- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #2.401
güzel denizin güzel yürekli annesi...
çoookkk uzun zaman oldu buralara gelmeyeli. Deniz büyümüş okullu olmuş maşallah.
Kartal Eymen de yaklaşık 2 yıldır kreşe gidiyor. henüz 3.5 yaşında olsada :) çok sıkıntılı hastalıklarla dolu zamanlar geçirdik. birde üstüne konuşma bozukluğu oldu birden bire. terapi alıyoruz. çok zorlanıyor kuzucuk. ama hepsi onun iyiliği için. şimdi bana kızıyor çok sıkıldım çalışmak istemiyorum diye ama ileride düzelir de teşekkür eder inşallah.
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Dilerim çabuk alışır bünyesi. Hakkında hayırlısı olsun.
Selamun aleykum Deniz annem. Uzuuun zamandır uğrayamamıştım. Bu gün baka bildim. İyisinuz, çok şükür. Yine büyük bir zevkle okudum sizi, Denizi...
Okullu olmuş, maşallah. Tebrik ederim. Ünversiteli olmasını kutlamayı dilerim.
Biz de iyiyiz çok şükür. Baküdeyiz artık. Büyüyoruz, elhamdulillah. Bağzen haala hayal gibe geliyorlar. Tahmin edersin ki, çok yoğun geçiyor günler. Paylaşmak istediğim çok şey var da... belki başka zaman. Tam yenecek kıvama geldiler. Sesler, haraketler... Maşallah.
Sen yazmaya devam et.
Öğretmenle konuşmuştun, neye karar verdiniz merak ettim.
Öpüyorum sizi. Sarıyorum tüm kalbimle.
Sayfanızı zevkle ve çoğu zaman gozyaşlarıyla takip ediyorum. Benim herzaman içimde ukde olan şeyi başardığınız için sizi tebrik ederim.
içi boş tostta kocaman bir kahkaha attımbol bol denizli cümleler yazsan ya bize denizannem bütün günün yorgunluğuna ilaç gibi geldi :))
Çok sevindım bu toz olayına bazen insan dört dörtlük temizlik yapamıyor ki insanBir arkadaşım yazmış int de Yuvayı dişi kuş yapar, çocuğa diş kuş bakar, yemeği dişi kuş yapar , ütüyü dişi kuş yapar. Kuş öldü baby öldüüü ....
Öpüyorum Canım senı ve tatlı kuzuyu
Oyy severim onu elbisesiyle yatmış küçüklüğüm geldi aklıma :) Geçmiş syflarda gördüm Deniz'i gözleri için kontrol ettirdiğinizi geçmiş olsun kuzuya iyi olsun yavrular hep
Canım iyi Dilek'lerin için teşekkür ederim mandala sanatını ben de baslarda uğraştım sonra tutkuyla bağlanamadım ilerletemedim kendı kendıme bişeler yapmaya çalışıyorum bekarken bi ara kursa gitmistım aklımda kalanlarla naçizane işte :) Kafamı boşaltıyor . işle ilgili haklısın Canım çok istedim aslında Dış ticaret okudum ben evlenıp geldiğim şehirde kendi alanımla ilgili iş bulamadım bi süre sonra insanın hevesi kırılıyor sonra tedaviler ameliyatlar .... Neyse Geçti gitti ... Bu kış komşumuzun çocuğuna ders çalıştırdım o bile iyi gelmişti bana . eşim kısa süreli sehir dışına çıkıyor başka bir yere geçme ihtimalimiz var su ara belki yurt dışı olur diyor eşim az korkuyorum başka bir vatan dili ınsanı yabancı ama onundan üstesinden gelirim herhalde Rabbim de izin verirse kısmet , KPSS düşündüm bi ara bakalım hayırlısı kendim için bir adım attım , yola çıktım ya , benim için önemli olan o süresi değil
Belki ben de bir gün İpek böceği gibi kelebeğe dönüşürüm inşallah ....
Deniz'in okul maceralarını merakla bekliyorum
Deniz annem slm o espri disi kuş herşeye yetisiyor ya çok yoruluyor o :) Tum kadinlar icin bi genelleme gibi .DenizGeldi .!.:oh beeee.borcumu vermiş gibi oldum...unutmadan yazayım kendime...en son 237 deydim....
sahracım..hadi yine iyisin iyisin...en son sana yazmaya başlıyordum ki deniz hıı diye başını uzattı karşıdan...yat annem sen dedim..yattı da devam edebildim...üzerini açmış...artık gidiyorum...
Oyyy benim boceğim buyumus okullu olmus.sonunda gelebildim bende uzun zamandir giremiyordum kk ya .bizi hatirlarmisin denizgeldi bilemiyorum ama ben seni unutmadim tabiki prensesidecınarda kocaman oldu pek cok kelime soyliyebiliryoruz ama hala 2 kelimeli cumlelere gecemedik 21 aylik olucaz yakinda zaman hizla akiyor hala yazilarina devam ettigine sevindim kkya giremesemde disardan gizlice takip ediyorum bos zamanlarimda opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?