Sümüklüböceğin hikayesi

heh buldum seni...ne kadar geride kalmışsın yanakları kızaran ikon
dört aylığına başka yere taşınmak mı ev taşımıyosun herhalde...
açık öğretime direkt yazılabiliyormusun?ben de bazı bazı düşünüyorum...ön lisanslıyım...maksat denize yakın olmak...bilsem hiç uğraşmadan sınavsız direkt seçeb,leçeğim bir branş olsun..tabiii ilgi alanıma giren...pek araştırmadım...bana kalan süre belli olsa ...ona göre düzenleme yapmak istiyorum hayatımda .da.

yazmaya fırsatın olduğunda biliyorsan bana söyler misin lütfen...hangi branşlar var yeni...enson duyumlarım adalet iı..ona da sayısal mı girebilir..ben eşit ağırlıktım....gerisini bilmiyorum.
4 aralıkta yazmışsın..canım bu arada ne yaptın....ben yazdığım sıralarda belki ev yerleştirmekle meşgulsün...her halukarda iilerin yolunda gitsin....

bu arada ...böcekseverler...etiketledi ne demek??

sadece yazıp okuyup çıktığım için...beğenmeye bile vaktim olmuyo çoğu zaman...

Geçen gün 2 si gitti bile. Hayatta ki tek boşluğumuz orası olsun :)
İlk güzel gelişmemi yaşadım bile. Başka istemem, başkaları da yaşasın :)

Miniğinizi öpüyorum, sevgi ile.

Canımm slm geldik yenı sehrımıze yok evı tamamen tasımadık esyalı tuttuk bakalım dedigin gıbı hayat devam ediyor
Açıköğretim de 3 ten devam edeceksen sınavsız yanı ondan işletme
İktısat kamu ev ekonomısınden emın degılim ama sınavla gıreceksen bolüm esıt agırlık sayısal onemli degıl galiba ılk sınav lgs den belli bır puan almak yeterli bölümlere kontenjan sınırı var sadece ama az çalışıp biraz puan fazlasıyla girilir istenilen bölüm e felsefe sosyoloji edebiyat birkaç bolüm daha var hepsini tutamadım aklimda :)
Bu arada denizin gonderdıği miss salatalık kokusu için tesekkurler optum cici kızı ♥♥♥ sevgiyle kalın

canım tatlı kızım.....bir yılı daha bitiriyoruz seninle...şükür,bu günlere...yarın akşam yine her yeni seneye girerken olduğumuz gibi doluyuz...annen baban teyzen ananen deden ,annenin menoposlu teyzeleri......yanındayız annem....büyüdün annem büyüdün...tıpkı diğer çocuklar gibi...sen de büyüdün annecim...anneciğimmmm.....mmmmmmmmmmmmmmmmm.

iyi ki bizimlesin bal kızım....hep bizimle kal....

Tatlı Böceğinizle Nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllar dilerim Deniz annem öpüyorum

dolu bir yılbaşıydı....yoğun
.bol kahkaha...bol dağınıklık...denizin marifeti olduğunu söylememe gerek var mı?
ben yapmıştım..gelenler de getirince çeşit fazlaca oldu...deniz sapıttı...ayağını koltuğun altına sıkıştırmadan önce koca halının altına gizlemişti kendini...kendince..iki tanesi bi milyona tombala oynadık.menoposlu teyzelerimin gönüllü birer milyonlarını aldım.heh heee...
aşkta kaybedeğim....
den,z de bu ara çığlık atma başladı..sözünü sesini olabildiğince bağırarak duyurmaya istediğini yaptırmaya çalışıyor.umursamıyorum..sustuğu kısa anda böyle bağırırsan seni dinlemiyeceğim diyorum...inceliyor.miisin li mısınlı konuşmasına geri dönüyor...her zaman değil tabiii.

bir daha ki seneye çekmezler gibi geliyor denizi,bizim misafirler....öyle öyle....
sabah kahvaltıdan sonra herkes gitmek için sabırsızlanırken...hih hih...burada değerli gibi güldüğümü duyduğunuzu farz edin..(değerli;bir zamanlar bir çizgi filmde köpek karakteri).
bizler hazırlanırkendeniz babasıyla kartopu oynamaya indi.oyunlarına biz de katıldık az sonra...teknoloji meraklıları face vs tutkunları ya da ben söylemiyeyim de siz anlayın işte...değerli vakitlerini selfi çekerek harcadılar soğukta...bir iki foto çekilmek neyse de...günün hatırına...

