Sümüklüböceğin hikayesi

hoş gelmişsin zeytin evet çok uzun zaman oldu.baksana karal eymen 3 buçuk yaşında olmuş maşallah.çocuk büyütmek zor..gerçekten zor..bakma ben en tatlı yanlarını yazıyorum genelde,girebildiğim zamanlarda...yoksa burda ayrı evde ayrı film yani...heh heee..
öyle ama...
konuşma bozukluğu ani dediğine göre çocuk bişeylerden korknuş olmasın??
sıkılmakta da haklı...oyun çocuğu...terapiyi oyuna çevirerek yapabilseniz...şimdi içeriği bilmediğim için...
biraz kakaka kikikiki,,,sevdiği güldüğü şeyler...daha mı kolay geçer..
Allah kolaylık, sabır versin...
gel arada uğra...anlat iyi gelir..geç dönüyorum ama ...malum..

Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Dilerim çabuk alışır bünyesi. Hakkında hayırlısı olsun.

canım benim...ben sana yazana kadar iyileşti de biraz da büyüdü bile... :)
yavrularla neler yapıyorsun sümeyyem...uzaklardasın...nasıl gidiyor hayat...sağlıkları yerindedir inşallah...sana foto borcum var aklımda...

sırayla gittiğim için öğretmenle hangi konuşmamdı biliyorum..kısaca son durum şöyle...öğretmenle sıcak ilişkimiz ılık oldu...belki en iyisi...ne sıcak ne soğuk...belki tüm ilişkilerde bu mesafeyi korumalı...papaz olduk anlıyacağın,kaba tabirle...heh heee........

öğretmen kişisel davrandı...müdürün yaklaşımı onarıcıydı.pozitif yönde...çocuğun gelişimi açısından onun yararına olan seçeneği sundu.mantıklı geldi....şimdilik birinci dönemin bitmesini bekliyoruz...gözlemliyoruz...kazanımları fazla olursa devam eder mi bilmiyorum yine de...

Sayfanızı zevkle ve çoğu zaman gozyaşlarıyla takip ediyorum. Benim herzaman içimde ukde olan şeyi başardığınız için sizi tebrik ederim.

teşekkür ederim....daha başındayız...henüz başardığımız söylenenemez...hayırlısı ile denizin büyüdüğünüüniversiteyi bitirip koluna bir bilezik yani bir mesleği olduğunu görmek hayalim...umudum..dileğim...amacım...tanrıdan dileğim diye başlar ya....
inşallah o günleri görürürüm....
sizin de hamileliğiniz haırlı olsun...sağlıkla kucağınıza alın inşallah....

içi boş tostta kocaman bir kahkaha attım bol bol denizli cümleler yazsan ya bize denizannem bütün günün yorgunluğuna ilaç gibi geldi :))

dilekteyzem....8 ekim de yazmışsınçşimdi dönüyorum..utanan ikon!.....
şimdi o ikonu aramak zamanımı alır...bunu yazarken geçen süre de hemen hemen aynıdır sanırım.heh heeee.

yaaa..öyle işte...deniz alışık içi bol malzemeli anne tostuna...çocuğa boş geldi tost....çok selam gönderiyorum...sabah ta senin için öperim..

sahracım...kavuşturana şükür....
öğretmenin tozla ilgili cümlesinin içinde bulunduğu alıntıyı da gördüm de şimdi....aızıcık şey oldum...o şeyin tarifini yapmak zor şimdi...deniz konusunda akan sular duruyor bende....okumuştum...evlat edinenler normal aileler gibi davranamıyorlarmış diye..yani normal olamıyorlarmış..aşırı kaygı aşırı sevgi aşırı sahiplenme....doğru olmalı...

bu saatte..algım zayıfladı sanırım...dişi kuşla ilgili arkadaşının yazısında...umarım senden herşey yolunda....espri olarak anlamak istiyorum...

sen neler yapıyorsun....var mı hayatında değişiklik?

canım benim yaaaç23 eylül de yazmışsın...kafamı nerelere gizlesem...ellerimle kapamıyayım yoksa şimdi de yazamam...hoş!baş olmadan da yazamam ya...benim ki de işte...
sahracım senin yerine denizi iki kere öpeyim,anlaşalım.olur mu : )

yazdıklarını tekrar okyunca yine mutlu oldum sevindim.senin adına..

yurt dışı? dış ticaret?? korkularını fırsata dönüştürmeyi düşünsen....biraz dil takviyesi ile....komşunun çocuğuna birşeyler öğretmen bile seni mutlu etmişken......
bir şeyleri başarmak mutlu ediyor insanı...belki kadını...çocuk çok güzel bir şey..ama insanı tamamlamıyor biliyormusun...belki beni....ben mesela şimdi şimdi diyorum...birşeyler yapmalıyım...aklımda çok şeçenek var...denizin kahvaltısı okulda olursa oradan bana net 3 saat kalır.ya part taym bir iş(biliyorum yazılışı part tıme)
denizden önceleri bir ara..tedaviler aşamasındayken bir ara görme engelliler için okuma yapmaya gidiyordum...düşünüyorum da,bu beni tamamlıyordu....zamanım netleşse yine istiyorum....ya da olmadı okulda soracağım.şimdi artık tüm kurslar okulda veriliyor ya..dershaneler kapatılıp özel okula dönüştürülüyor ya...okulda diyorum.matematik dersi mi alsam...tabiii kabul ederlerse...nedense natematiğimin eksikliğinden yakındım hep.bazı sorunları çözememede bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum...
KPSS.....heh güldüm şimdi.şu anda oturmakta olduğum koltuğun arkasında çok yıllar önce girdiğim kpss test kitapları var!
ben de girmiştim bir zaman...nedense atamıyorum bu ve benzer kitapları...geçenlerde bir iki çözdüm..iyi geldi...biraz kahve,,biraz çoktan seçmeli soru....özlediysen..bir de cevabın doğruysa SÜPER!!

