- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #2.441
Deniz annem slm o espri disi kuş herşeye yetisiyor ya çok yoruluyor o :) Tum kadinlar icin bi genelleme gibi .
Bana göre sen mükemmel bir annesin ♥ cnm ... Bizde işler karıştı eşimin işi dolayisiyla 4 aylığına başka bir yere taşınıyoruz gecen sene de böyle ayri gayri kaldık zor oluyor ailelerde uzakta bizim. Bakalım kafam karisik kpss ye mi girim tekrar sınava mi girim sosyolojiye felsefeye cok merakim vardi gencken babam yazdirmamisti içim de kaldi açık öğretimden mi yazsam diyorum bir sürü yeni bölüm eklenmis AÖF ye bilemedim pazartesi yeni şehrimize gececez bi gideyim orda düşünürüm artık :)
Deniz içinde o çok akilli bir kiz maşallah annesi endişe yapma çok merakli öğrenme isteği çok yüksek bi çocuk anlattiklarina göre birinci sınıfta herkese fark atacak inşallah sahra demişti dersin guleriz seneye öpüyorum seni minik kelebegini hoşçakalin
siz de var olun....
farkındalık yaratmak için yazdığım bir yer burası...bu arada az önce sade hayat ı okudum....umarım gününüz istediğiniz gibi geçmiştir....32 dişinizi gören olmuştur...32 olmasa da ön dişler gözüksün yeter : )
zaten kim de 32 si birden var ki.....olan yazsın ........sevgi ile...
heh buldum seni...ne kadar geride kalmışsın yanakları kızaran ikon
dört aylığına başka yere taşınmak mıev taşımıyosun herhalde...
açık öğretime direkt yazılabiliyormusun?ben de bazı bazı düşünüyorum...ön lisanslıyım...maksat denize yakın olmak...bilsem hiç uğraşmadan sınavsız direkt seçeb,leçeğim bir branş olsun..tabiii ilgi alanıma giren...pek araştırmadım...bana kalan süre belli olsa ...ona göre düzenleme yapmak istiyorum hayatımda .da.
yazmaya fırsatın olduğunda biliyorsan bana söyler misin lütfen...hangi branşlar var yeni...enson duyumlarım adalet iı..ona da sayısal mı girebilir..ben eşit ağırlıktım....gerisini bilmiyorum.
4 aralıkta yazmışsın..canım bu arada ne yaptın....ben yazdığım sıralarda belki ev yerleştirmekle meşgulsün...her halukarda iilerin yolunda gitsin....
Tatlı Böceğinizle Nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllar dilerimDeniz annem öpüyorum
Canımm slm geldik yenı sehrımıze yok evı tamamen tasımadık esyalı tuttuk bakalım dedigin gıbı hayat devam ediyor
Açıköğretim de 3 ten devam edeceksen sınavsız yanı ondan işletme
İktısat kamu ev ekonomısınden emın degılim ama sınavla gıreceksen bolüm esıt agırlık sayısal onemli degıl galiba ılk sınav lgs den belli bır puan almak yeterli bölümlere kontenjan sınırı var sadece ama az çalışıp biraz puan fazlasıyla girilir istenilen bölüm e felsefe sosyoloji edebiyat birkaç bolüm daha var hepsini tutamadım aklimda :)
Bu arada denizin gonderdıği miss salatalık kokusu için tesekkurler optum cici kızı ♥♥♥ sevgiyle kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?