Sümüklüböceğin hikayesi

mutlu pazarlar böcekseverler............mutlu pazarlar çocuklar....içindeki çocuğu ha laa çocuk tutanlar...23 nisanınız kutlu olsun

bal kız o balkız.....annesinin balı....ha laa o ilk günlerdeki gibi o ilk günlerin saflığı yüzünde uyurken.....ne tat lı.ne bal....çok zilli oldu ama....bir de dana gibi....heh heh....

bugün evlenmek istediğini söyledi bana..iki kız iki de oğlu olsun muş....ama hamile kalmak

istemiyormuş...nedenini sordum....hiç güzel görünmüyor sanki çok fazla yemek yemiş gibi duruyormuş....sonra durdu durdu...hem nasıl çıkacak ordan? sorusu geldi....nerden çıkacak?
doktor ameliyat edecek alacak ordan dedim....
Allah'tan oraya nasıl girdiğini sormadı bebeklerin....henüz...şimdilik.....

yakın zamana kadar hamileliği de bilmezdi....şişman sanırdı zaar.bugün böyle birden ilk kez hamilelikten söz etti....sorular gelecek...yolda...

yarın göz kontrolümüz var....ameliyatı iyi geçti....

bu akşam babasıyla bir oynadılar bir oynadılar...saklambaç,,,pantolon yırtmaca,,,,futbol,,,,denizin isteğine göre uydurulan hikayeler...içinde şu olsun ..ama böyle yapmasın...hem komik hem uzun hem uzaylı hem eşekli hem şöyle hem böyle olsun ısmarlamalı hikayeler........denizin istekleri zaten hikaye gibi...dinlerken uykunuz gelir....gülüyorum ...zavallı baba...bazen artık sende diyorum geldiğinde....bazen de öyle izliyorum gülüyorum işte onlara....

çene ama....sırf çene....yavrum benim....tek hece yoktu...konuşsun diye uğraşırken....babası bir baa için beklerken...şimdi sussun diye..........heh heee....işte böyle....

güzel güzel.....hayat onla güzel....seni seviyorum tatlı kızım....çokkk...

Amelyat iyi geçti yazmışsın. Allah şifa versin. Oldu mu kontrolu? Şimdi nasıl?

Biz iyiyiz elhamdulillah.

Geçmiş olsun Deniz Kız' a ameliyatın iyi geçmesine sevindim Bal kızın maceralarını merak ediyorum. Sen nasılsın .Bakıyorum arada topiğine selamlarını alıyorum burdan :)
Ama yazamadım hiç sessiz kaldım bu ara , hayat çok hızlı akıyor bir şeyi bekliyor gibi, bir durgunluk var seyretme hali ... Saglımız iyi eşimle şükür, hala gurbetteyiz Allah izin verirse mayıs sonu gibi evimize geçip sonra yine bekleyez Allah nerden rızk gönderirse hoop o şehre Dularımız yerleşmek bir yerde sbt kalmak inşallah hayırlısı Allahtan.
Bu şehirde kimseyi tanımayınca bol bol kitap okudum bir sürü film biyografi seyrettim bol bol nefes aldım yürüdüm doğayı seyrettim benden böyle şimdilik öpüyorum tatlı kızı ve seni görüşmek üzere Allaha emanet Sevgiler

sayende anneyim....kızım.denizkızım...seni seviyorum..seviyoruz...çokkk......
iyi ki varsın...iyi ki bizimlesin....

yarın denizin okulda gösterisi var...uyku tutmadı....hani,hani bayramı beklersin ya yeni elbiselerinle heyecanlı,,,aynı öyle...ya da sınava gireceksindir..
heh.o ne tat lı uyuyor...onun yerine gece heyecanı benim..
günlerdir tat lı koşturmalar,,,yorulmalar.elbiseleriydi kostümüydü....buçuklu ayaklarına mağaza mağaza dolaşmaydı...
tavşan olacak deniz,,,,kaplumbağa,,,pelerinli büyülü güzelim olacak...kep giyeceklerheh...kepe itirazlıydım ya...oldu işte...anladım ki bazı durumlarda ödün vermek zorunda kalıyorsunuz..belki pek te kayda değer durumlar ama yine de rahatsız edici...
denizin okulhayatına başlayış sürüş devam ediş sürecinde deneyim edindim...mümkün olan zamanda yazmak isterim....sevgi ile.............
size tat lı uykular olsun böcekseverler....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…