıyoruz....heh heeeeee.........

sevgiyle kalın...çift taraflı resim tablasında çizip çizip babasına fotosunu çekmesini istiyor şu an........

selam sümeyyem..........
canım ben de sizleri merak ediyorum...özelden olsun bana yavrularla birlikte foronu gösterebilir misin?
senin ikizler ya....yardımcı olacak herhangi bir yakının var mı yanında yoksa kendin mi üstesinden gelmeye çalışıyorsun?
evet... en güzeli;büyüdüklerini görmek,sağlıkla büyüdüklerini görmek.....

yooo daha önce bahsetmemiştim....umut veren umut aşılayan bir yazı olsun istemiştim denizle hikayemizin.özellikle buna dikkat ettim....kaygılandırmak değil hep bir gülğmseme olsun istedm okuyanda..bir dizi ..ameliyat olmasını oomasını gerektiren göz sağlığı ğproblemi vardı..prematüre olanlarda görüleb,ilen .ve genetik.onun takibindeyiz...Allahım bütün yavruları korusun..

ben de ben de......yanımdasın...sadece ismin yok...

o güzel yaratıkları öp benim için...uzun zamandır aklımdaydın yazamamıştım...sevgi ile kalın..........

çok az denizden yazayım..kitap okumak istiyorum çünkü..aslında ne çok yaşanmışlık ne birikmişimiz var denizle....her neden se bu ara kazara da olsa oturduğumda dökülmüyor....şimdi ruhsuz bir kaç haber vereyim denizden.....

deniz çok bilmiş çok akıllı resim konusunda son derece yetenekli bir kız çocuğu......çok meraklı....araştırmacı....soru soran...ama sürekli soran ..yemek yerken bile yudumlarımı ağzıma tıkayan....yemekten sonra dedirten....
deniz çok hareketli kıpır kıpır yerinde duramayan bir kız çocuğu....düz duvara tırmanan cinsten...sahi.
düştüğünde de acımadı kiiiiii diyen espri yapan bir çocuk.
deniz babasıyla tamir yapabilsin diye evde dolap kapaklarını söken bir çocuk.babasının.kendisiyle vakit geçirmesi için çözümler bulan bir çocuk..
deniz başkalarının tabiriyle çok yaramaz bir çocuk..aslında çocuğa yaptıklarına fazla tahammülü olyanların tabiriyle...
denizin tatilinden bahsetmiş miydim..geçen bayramı bir tatil yörsinde geçirmiştik...yazmamışsam eğer epeyi olmuş...gittiğimizin ikinci günü. aksesuar amaçlı konumuş büyükçe bir melek heykeli bulunan bir havuzunun hakkından geldi...eee.çocuk benim...herşeyine kabulüm...
az yazayım dedim hava aydınlandı...müsaade...sessiz zamanlar......en güzel fırsatlar.........yeni bir şeyler öğrenmek için....sevgi ile kalın..

sahracım......senden ne haber ? bayram geliyor....neler yapıyorsun.........

Merhaba canımmm iyiyim çok şükür sizler nasılsınız . Bayramın dördüncü günü geç bir bayram kutlaması olacak Ama Bayram'ınız mübarek olsun . Bizde dün döndük memleketten iyi geçti çok şükür anneler babalar sürüsüne bereket masallah yiğenler :) yorucu ama güzel geçti . Bu sefer korkarak gitmedik eşimle Bayram'a olaylara korkarak umutsuz bakmamayı öğrenmeye başladık , bundan bir ay önce bir aile danışmanından yardım aldık gerektiğinde yine gitmeyi düşünüyoruz iyi geldi bize :) Bu bayramda kendimizde ki değişimi fark ettik insanlar acıtmaya çalışsa da bu insanın bizimle bir sorunu yok beni yılda bir iki kez görüyor merak işte niyeti iyi aslında deyip eskisi gibi takılmadık . Onlar bizim ne yaşadığımızı bilmiyor , biz de onların ....
Bana gelirsek terapi ile birlikte kendime ama gerçekten kendime Zaman ayırıyorum daha çok spor , yürüyüş tekrar resim yapmaya başladım geriye değil de ileriye adım atmaya niyet ettim Allahım da izin verirse inşallah . Rabbim de öyle diyor zatenTedbirinizi Alın Gerisini Bana Bırakın . İşte acze düşüyoruz bazen unutuyoruz Güzel bakıp güzel görüp güzel yaşarız inşallah .
Benden böyle Canım işte öpüyorum tatlı kuzuyu ve senı hıı bu arada Deniz yarın okula başlayacak Hayırlı uğurlu olsun Vatana Millete Size Hayırlı bir evlat olsun inşallah Allahım gönlünüzdekini versin . Sevgiyle Hoşçakalın

çok mutluyum.........yazmalıyım..baba balık tuttu....zargana...deniz sofrayı kurdu.gazeteleri serdi masaya...sofrayı hazırladı deniz...sadece salatayı ben koydum sofraya...şalgamdı,,,,helvaydı,,,çatal sadece...balık elle yenir ya...
deniz sofrayı kurdu..anne baba deniz....yediler...:)) :)) :))

gazeteyi katladım...mutfak duruyo....deniz babayla yattı...uyumaya çalışıyor....birbirlerine masal anlatacaklar.denizin acelesi var...uyumalı...yarın....yarın deniz için....bizim için de tabiii...büyük gün....yarın deniz okullu............

yeminle...........mutluluğun dna sı yok.....YOK!