mahallemizin kara bir köpeği var...deniz adını ahmetköpüş taktı...küpeli,zararsız..ben her sabah denizi okula bıraktıktan sonra ekmek almaya giderken onu gördüğümde günaydın ahmetköpüş! derim ona..bir iki koklamışlığı vardı beni...az sokulmuşluğu...
bugün de gördük onu..teyzelerimi yolcu ederken(bu da sanki seyahate gönderir gibi oldu)...geçirirken desene işte...yabancı dil konuşmuyoz ya...anlarlar..az çok tanıyan anlar dilimden..
lafa bi türlü giremedim..kendimle dalaşmaktan...ahmetköpüşü gördüm..sen burdamısın üşüdün mü dedim konuştum onla..başını sevdim okşadım..karaköpüşün...öyle köpüş möpüş dediğime bamayın haa..irice de biraz...ama siz anlıyosunuz onun zararsız olduğunu.ondan size bir zarar gelmyeceğini...ya da o anlıyor....belki karşılıklı...
ben onu okşarken daha bi sokuldu.bana yanaştı gövdesini bana bedenime dayadı...istiyormuş...canım yaaa...çok duygulandım..o sokuldu ben daha çok sevdim..sonra bizi görünce denizin babası da geldi sevdi,ahmetköpüşle fotomuzu çekti benim....güzel çıkmışız...dedim ona tavuk getiricem...ayıptı söylemesi çıktım eve pişmiş bir baget aldım indim..aşağıda merdivende denizin babasıyla beklediler beni.ahmetköpüş neredeyse binaya girecekti.dar bir sedir var dış kapı girişinde.üzeri az karla kaplı..koydum oraya..kokladı..istemedi sanki...sonra yere bıraktım..daha çok kokladı..sonra kaptıağzıyla uzaklaştı...gözden kayboldu ama biz onu gördük..binası yıkılmış bir arsa var.etrafı çevrili bariyerle.parktaki bankın üstüne çıkınca gördük...kendine gizli bir yeri varmıl...sanki karton kutularmıydı ne...kafası gömülüydü içine...sonra sevine sevine çıktı.biz parktayız.onu gözlüyoruz babayla...dış kapının oralar gittiii giti..kokladı durdu oraları...
deniz yere yattı,,,izini çıkardı
...ben yeteeerrr diyene kadar yattı...eğlenceyi kabusa hasatlığa çevirmeyelim...mahalleden başkaları kardan adam yatılar deniz izledi foto çekildi..biraz rüzgar çıkınca eve çıktık....

az üzerimizi kuruttuktan sonra denizi toplanmamış evi bıraktık abla kardeş yeni yılın ilk gününü (bir kaç saatini)dışarıda karda yürüyerek sohbet ederek geçirdik...iyiydi iyi...fena değil...

günün unutulmazı:ahmetköpüş....herhangi birinin,hayvan bile olsa güvenini kazanmak.....yakınlığını samimiyetini yalansız olduğunu hissetmek..

geleceğin hayali:derme çatma bir kulübe prefabrik te olabilr.bahçeli...mutlaka dost köpeği olan bahçesinde...kitap dolu bir oda....filmlerde görüntülerde olur ya...sallanan bir sandalyede...hadi dizlerimde şalımda olsun.sessizce....kimseye değmeden...rahatsız etmeden... dünyaya hoşça kal deyiş...mutlu veda.......

not:deniz bir yerlerde, okumuş.üniversiteyi bitirmiş..hadi evlenmiş te olsun...torun mu???
cabası olur cabası....

Allahımmm....iyilerle karşılaştır....

önemli hatırlatma.....eve gelince denizin babası girmiş konuyu öğrenmiş.tereddütlüymüş köpeğe tavuk verme konusunda...köpeklere tavuk eti verilmesi uygun değilmiş...kemiklerini çıkarmaya çalışırken ağızlarına zarar dişlerine zarar verebiliyor veterinerlik olabiliyorlarmış..ben de yeni öğrendim bunu...bundan sonra daha dikkatli davranacağım...okuyanın dikkatine....

6 yaş özelliklerini okuyorum da.........acıma,yardımsevrlik duyguları gelişirmiş bu dönemde....doğru...
bir kaç gün önce dışarıda yürüyoruz denizle.hani daha önce demiştim ya deniz hatırlatma ya da not alma kağıtlarına sayılar yazar bana verirdi.kendine para yapar çok olmasını ister verdiği paralarla neler istersem alabileceğimi söylerdi....geçenlerdeyine bana;anne dedi. ben çok para yapayım yine sokaklara dağıtayım gezdiğim yerlerde dedi...fakirler alır istediklerini alırlar dedi..parası olmayanlara alırlar ne dersin dedi ...ben de iyi olur...ama yaptığın paraları sadece fakirler alsın zenginlerin zaten var parası diiii mi demiştim.....

aslında yaptığı paraların meselaaa dan olduğunu biliyor..yani mahsusçuktan....yine de amacı güzel.....

bir yandan okuyorum aklıma geldikçe yazıyorum...eveli gün deniz resim yapmış mı boyamış mı ne...arkadaşı da varmış.arkadaşı tabiii ondan 5 yaş büyük.e doğal olarak onun çizdiği boyadığı resimler daha iyi daha mantıklı......işle güçle uğraşırken ne gördüm..deniz çift kişilik yatağıbozmuş yorganı battaniyeyi birbirine katmış yatakla cebelleşiyor...noooolmuş buraya diyorum...hususi biri evde varken özllikle misafir...dedim niye yaptın...kıskandım da ondan...neyi ne oldu...meğer arkadşaı da o da resim yapmışlar eh artık yaşlıcaya kaçar teyzemlerden biri denize sıfır vermiş!!
arkadaşına çok vermiş...deniz de kıskanmış mış....

aklımdaydın...sağolasın bilgiler için...edebiyat...ımmmm.en sevdiğim....kendine iyi bak gittiğin yerde....sağlıkla kal..

canım kızım bir yer buldum...bu ara seni ihmal edebilirim...e insanın kendini de anlatacağı bir yer olmalı değil böceğim..........seni seviyorum tat lı kızım....koca kızım...öpeceğim annem seni birazdan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…