- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #2.481
oğluma sesimi azıcık yükselteyim azıcık kızgın bakayım' sıkı sıkı sarılıp sen benim annemsin ben senin oğlunum kızıgınık bakma ' diyor. birde pepenin şarkısı var 'kalbim kırıldı'. o şarkıyıda kendine uyarlıyor. mesela diyor ki ' kalbim kırılıdı/kalbim kırıldı annem beni hiç anlamadı' çok güldürüyor beni :)annecim...bu akşam tavır yaptım sana...kusura bakma...çok oldun ama..odan öyle dağınık tı ki...ses çıkarmıyorum diye sen üste çıktın da çıktın..gerçi öğretmenin de doğru yaptığımı devam etmem gerektiğini söylemişti bana...senin dağınıklığın konusunda...3 gün 5 gün toplamasan da üstünden atlayıp geçiyordum sen toplayana kadar...biliyordum ki sonunda topluyordun...
ama bu gün...birkaç gün...dür.hayır.toplamıycam diye omuz sıkıyordun....ses yükselt kız..para etmedi...sessiz kaldım...seninle ilgilemnmiyeceğimi söyledim..resim yaptın gel bak dedin.gelmedim.ilgilenmedim...sıtf sana daha fazla kızmıyayım diye mutfak çekmecesini boşalttım,ayıkladım didiklerim temizledim..hatta çekmeceyi yuvasından çıkardım da altındaki raylarına duvarlarına kadar sildim.....heh hee.sayende az teizlik gördü çekmece....aman bunu duyma..
sonra...resmine bakmıyorum diyekoca tablayı taşıdın getirdin mutfağın kapısına...hiiiç kaldırmadım kaşımı...seslendiğinde...ne var! diye kızgınnn cevap verdim...huyum kurusun...ne var dedim mi gönlümü alman gerekir.ya da yapman gerekeni yapman...ikisi de aynı yolA ÇIKIYOR ZATEN.Ay karanlıkta büyük çıktı...
babası da bir ,ilgisiz havasına girdi....artık ne olduysan...gurur mu yaptın...bu yaşta da olur mu ki...gelişimine bakmak lazım...hırs mı yaptın...ilgimizi mi istedin...ne varsa.ama ne varsa..çekmecelerini döktün.dolabını boşalttın...her ama her bir şeyini toplamaya başladın...yaklaık bir saat sürdü...pek umutlu değildim .yaptın ya kız...hattaa babanı bile kaldırdın uzandığı koltuktan..adamın rahatını bozdu koltuğun örtüsünü düzeltecekmiş diye..kızım az sonra yatak yapacağız...duymuyor...işe devam..
bir derdi d süpanglesini yemek...oburiks...işini bitir tatlına geç dedim...az seet...
babasıyla yediler...şimdi uyumaya gittiler.yani az önce...ses yok...
ses yok dedim di. babanın horultusu geliyor kızım...bu akşam böyle.....ooooh oh..siz uyudunuz...ben yoğurt mayalayacağım...tatile de girdik...uykum çabuk gelmese de biraz takılsam...çayımı da içtim...açılll gözler açıll...
bu arada....not:önceleri istediğimi yapsın diye yeptığı olumsuz davranışında bunu yazıyorum...gideceğimiz yerlerden düşeceğim ona göre düşüneceğim derdim...bugün o bile kesmedi denizi...sessiz ilgisizlik çözüm oldu....bakalım bu yöntem ne kadar gider.........
kaygını o kadar iyi anlıyorum ki... bende ara ara buna benzer şeyler düşünüyorum sonra 'off saçmalama' diyorum. iyi düşünmek lazım önce kötülüğün içinde düşüncelerimin iyi olması lazım. oğlum için...
ben neden daha önce okumamışım seni.. :) halbuki yıllardır bilirim seni Denizini..
bizimkilerde kutukutu pense oynuyorlar iki kişilik :) çook komikler 'arkadaşım babam arkasını dönse' :)
oğluma sesimi azıcık yükselteyim azıcık kızgın bakayım' sıkı sıkı sarılıp sen benim annemsin ben senin oğlunum kızıgınık bakma ' diyor. birde pepenin şarkısı var 'kalbim kırıldı'. o şarkıyıda kendine uyarlıyor. mesela diyor ki ' kalbim kırılıdı/kalbim kırıldı annem beni hiç anlamadı' çok güldürüyor beni :)
Merhaba Deniz annem iyi sayılır yeni şehrin havası çarptı bizi malum bu sene her yer çok soguk hastalıklarla uğraşıyoruz çat pat geçiyor işte bir ara dertleşiriz Canım yoruldum bu ara kendime gelince özelden yazmaya çalışırım okuyorum tatlı Deniz'i maşallah akıllı kuzuya " çorba yapım mi anne "demesine çok güldüm Allahım korusun güzel aileni öpüyorum kuzuyla seni görüşmek üzere hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?