lelebeğedönüşmek bizim elimizde....

iyi yazdım iyi....bu kadar yazmayı akşam denizle birlikte daha 9 da uyumaya borçluyum.....yediğim sarımsak turşusunun da etkisi var tabiii.....gitmeden naçizene tavsiye...sevene ,uykusu kaçana ,uyuyamayana....sarmısağı biraz fazlaca yiyin...biraz tansiyonunuz düşsün..seriliverin bir güzel.heh heeeee

oh beeee.borcumu vermiş gibi oldum...unutmadan yazayım kendime...en son 237 deydim....

sahracım..hadi yine iyisin iyisin...en son sana yazmaya başlıyordum ki deniz hıı diye başını uzattı karşıdan...yat annem sen dedim..yattı da devam edebildim...üzerini açmış...artık gidiyorum...

Deniz annem slm o espri disi kuş herşeye yetisiyor ya çok yoruluyor o :) Tum kadinlar icin bi genelleme gibi .
Bana göre sen mükemmel bir annesin ♥ cnm ... Bizde işler karıştı eşimin işi dolayisiyla 4 aylığına başka bir yere taşınıyoruz gecen sene de böyle ayri gayri kaldık zor oluyor ailelerde uzakta bizim. Bakalım kafam karisik kpss ye mi girim tekrar sınava mi girim sosyolojiye felsefeye cok merakim vardi gencken babam yazdirmamisti içim de kaldi açık öğretimden mi yazsam diyorum bir sürü yeni bölüm eklenmis AÖF ye bilemedim pazartesi yeni şehrimize gececez bi gideyim orda düşünürüm artık :)
Deniz içinde o çok akilli bir kiz maşallah annesi endişe yapma çok merakli öğrenme isteği çok yüksek bi çocuk anlattiklarina göre birinci sınıfta herkese fark atacak inşallah sahra demişti dersin guleriz seneye öpüyorum seni minik kelebegini hoşçakalin

den,zden bir iki minik inci:

para biriktirip kendi müzik aletini aldı...biriktirirken de çeşitli fedakarlıklarda buklundu...1 milyonluk oyuncaklara binmemek gibi............. :)

bu ara pek bi para basıyoruz.heh hehhh....minik not alma kağıtlarına sayılar yazıyor anne al sana para diyor...heh....çoook zenginim çoookkk.....o kadar çok basamaklı sayılar ki........ :)

bu ara pek büyüdü maşallah....boylu poslu olacak gibi....benden fazla yerse oburiks cüce kalacağımileride yanında........helai hoş olsun...yarasın kızıma....şifa olsun...

şimdi okulda....birazdan almaya gideceğim...bu günkü menümüz:soğuk sandviç(peynir domates salatalık marul)zeytin,meyve suyu.(ben komposto veriyorum her zaman.......

hayalot...seni unutmuş muyum??

salya sümük yazıyorum...tam sümüklüböceğin annesine uygun....bir grip olmuşum...selpak zor yetişiyor...ben de hatırlıyorum seni...yanlış mıyım?hayal et demiştim....koskoca bir papatyayı...hayal de göndermiştim sana....erkeklerde konuşma süreci biraz zaman alıyor diye biliyorum..daha geç konuşuyorlar...
takibe devam...arada selam ver...oğlandan bahset....

deliler...baba kız yağ satarım bal satarım oynuyorlar...yeni bir versiyonu yaratmışlar...baba yerde ortada...deniz mendili sallayıp babasının arkasına koyuyor.yağ satarıııım bal satarıııım da söyleniyor...deniz mendili yere bıraktığı gibi evde kovalamaca başlıyor..koltuk tepesinde ,orda burda....

ben yazana kadar babayla gittiler uyumaya...baba masala başlamak üzere....bakalım kim kimi uyutacak!

günaydın böcekseverler.............

denizin ıspanaklı böreği pişiyor....bugünkü kahvaltısı;börek,süt.mandalina.....böreğinin altına biriki fındık atsam mı??

Merhabalar...
Ne kadar güzel kalpli bir insansin sen ablacim :) 26 yaşındayım abla demek geldi icimden inşallah yanlış anlamazsin :) kizinla nasıl güzel bir aile olmuşsunuz inşallah çok çok mutlu günleriniz olur :) ilk mesajı okurken yılı farketmedim şimdi baktım şok oldum :) :) siz yürekten bir annesiniz kızınız çok çok şanslı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…