- 29 Mart 2016
- 159
- 320
- 33
- 40
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #2.541
yarın denizin okulda gösterisi var...uyku tutmadı....hani,hani bayramı beklersin ya yeni elbiselerinle heyecanlı,,,aynı öyle...ya da sınava gireceksindir..
heh.o ne tat lı uyuyor...onun yerine gece heyecanı benim..
günlerdir tat lı koşturmalar,,,yorulmalar.elbiseleriydi kostümüydü....buçuklu ayaklarına mağaza mağaza dolaşmaydı...
tavşan olacak deniz,,,,kaplumbağa,,,pelerinli büyülü güzelim olacak...kep giyeceklerheh...kepe itirazlıydım ya...oldu işte...anladım ki bazı durumlarda ödün vermek zorunda kalıyorsunuz..belki pek te kayda değer durumlar ama yine de rahatsız edici...
denizin okulhayatına başlayış sürüş devam ediş sürecinde deneyim edindim...mümkün olan zamanda yazmak isterim....sevgi ile.............
size tat lı uykular olsun böcekseverler....................
selam böcekseverler.............
trt çocukta bir çizgi filme denk geldim deniz izler iken...çocuk karakterin babası (özellikle babası),ailesi hep maşallahlı inşallahlı cümleler kuruyor...bir de babanın saç sakal şekli.....
benim de inancım var....ancak...yanlı gibi geliyor....gibi değil...önceleri farktmemiştim....
Günaydın Denizin sevgili annesi
Tamamen algı operasyonu, tüm dünyada olduğu gibi Ülkemizde de uygulanır oldu.
Merhaba Canım Zaman su gibi geçti maşallah Deniz ana sınıfını bitiriyor tebrik ederim tatlı kızı :) bunlar ne güzel heyecanlar bana bile hissettirdin. Allahım üniversitesine nasip etsin aşkla çalışacağı bir mesleği olsun inşallah Canım ...
Gösterisinde başarılar Deniz kız'a :) böcek severlere anlat sonra Nasıl geçtiğini öpüyorum sevgiler ....
Aleykümselam Denizanne, iyiyim şükür. Yoğun bir yıl geçirdim, çocuk olmayınca insan kendi eğitimine vakit ayırıyor, sınavlarla dolu bir yıldı.selam ismihan.....uzun zamandır tanıdık bir ismi görmek ....teşekkür ederim.mutlu oldum..nerelerdesin? bir de dilakağacım vardı ya...o da benim gibi boşladı burayı...
evet canım...algı..daha minik beyinleri böyle görüntüleri görmeye alıştırıyorlar...ileride diğer her şey gibi normalleşecek....ney se,,,,ben böceğimin konusuna döneyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?