- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #2.521
Amelyat iyi geçti yazmışsın. Allah şifa versin. Oldu mu kontrolu? Şimdi nasıl?bal kız o balkız.....annesinin balı....ha laa o ilk günlerdeki gibi o ilk günlerin saflığı yüzünde uyurken.....ne tat lı.ne bal....çok zilli oldu ama....bir de dana gibi....heh heh....
bugün evlenmek istediğini söyledi bana..iki kız iki de oğlu olsun muş....ama hamile kalmak
istemiyormuş...nedenini sordum....hiç güzel görünmüyor sanki çok fazla yemek yemiş gibi duruyormuş....sonra durdu durdu...hem nasıl çıkacak ordan? sorusu geldi....nerden çıkacak?
doktor ameliyat edecek alacak ordan dedim....
Allah'tan oraya nasıl girdiğini sormadı bebeklerin....henüz...şimdilik.....
yakın zamana kadar hamileliği de bilmezdi....şişman sanırdı zaar.bugün böyle birden ilk kez hamilelikten söz etti....sorular gelecek...yolda...
yarın göz kontrolümüz var....ameliyatı iyi geçti....
bu akşam babasıyla bir oynadılar bir oynadılar...saklambaç,,,pantolon yırtmaca,,,,futbol,,,,denizin isteğine göre uydurulan hikayeler...içinde şu olsun ..ama böyle yapmasın...hem komik hem uzun hem uzaylı hem eşekli hem şöyle hem böyle olsun ısmarlamalı hikayeler........denizin istekleri zaten hikaye gibi...dinlerken uykunuz gelir....gülüyorum ...zavallı baba...bazen artık sende diyorum geldiğinde....bazen de öyle izliyorum gülüyorum işte onlara....
çene ama....sırf çene....yavrum benim....tek hece yoktu...konuşsun diye uğraşırken....babası bir baa için beklerken...şimdi sussun diye..........heh heee....işte böyle....
güzel güzel.....hayat onla güzel....seni seviyorum tatlı kızım....çokkk...
bal kız o balkız.....annesinin balı....ha laa o ilk günlerdeki gibi o ilk günlerin saflığı yüzünde uyurken.....ne tat lı.ne bal....çok zilli oldu ama....bir de dana gibi....heh heh....
bugün evlenmek istediğini söyledi bana..iki kız iki de oğlu olsun muş....ama hamile kalmak
istemiyormuş...nedenini sordum....hiç güzel görünmüyor sanki çok fazla yemek yemiş gibi duruyormuş....sonra durdu durdu...hem nasıl çıkacak ordan? sorusu geldi....nerden çıkacak?
doktor ameliyat edecek alacak ordan dedim....
Allah'tan oraya nasıl girdiğini sormadı bebeklerin....henüz...şimdilik.....
yakın zamana kadar hamileliği de bilmezdi....şişman sanırdı zaar.bugün böyle birden ilk kez hamilelikten söz etti....sorular gelecek...yolda...
yarın göz kontrolümüz var....ameliyatı iyi geçti....
bu akşam babasıyla bir oynadılar bir oynadılar...saklambaç,,,pantolon yırtmaca,,,,futbol,,,,denizin isteğine göre uydurulan hikayeler...içinde şu olsun ..ama böyle yapmasın...hem komik hem uzun hem uzaylı hem eşekli hem şöyle hem böyle olsun ısmarlamalı hikayeler........denizin istekleri zaten hikaye gibi...dinlerken uykunuz gelir....gülüyorum ...zavallı baba...bazen artık sende diyorum geldiğinde....bazen de öyle izliyorum gülüyorum işte onlara....
çene ama....sırf çene....yavrum benim....tek hece yoktu...konuşsun diye uğraşırken....babası bir baa için beklerken...şimdi sussun diye..........heh heee....işte böyle....
güzel güzel.....hayat onla güzel....seni seviyorum tatlı kızım....çokkk...
Resmen gözlerim doldu Rabbim sizi ve evladınizi hiç ayirmasin koca yürekli insan ♡
çok teşekkür ederim.......
Darısı da bizlere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?