- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #2.381
Selamun aleykum Deniz annem. Uzuuun zamandır uğrayamamıştım. Bu gün baka bildim. İyisinuz, çok şükür. Yine büyük bir zevkle okudum sizi, Denizi...
Okullu olmuş, maşallah. Tebrik ederim. Ünversiteli olmasını kutlamayı dilerim.
Biz de iyiyiz çok şükür. Baküdeyiz artık. Büyüyoruz, elhamdulillah. Bağzen haala hayal gibe geliyorlar. Tahmin edersin ki, çok yoğun geçiyor günler. Paylaşmak istediğim çok şey var da... belki başka zaman. Tam yenecek kıvama geldiler. Sesler, haraketler... Maşallah.
Sen yazmaya devam et.
Öğretmenle konuşmuştun, neye karar verdiniz merak ettim.
Öpüyorum sizi. Sarıyorum tüm kalbimle.
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Dilerim çabuk alışır bünyesi. Hakkında hayırlısı olsun.aldım kabul ettim selamını sümeyyem...
vakit bulmak ne zor değil mi...sen iki kat vakit bulamazsın...olsun....yavrularınla geçir...çok bekledin...bekleyen özleyen her anne çok bekliyor...sonunda seninle ler ya....arada bir selam yazsan da olur..
amin amin inşallah...benim de en büyük dileğim ve hayalim...denizin üniversiteyi bitirmesi,ayakta durması,,,,sağlam,,,güçlü.
öğretmeniyle konuştum evet..sistemin böyle olduğunu devetin 4 buçuk ,5 ,6a girmiş çocukların hepsini bir arada aynı sınıfa kabul ettiğini anlattı....öğlen grubuna geçmenin nsaıl olacağını konuştum...olabileceğini yalnız öğlen grubunun sayısının çok fazla olduğunu 30 çocuk bulunduğunu söyledi...tahmin edersin ne kadar çok solunum o kadar hasta olma olasılığı....üstelik çocukların hepsi başından beri döküldüler..ateş öksürük vb...deniz daha güçlüydü onlara göre 1 ay sonrasında yavrum da dr yüzü gördü maalesef...ama denizin ki bebekliğindeki hastalığının nüksetmesi...hava kirliliğinden dolayı..ve aynı ortamda çok kişinin solumasından dolayı oksijen yetersizliğinden...
kışa girdik ya...pencereler kapılar kapandı...o bile denizin akşamları tıkamaya başladı...geçen hafta hava verdiler iki kez...halbuki ne seviniyordum hastalığını atlattığına...dr u astım bronşitin ara ara kendini gösteren bir hastalık olduğunu söyledi..dört yıldır bir hırıltısını duymaıştık...neyse...şimdi takipte...
ne çok yazdım...deniz uyanana kadar cevaplıyayım dedim geriden mesajları....anlıyacağın 30 kişilik sınıfta olmasındansa 15 16 kişilik sınıfı tercih etmek zorundayım..deniz uyandı bu kadr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?