Sümüklüböceğin hikayesi

teşekkür ederim güzel gönül.........

günaydın böcekseverler...............

bu gün okula iki kere gidiş vardı...yarın da öyle...bu günkü menü de hamur işi var.yarın da patates kızartması...

her okula bırakışımda yanağımı yalar..kedi gibi...önce öper sonra yalanır..öyle bırakır beni....iki kere gidişlerde iki kere : )

Takipteyim denizgeldicok buyuk gecmis olsun havalar iyice bozdu dikkat et kendine ve prensese.çınarla anne bebek oyun grubuna gidiyoruz haftada 2 gun guzel geciyor gunlerimiz inanilmaz derecede tirmanmaya basladik rabbim korusun dusecek diye pesindeyim oturmak yok annelige devam

sadece selam.....

denizden çok minik inci.....

dün parfüm icat etmiş..suluğuna...bizi uyarıp duruyor...sakın ondan içmeyin.o parfüm....bu gün parfümünün içine ne koyduğunu sordum....suyuna kolonya damlatmış!
içmememiz konusunda yine uyardı :) )

1. selam böcekseverler......iyi akşamalr...

yine hızlı yazmaca....hatalar bol olmaca...ve ben anlık duygularımı aktarmak için.....yazım hataları yapmaca.....şu ca lar da atmaca gibi konmaca....heh heh heeee....

çok özür....hemen yazmalı anlık gelenleri...deniz babasını uyutalı bayağı oluyor.yaklaşık iki saat ...arkasından da bana seslendi.şık geliyormuş hanım uyuyamıyormuş.kapadık...uyuyorlar....
    denizin delice olduğu günlerden biriydi bu gün...uyuyorlar ya...oh ne alaaa....sessizlik...çok alaaaa..

biraz dağınık toplayım dedim de bazayı toparladım bu gün.albümlerimizi ortaya bırakmıştım...baktııım baktııım...baktım....hey gidi eski günler hey...günler eskidi de bşz yaşlandık mı şimdi...yok yok...yaş aldık diyelim inceltelim : )
    şöyle hayatımı gözden geçirdim de fotolara bakarken....hayatımdaki en tatlı şeyin deniz olduğunu gerçek anlamıyla sonsuz kere anladım..sonra...sonra bilgisayara geçtim...denizin bebekliğinden itibaren fotoları,,,videoları....
    evet...deniz....kızım...hayatımdai en güzel şey...yaşadığım en gerçek en tatlı şey....çocuk...deniz...çok bambaşka bir şey...uyusun diye bekliyosun az zaman istiyosun kendine..tuhaf...fotolarla duygularla düşüncelerle herşeyiyle onunlasın....az önce üzeri örtülümü diye bakındım da ona...inanın uyuyan bir yavru dünyanın en tatlı en masum en tatlı ...cümlemi tamamlayamıyorum...çokkk tat lı yaaa...öptüm...teslim olmuş uyuyor....

bu gün ananesi sürpriz yaptı bize...bilmiyorduk geleceğini...almış yine kızacağım birkaç şey....çatıdaydık biz.çamaşır asıyordum...deniz bisiklet sürüyordu..her ne ise işte...
    her zamanki ritüelleri ananesiyle...meyva ile doyururlar bolca karınlarını..sonra ananenin biraz şekeri ykselir devirir kendini...deniz rahat vermez...anane dizisini izleyemez....deniz seslenir bana anneeeeeeeeeeee ananem benimle aktivite yaıcakmış!!

zavallı kadının nasıl aklını çeldiyse bizim deli....boyama da yaptırır resim de boyatır 60 küsur yaşındaki kadına.yakın zamana kadar evin her dolayını emeklerlerdi...zavallı annem inleye inleye bildiğiniz timsah yürüyüşünü yapardı torunuyla...hani maçlarda sevinç dansı yapıyorlar dı ya...doğru değil mi..yoksa başka bir adl mıydı..şimdi tam emin olamadım....

ne diyordum...hızlı hızlı yazarken bi an sayfa değişti de yazdıklarım gitti diye şok oldum.şükür buradaymış...uzun zamandır yazamıyorum...ancak okumaya vakit buluyorum...denizle birlikte bizim hayatta değişti..okula başlamasıyla demek istedim....erken yatar erken kalkar olduk...deniz okulundan memnun...ben ise ...eh....biliyorsunuz şimdilik birinci dönemi tamamlayacak...ama öyle görünüyor ki devam edecek seneşi...çok seviyor okulunu..sabah erkenden uyanıyor ne zaman sabah olacak diyorhemen gitmek sitiyor.okula gitme konusunda hevesli .
    denizden bahsedeyim biraz....hoş! sanki başka konudan söz ediyormuşum gibi...onun açısından yazayım.
    deniz okulndan memnun....
    ona eğlence....kural öğreniyor...paylaşıyor.bu konuda sıkıntımız yoktu zaten...yalnız zaman zaman tercihleri değişiyor..sanırım normal...

yaaa...düşünüyorum da...sanki çok ta bişey yokmuş g,bi..
    .kendi açımdan yazayım..daha çok...
    ben pek memnun kalmadım...istememiştim .ihtiyacı olmadığını düşünüyordum...ne bileyim....meseladeniz yaklaşık beş buçuk yaşında....onu bıraktıktan sonra bazen gizlice izliyorum sınıfının camından...(doğru olmadığını biliyorum)hemen Legolarla oynıyor.Legolarla iki buçuk üç yaşlarında oynuyordu.....gereksiz gibi..sanki oynamaması gereken bir şey oynuyor gibi...yaşından geride oyun gibi...

