- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #2.421
Merhabalar...
Ne kadar güzel kalpli bir insansin sen ablacim :) 26 yaşındayım abla demek geldi icimden inşallah yanlış anlamazsin :) kizinla nasıl güzel bir aile olmuşsunuz inşallah çok çok mutlu günleriniz olur :) ilk mesajı okurken yılı farketmedim şimdi baktım şok oldum :) :) siz yürekten bir annesiniz kızınız çok çok şanslı :)
Takipteyim denizgeldihayalot...seni unutmuş muyum??
salya sümük yazıyorum...tam sümüklüböceğin annesine uygun....bir grip olmuşum...selpak zor yetişiyor...ben de hatırlıyorum seni...yanlış mıyım?hayal et demiştim....koskoca bir papatyayı...hayal de göndermiştim sana....erkeklerde konuşma süreci biraz zaman alıyor diye biliyorum..daha geç konuşuyorlar...
takibe devam...arada selam ver...oğlandan bahset....
İş yerindeyim.
Sade yaşam daki mesajınıza sanırım ağlayacağım demiştim.
Sonra şunu okudum sadece bu kısmını odaya biri gelse ne açıklama yaparım bilmiyorum ama resmen ağlıyorum. O kadar derin hissettim ki var olun.
'İlk eşime verdiler böceğimi onu görmeye gittiğimizde.Yeni uyanmış.Yok.Biz gittik diye uyandırmışlar.Sanki daha mı minikti.50 gün oldu geleli..Evet Evet...Büyüdü, kilo aldı...
Oradan oraya atlıyorumişte.Kolarını uzattı ömrümün yarısı kocama,sevdiğime.Çok tatlıydı.Japon balığım benim.Eşimin kucağında iken ben çıplak bacaklarını öptüm.Hoşuna gitti.Güldü.10-15 dakika kadar gördük o gün.sonrasında bir hafta bağlanma programına aldılar beni.Birbirimize alışalım diye.Oradaki bir haftalık deneyimimi ömrümün sonuna kadar unutmıyacağım.şimdi o haftayı yazmıyacağım.yoksa dökülürüm. Daha sonra....'
Okumak, hissetmek çok istiyorum ama okuyamayacağım belki sonra. sevgiyle.
Merhabalar...
Ne kadar güzel kalpli bir insansin sen ablacim :) 26 yaşındayım abla demek geldi icimden inşallah yanlış anlamazsin :) kizinla nasıl güzel bir aile olmuşsunuz inşallah çok çok mutlu günleriniz olur :) ilk mesajı okurken yılı farketmedim şimdi baktım şok oldum :) :) siz yürekten bir annesiniz kızınız çok çok şanslı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?