Sümüklüböceğin hikayesi

mutlu pazarlar........

bu aralar metreyle evde her yeri ölçüyor....koltuğun boyu,,,,,petekten koltuğa uzaklık,,,,,,,dış kapının tutma yerine olan uzaklığı,,,,,,,,,,,heh heh

yönetmeyi seviyor...ileride bu pozisyonda bir mesleği olabilir mi acaba? çok uyanık...çok.
gösterisinde yanlış yapana hatasını hatırlatır....(bunu yazmıştım sanki)ananesini parmağında oynatır...birlikte boyama yaptıktan sonra odasını toplatan bir açıkgöz!
babaya da çaktırmadan sözünü geçirtme amacında.ama yemezler...hem men uyarırım...oyuna gelme...öyyyy le bişey....şimdi artık çok taaaan rahmetli olmuş ananeciğimin fettan bu kız fettan diye bahsettiği ya da yaşasaydı bahsedeceği bişey.....ananeminki suçlama değildi elbet...onu çok iyi gözlemlediğimden o zamanların çocuk aklıyla....onun ki, böyle bir şeyi yapabilmiş olmanın başarısı idi...fettan diye nitelediği kişilerin yaptığı şeyi yapabilmeleriydi....bir kere de benim için kadının fendi erkeği yendi demişti....heh heee..o zamanlar denizin babası ile görüşüyordum....
ay pek bi kibarca oldu....
olsun.
kibar olmalı....odun değil....
denizden başladım nerelere geldim....bu saatlerde....nurlarda ol emi ananeciğim............

canim nekadar aşkla yazmissin.evet gerçekten gerçek annelik doğurmak değil şefkatle bakıp buytmektir.inan okuduğumda çok duygulandım benimde buyuk uğraşlar sonunda bir kizim oldu ama senin kadar şefkatle aşkla anlatamam helal olsun ALLAH sizi birbirinizden ayirmasin gerçek annelik doğurmak değil senin gibi bakan dir optuuum

çok teşekkür ederim...........

bu sabah denizle balkonda ilk kez sohbet ettik...karşılıklı ana kız......şükür.bu günleri de gördük...o bana hayallerinden bahsetti....büyüdüğünde neler yapmak istediğinden...ben de ona....bir bisiklet yapacakmış...arkasına yaslanılan....hem de kemerli...kemeri de olacakmış....düşmesin diye!

kızım o kemer sana takılmaz mı seni rahatsız etmez mi dedim inip çıkarken....yok.o benim bisikletim....ben yapıcam,öyle olacak dedi...arkası yaslanmalı..hımmm yani sen tasarlıyacaksın.yani mucit olacaksın öyle mi...(artık dedi dedim yazmıyayım siz anlayın)...

anne muciti açıklar durur....denizin icatlarına.....sonra.daha sonra anne de denizin genç kız olduğunu hayal etti söyledi denize....şimdi mesela 12 yaşında olmuş.o gün arkadaşıyla anlaşmışlar..sinemaya gideceklermiş.....miş miş te miş miş

bir masal böyle devam eder....parktan geldiler.....ben :niye geldiniz hemen

İNSANIN KÖKLERİ DEĞİL,MEYVELERİ ÖNEMLİDİR..............

yukarıdaki cümle Üstün Dökmen'in son kitabından alıntıdır....sevgili hocam....okudukça yüreğimden sarıyorum sizi....yine yapmışsınız yapacağınızı.....sevgili rehberim....karanlıkta kandilim...

Sanırım bir insanın ne olduğu değil,ne yaptığı önemlidir..Einstein Almanya'da yaşayan Yahudi kökenli bir fizikçiymiş;Rölativite Kuramını ortaya atmış.O zamanlar bu kuramdaha kanun haline gelmemiş.Bu Einstein demiş ki ,''Eğer kuramımın doğruluğu kanıtlanırsa Almanlar,Alman olduğumu,Fransızlar ise dünya vatandaşı olduğumu söylerler.Eğer kuramım rağbet görmezse ,Fransızlar Alman olduğumu Almanlar ise Yahudi olduğumu ileri sürerler''.İşte,doğruysa söylenenler aynen böyle söylemiş.Yani ben şimdi demek istiyorum ki,insanlar birinin ne yaptığına değil,ne olduğuna bakıyorlar.Bence biz öyle yapmamalıyız;Narlı Ninenin geçmişine değil romanına bakmalıyız.Narlı Ninemizin de ne olduğu değil,yazdığı roman önemlidir.....

yine Ustamdan alıntıdır...konu dışı değildir...konuya vakıf olanlar farkındadırlar.....
sevgi ile.

günaydın böcekseverler................mutlu pazarlar

deniz artık okullu....yarın okula başlıyoruz...sabahleyin akşama ben uyuyamam diyor...çok heyecanlıyız ..çokk.

günaydın böcekseverler................mutlu pazarlar

deniz artık okullu....yarın okula başlıyoruz...sabahleyin akşama ben uyuyamam diyor...çok heyecanlıyız ..çokk.

Selamlar Hayırlı Uğurlu Olsun öğretim hayatı başarılar dilerim tatlı kıza Maşallah kocaman kız oldu okullara başladı size de kolaylıklar diliyorum Deniz Annem hoşçakalın

Topiğini oyle zevkle okuyorum ki, içimden dedimki keşke konu sahibi şu yazdıklarını bi toparlayıp kitap yaptrsa. İnan ilk alacaklardan biri ben olurum. Hem hikayeniz çok etkileyici hem anlatımınız çok akıcı. Gozumden şu saatte uyku akıyorkenbile elinden romanını bırakamayan biri gibiyim..
yazılarınızın devamını bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…