Sümüklüböceğin hikayesi

merhaba.. evlat edinenler sitesinde adınızı görüyordum ama listede bulamıyordum... Doğrusu meraklanmıştım hikayenize ve bugun okumak nasip oldu..işte olduğumdan arada kesintilerle okuyorum.. bu yolda olana ilaç gibi geldi.. hatta okuldaki deneyimleriniz bize daha da ışık olacak kendimizce karanlık gördüğümüz yolumuza.. Karanlık gördüğümüz diyorum aslında bu yolu belkide biz karanlık yapıyoruz kuruntularla..acabalarla... keşkelerle.. ne derlerle... Bazen gaza gelip aman kim ne derse desin diyoruz sonrada yine karamsarlığa bürünmeyi başarıyoruz..ama iyiki burası var..burası sayesinde bana laf diyeceklere sözüm var en önemlisi bize bu yolla evlat sahibi olmayı hakkımızda hayırlı yapan ALLAHımız var...gerisi boş değil mi? hep mutlu oluruz inşallah Rabbim bizi ona onu bize birbirimize çok ama çok sevdirir...

Merhaba Canım Zaman su gibi geçti maşallah Deniz ana sınıfını bitiriyor tebrik ederim tatlı kızı :) bunlar ne güzel heyecanlar bana bile hissettirdin. Allahım üniversitesine nasip etsin aşkla çalışacağı bir mesleği olsun inşallah Canım ...
Gösterisinde başarılar Deniz kız'a :) böcek severlere anlat sonra Nasıl geçtiğini öpüyorum sevgiler ....

ne tat lı şeysin sen ömrümün en doğru kararı............seviyorum kız seni.......böceğim

selam böcekseverler.................

mini;
deniz abla olmak istiyor...............bir kardeşi olsun istiyor.babasına söylemiş.kızım ben yaşlıyım bakamam demiş baba...hayır sen yaşlı değilsin diye bağırmış dniz....
yaşlılığı hiç bize konduramaz...asla...çok kızar.yaşlılığımızan bahsedince...çoğu zaman tenini okşarım severim...yanaklarını,,,,bacaklarını,,,severim...ne güzel tenin var derim..ellerim kayıveriyor derim...hem men senin de çok güzel kayıyo annem der sever o da okşar beni..

yazacak çok şey var....yaşamak e n güzeli.....yazmayı da özledim aslında....selam herkese....sahra....sümayye...ve ikizleri.....selam olsun okuduğunuzda..........

mutlu hafta sonları böcekseverler...............

ana sınıfını bitirdi deniz...........çook mutluyuz....seneye inşallah okulluyuz....tatil başladı...ana sınıfı neler kattı,,,nasıl geçti,,,tecrübelerimizi yazmak istiyorum.....sevgiyle...

selam böcekseverler.............

trt çocukta bir çizgi filme denk geldim deniz izler iken...çocuk karakterin babası (özellikle babası),ailesi hep maşallahlı inşallahlı cümleler kuruyor...bir de babanın saç sakal şekli.....

benim de inancım var....ancak...yanlı gibi geliyor....gibi değil...önceleri farktmemiştim....

Günaydın Denizin sevgili annesi

Tamamen algı operasyonu, tüm dünyada olduğu gibi Ülkemizde de uygulanır oldu.

Günaydın Denizin sevgili annesi

Tamamen algı operasyonu, tüm dünyada olduğu gibi Ülkemizde de uygulanır oldu.

selam ismihan.....uzun zamandır tanıdık bir ismi görmek ....teşekkür ederim.mutlu oldum..nerelerdesin? bir de dilakağacım vardı ya...o da benim gibi boşladı burayı...

evet canım...algı..daha minik beyinleri böyle görüntüleri görmeye alıştırıyorlar...ileride diğer her şey gibi normalleşecek....ney se,,,,ben böceğimin konusuna döneyim...

selam sahra....
çok oldu ,yazmadım..mahcubum.sana ve sümeyeye...anlayışınıza sığınıyorum....hep kalbimdesiniz...
evet.zaman nasıl da geçti..tebriklerini aldık kabul ettik..ah sahraa ah...meğer ne tat lı anlarmış...büyüdüğünü görmek...gösterisinde bir peri kızı gibiydi...masallardan çıkmış gelmiş...girmiş dünyamıza...büyüdüüü büyüdüüüü büyüdü deniz..koca bir kız oldu..güzelliğinin tatlılığının yanında ,gösteri sırasında diğer kendinden küçük arladaşlarına veriği direktifler...sen yanlış yaptın...neden böyle yaptın diye selenmeler...yönetici edası vardı hep...orada da gösterdi bunu zilli!
şatafatlı giysileri sevmem ya....deniz de bana çekmiş o da pek fazla giyinmeyi sevmez....anne zoru ile...heh!
zorunlu hallerde uyduk....bir de yakışınca....ara sıra olmalı dedik.....ara sıra.

onu sahnede görmek....tam bir sümüklüböcek oldum....konuma yaraşır..inan sahraa inan...emeğini verdin mi ha şaa Allah'u Teala'nın....senin oluyor.senden oluyor...kopmaz parçalar oluyorsunuz....yıllarımı heba etmişim dr yollarında...şimdiye torun bile severmişim...neyse...klasik böcek annesi tavrı...konudan konuya atlıyorum...
yine yazarım...
sende ne haberler var?hayatla aran nasıl?pozitif bakmaya devam..........

Aleykümselam Denizanne, iyiyim şükür. Yoğun bir yıl geçirdim, çocuk olmayınca insan kendi eğitimine vakit ayırıyor, sınavlarla dolu bir yıldı.

Bu süre zarfında Yüksek Lisansa kayıt olup bitirdim, çalıştığım kurumun sınavına girdim şef oldum ve tayinim çıktı Ege'nin çok sevimli bir ilçesine(kendi tercihimle tabi ki)
Yeni işime ve yeni evime alışmaya çalışıyorum, o yüzden forumlara vakit bulamadım uzun zamandır.
Sizde iyi iseniz sorun yok, analıkızlı ikinize de öpüyorum

sadece selam...............
ülkemiz ağlıyor....okuyorum....tek yapabildiğim bu....okumak...üzülmek.....okumak........bazı durumlarda selam vermek bile saçma.
heheeee hühüüüü deniz şöyle yaptı deniz böyle dedi değil hayat....
sevgi ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…