Sümüklüböceğin hikayesi

bu kız çok fena bişey yaa...yani deniz..
zilli iki teli kalmış sazının tellerini birleştirmiş bana soruyor.bunun kaç teli var anne?tek yapıyor ya,beni kandıracak.
fena bişey olacak...çokk...Zilli!

Biri beni mi çağırdı Geldim Denizannem ufak bir kaza atlatınca ve iş yerinde internet kısıtlanınca uzak kaldım buralardan Şimdi başlıyorum kaldığım yerden maceralarınızı keyifle okumaya

Uzun süredir bakamadım. Selam size Deniz annem. Sizi okumak her zamanki kimi keyif verici. Özlemişim.

Uzun bir süredir köyde keyif yapıyoruz. Tam bir köy hayatı. İnterneti çok kısıtlı kullana biliyorum. Biz iyiyiz. Büyüyoruz ççok şükür. Denizi öp yerime. Belki bir gün görüşmek nasip olursa kendim öperim (izin verirse tabii :) )

Allaha emanet olun. Seviyorum sizi.

aldım kabul ettim canım selamını....hoş gelmişsin.ben de özledim gözlerim arar oldu...ne var ki ben de bu ara girmiyorum yazmaya...malum ,ülkemizin durumu...Allah'ım hayırlı gelecekler nasip etsin hepimize inşallah.

keyfiniz keyif olsun.tam anlamıyla...iyi olduğunuzu bilmek güzel.kendi yerime öperken seninki de arada kaynar...doğru düşünüşsün.pek kimseye öptürmez kendini..

siz de kendinize çok iyi bakın...özellikle de sen Sümeyye...annelerin çok iyi olması gerekir ki yavrulara iyi baksınlar...öy le değil mi?sen iki kere iyi bak : )

güzellikleri ben de öpüyorum...ya da sen benim yerime....sizler de Allah'a emanet olun....hepimiz öyleyiz...ALLAHA EMANET.

sevgi ile.

son üç yıl parkımızda kutlamıştık doğum günlerini...bütün mahalle çocuklarıyla parkta....bu yıl...ortam karışık...herkeste bir endişe...gelecek kaygısı...ortam öyle şen şenlik değil....yapmadık...aldık dilim pasta .aramızda .yedik.biraz tripli sanki....d. g. kutlu olsun dedirtmedi bize..istemiyormuş öyle dememizi...canı sıkılıyormuş...
biraz da huylandım....kuruyor mu ne? diye kafasında....
çocuk işte...şimdi hiç bişey yok...o gün biraz tuhaftı şimdi normal...yani tam havasında....hareketlilik tam gaz....kapı tamir ettiler iki gün önce babasıyla...futbol oynuyorlar!

selam böcekseverler.............

trip yapıyor artık...normal mi...zamanı mı bilmem...bakmalı yaş aralığına....işine gelmeyen şeylerde babasına ve bana trip yapıyor...gidiyo yatak odasına küser gibi.. bizim evde kendi küsen kendi barışır..yani küsme yok.bunu biliyor.bilincinde....heh.!
babayla birbirimize bakıp şaşkın şaşkın gülüyoz....büyüdü de trip te atıyor deniz hanım....

seni bilmiş seniiiiii!

salata hazırlıyor mutfakta deniz....(.yine yerler batacak....)

pazar günleri özellikle çok sever....sofrayı hazırlar...salata çeşitlnmiş...iki tabakta ayrı ayrı...biri meyve salatası...diğeri marul domates ve bildiğiniz hıyar.:))

salatalığı yıkamayı unutmuş...o da benden olsun dedim.zamanında yetiştim....siz hiç yediniz mi rendelenmiş hıyarlı salata..................limonu da unutmamış bu sefer...

iki de bir gelir misin deyip duruyor....gelemem kızım gelemem....sen harbe başladın bi kere....ben kalktığımda çalgıları çalarım........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…