- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #2.341
Selam aleykum Deniz annem. Çok özlemişim sizi. Uzun süre olmuş bakmayalı. Zaman bulunca burikmiş iş mi, yoksa uyku mu arasında seçim yapıyorum. Biz çok şükür, iyiyiz, büyüyoruz, elhamdulillah. Sözlerini hatırlıyorum, büyümelerini görmenin nasıl zevkli olmasını. Gerçekten biz hiç bir şeyin sahibi değiliz. Onlar bize verilen birer emanet.
Denizi okumak yine çoook güzeldi. Daha önce ben mi kaçırmışım, gözünde ne sorun var ki? Allah şifa versin. Öpüyorum sizi. Çok seviyorum, tanıyor gibi.
sahracım......senden ne haber ? bayram geliyor....neler yapıyorsun.........
Merhaba canımmm iyiyim çok şükür sizler nasılsınız . Bayramın dördüncü günü geç bir bayram kutlaması olacakAma Bayram'ınız mübarek olsun . Bizde dün döndük memleketten iyi geçti çok şükür anneler babalar sürüsüne bereket masallah yiğenler :) yorucu ama güzel geçti . Bu sefer korkarak gitmedik eşimle Bayram'a olaylara korkarak umutsuz bakmamayı öğrenmeye başladık , bundan bir ay önce bir aile danışmanından yardım aldık gerektiğinde yine gitmeyi düşünüyoruz iyi geldi bize :) Bu bayramda kendimizde ki değişimi fark ettik insanlar acıtmaya çalışsa da bu insanın bizimle bir sorunu yok beni yılda bir iki kez görüyor merak işte niyeti iyi aslında deyip eskisi gibi takılmadık . Onlar bizim ne yaşadığımızı bilmiyor , biz de onların ....
Bana gelirsek terapi ile birlikte kendime ama gerçekten kendime Zaman ayırıyorum daha çok spor , yürüyüş tekrar resim yapmaya başladımgeriye değil de ileriye adım atmaya niyet ettim Allahım da izin verirse inşallah . Rabbim de öyle diyor zatenTedbirinizi Alın Gerisini Bana Bırakın . İşte acze düşüyoruz bazen unutuyoruz Güzel bakıp güzel görüp güzel yaşarız inşallah .
Benden böyle Canım işte öpüyorum tatlı kuzuyu ve senı hıı bu arada Deniz yarın okula başlayacakHayırlı uğurlu olsun Vatana Millete Size Hayırlı bir evlat olsun inşallah Allahım gönlünüzdekini versin . Sevgiyle Hoşçakalın
sahracım...
mutluluğuma mutluluk kattı yazdıkların...okurken gülümsedim..seninle birlikte iyi oldum mutlu oldum...ne iyi etmişsiniz,ne iyi olmuşsunuz...rahatlamış ,üzerindeki yükü atmış satırlar...umarım bu rahatlık sana dileğini verir..kısmette ne varsa...değil mi*?
evet...çok haklısın..seni çok iyi anlıyorum..kend,m de yaşamış biri olarak..senin duygularını...insanların iyi niyetleri bile batıyordu...aile danışmanına gitmeniz çok çok iyi olmuş...
çalışmıyorsan bir işe de girebilirsin...boş kalma...üret...bir arkadaşça yazıyorum söylüyorum....boş durdu mu insan geriye boşa sarıyor...dediğin gibi ileri bakmalı...yarınlara...
resim dediğin mandala sanatı mıydı.bahsetmiştin...benim hem bir türlü fırsatım olmadı,olduğunda da karşıdan çok karışık geldi çizimler...zaman buldukça kitap okuyorum..çokça kitap bitirmeyi başarıyorum artık...
içten dileklerin için teşekkür ederim...tat lı cadım önce babasını uyuttu,horuldattı...biraz oyalandı uyumadı...ama en sonunda sızdı babasının yanına...
elbisesiyleyattı yavrum...ben hazırım zaten dedi uyumaya çalışırken......beni de deniz gibi heyecan aldı...sanki ben başlayacağım...uyku gelmiyor.telefonu kurdum ...hemde 6 30 a.
böyle.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?