TAT LI BAL...ŞİMDİ GELDİ ÖPÜCÜK ATTI GİTTİ..

sahracım...
mutluluğuma mutluluk kattı yazdıkların...okurken gülümsedim..seninle birlikte iyi oldum mutlu oldum...ne iyi etmişsiniz,ne iyi olmuşsunuz...rahatlamış ,üzerindeki yükü atmış satırlar...umarım bu rahatlık sana dileğini verir..kısmette ne varsa...değil mi*?
evet...çok haklısın..seni çok iyi anlıyorum..kend,m de yaşamış biri olarak..senin duygularını...insanların iyi niyetleri bile batıyordu...aile danışmanına gitmeniz çok çok iyi olmuş...
çalışmıyorsan bir işe de girebilirsin...boş kalma...üret...bir arkadaşça yazıyorum söylüyorum....boş durdu mu insan geriye boşa sarıyor...dediğin gibi ileri bakmalı...yarınlara...
resim dediğin mandala sanatı mıydı.bahsetmiştin...benim hem bir türlü fırsatım olmadı,olduğunda da karşıdan çok karışık geldi çizimler...zaman buldukça kitap okuyorum..çokça kitap bitirmeyi başarıyorum artık...

içten dileklerin için teşekkür ederim...tat lı cadım önce babasını uyuttu,horuldattı...biraz oyalandı uyumadı...ama en sonunda sızdı babasının yanına...
elbisesiyleyattı yavrum...ben hazırım zaten dedi uyumaya çalışırken......beni de deniz gibi heyecan aldı...sanki ben başlayacağım...uyku gelmiyor.telefonu kurdum ...hemde 6 30 a.
böyle.....

sümeyyecim...sahrayı beğenip çıkmış olmalısın...hehhe...vakit yok diii mi.
nasıl yavrular?sen?bahset biraz azıcık zaman bulduğunda...öp yerime lütfen onları...sahi...ne kadarlık oldular?

Oyy severim onu elbisesiyle yatmış küçüklüğüm geldi aklıma :) Geçmiş syflarda gördüm Deniz'i gözleri için kontrol ettirdiğinizi geçmiş olsun kuzuya iyi olsun yavrular hep
Canım iyi Dilek'lerin için teşekkür ederim mandala sanatını ben de baslarda uğraştım sonra tutkuyla bağlanamadım ilerletemedim kendı kendıme bişeler yapmaya çalışıyorum bekarken bi ara kursa gitmistım aklımda kalanlarla naçizane işte :) Kafamı boşaltıyor . işle ilgili haklısın Canım çok istedim aslında Dış ticaret okudum ben evlenıp geldiğim şehirde kendi alanımla ilgili iş bulamadım bi süre sonra insanın hevesi kırılıyor sonra tedaviler ameliyatlar .... Neyse Geçti gitti ... Bu kış komşumuzun çocuğuna ders çalıştırdım o bile iyi gelmişti bana . eşim kısa süreli sehir dışına çıkıyor başka bir yere geçme ihtimalimiz var su ara belki yurt dışı olur diyor eşim az korkuyorum başka bir vatan dili ınsanı yabancı ama onundan üstesinden gelirim herhalde Rabbim de izin verirse kısmet , KPSS düşündüm bi ara bakalım hayırlısı kendim için bir adım attım , yola çıktım ya , benim için önemli olan o süresi değil

Belki ben de bir gün İpek böceği gibi kelebeğe dönüşürüm inşallah ....
Deniz'in okul maceralarını merakla bekliyorum

Oyyy benim boceğim buyumus okullu olmus.sonunda gelebildim bende uzun zamandir giremiyordum kk ya .bizi hatirlarmisin denizgeldi bilemiyorum ama ben seni unutmadim tabiki prensesidecınarda kocaman oldu pek cok kelime soyliyebiliryoruz ama hala 2 kelimeli cumlelere gecemedik 21 aylik olucaz yakinda zaman hizla akiyor hala yazilarina devam ettigine sevindim kkya giremesemde disardan gizlice takip ediyorum bos zamanlarimda opuyorum

deniannem denizkuzum okullu olmuş kuzum çok ama çok sevindim :) ikinizi de çok ama çok öpüyorum ve denizkızı okulda maceralarınızı sabırsızlıkla bekliyorum

tam gözler yorulmuş uyumaya niyetlenmişken....fırladım karanlıkta...çoraplarımı ters giydim...aynı karanlıkta..havalar soğudu..yerler serin ya artık...hem ne önemi var değil mi bu saatte...sağı sola solu da sağa giyilmiş bir çift pembe çorabın...

Üstün Dökmen Hocam yeni bir kitap yazmış...bekliyordum...iki saate yakın ukydum...anlamak isteyene çok şey anlatan bir kaitap..Üstün Hoca....adı gibi ...koca bir ağaç...koskoca..dalları sizi saran...bir baba gibi...

denizden çok minik bir inci yazmak için ikinci defa kalkmıştım ki yattığım yerden...bunlar döküldü...değer...her saatte..

dönelim denize....denizin ikinci haftası okulda...ikinci haftasının ikinci günüydü dün...ilk kez okulda kahvaltı etti..ona ne yediğini doyup doymadığını sordum.

deniz:tost yedim..içi boştu!

heh heeee....sadece bu cümle içindi....

dilekağacı,,,sahra,,,hayalot....yazacağım...sevgi ile...anlayış ile...sümeyyecim...sarıyorum...herkese tat lı uykular..bu saatte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…