sınıfta öğrenci yaşları 3 buçuj dört dört buçuk beş beş buçuk karışık...saçma değil mi?hepsinin gelişim evreleri farklı ve hepsi birbiriyle etkileşim halindeler..küçükler büyüklerin olgun davranışlarını örnek alabilir tamam .da.büyüklerin küçüklerin olumsuz davranışlarına geçmesi???

ben bu konuda çok sıkıntı çektim....halaa halaa ....

bir dakika ya...afedersiniz çok özür.....zanam zaman sade yaşam topiğini okuyorum....fotolarabakmak için vifiyi kapamıştım....yeniden açtığımda kendi yazdığım sayfadayım sanmıştım...eğer buraya göndermeden kopyalama yapabiliyorsam konunuzu boşyere meşgul etmeyeceğim...
    uğraşıyorum....kopyala yazısı silik..olmuyor....ya da ben yöntemi bilmiyorum....

2. DenizGeldi, 3 dakika önce Düzenle K.İ.B. Favorilere Ekle
  3. #2057 + Çoklu Alıntı

denize dalmışken...hem de cuuup dalmışken : )
hata ile
daha önce okuduğum bir topiğe yazmışım.sonra buraya yazımı kopyaladım...malum her zman yazamıyorum...son paragrafı dikkate almayın böcekseverler...fikrim de bölündü....bu saatten sonra...tat lı uykularda olun böcekseverler....
sahra aklımdasın....Sümeyye..arada ses ver...kuzular nasıl?

İş yerindeyim.

Sade yaşam daki mesajınıza sanırım ağlayacağım demiştim.

Sonra şunu okudum sadece bu kısmını odaya biri gelse ne açıklama yaparım bilmiyorum ama resmen ağlıyorum. O kadar derin hissettim ki var olun.

'İlk eşime verdiler böceğimi onu görmeye gittiğimizde.Yeni uyanmış.Yok.Biz gittik diye uyandırmışlar.Sanki daha mı minikti.50 gün oldu geleli..Evet Evet...Büyüdü, kilo aldı...
Oradan oraya atlıyorumişte.Kolarını uzattı ömrümün yarısı kocama,sevdiğime.Çok tatlıydı.Japon balığım benim.Eşimin kucağında iken ben çıplak bacaklarını öptüm.Hoşuna gitti.Güldü.10-15 dakika kadar gördük o gün.sonrasında bir hafta bağlanma programına aldılar beni.Birbirimize alışalım diye.Oradaki bir haftalık deneyimimi ömrümün sonuna kadar unutmıyacağım.şimdi o haftayı yazmıyacağım.yoksa dökülürüm. Daha sonra....'

Okumak, hissetmek çok istiyorum ama okuyamayacağım belki sonra. sevgiyle.

anneeeeeeeeeeeeee....üste mi koyuyoduk çayı....

kız olmaya çalışıyor...kahvaltılıkları çıkarmış.çayı hazırlıyor..masayı da silmiş....peçete lazım olmuş...geldi aldı şimdi....birşeyler döküldü...kesin....olsun..ev süpürülecek zaten : )

anneeeeeeeeeeeeeee......gel bak sana çok güzl bi salata yaprım...senin için.....

salata tabağını çıkarmış...yıkayıp doğramış salatalıkları....mis gibi de kokutmuş...yemiycek insanın canı çekecek......
oy annem dedim...bu ellerinle mi doğradın sen...ne de güzel kokmuş burası...önce bir tane attım ağzıma..sonra bi daha...ellerine sağlık çokk tatlıymış bu salatalıklar dedim.....arrtık bu kadar yetsin....kalkıp ta bi zahmet çayı koyayım yani......

size çoooook ça salatalık kokusu gönderiyorum.........denizin elinden : )

siz de var olun....
farkındalık yaratmak için yazdığım bir yer burası...bu arada az önce sade hayat ı okudum....umarım gününüz istediğiniz gibi geçmiştir....32 dişinizi gören olmuştur...32 olmasa da ön dişler gözüksün yeter : )

zaten kim de 32 si birden var ki.....olan yazsın ........sevgi ile...

kahvaltı bitti....masayı bıraktım...keyif çayımla(artık şekersiz) az belgesel izledim...deniz babasıyla lunaparka gitmeye hazırlanıyor.... baba biraz nazlandı dışarı çıkmak konusunda ..hadi hadi!! dedim.hava da güneşli...temiz hava....
ben yazarken çıktılar....az daha gezineyim...

hayat devam ediyor.....

sahrayı ararken gördüm...gözümden mi kaçmışsınız...yanlış anlamazsın cümlesini hatırlar oldum...
yazdıysam eğer tekrar olsun...
abla de.de..abla iyi.....teyzeliği nedense yakıştıramıyorum kendime...daha yeni çocuk sahibi oldum...teyze yaşlıya kaçıyo.heh heee...

kızımda biz de çok şanslıyız.Allah'a sonsuz şükür....güzel sözlere teşekkür...
.sevgi ile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…