- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #2.681
Deniz Annem Merhabalar Mutlu sağlıklı huzurlu bir yıl dilerim biz taşındık Şükür yerleşmeye çalışıyoruz bir selam vereyim dedim kuzu çiçek açmış iyileşmis cok geçmiş olsun öpüyorum seni ve tatlı denizimi sevgi ve dua ile ♥♥♥ görüşmek üzeresahra...nerelerdesin...bi haber ver.
aha yakalandımpist...slnchn....beğenip beğenip kaçma....yaz bişeyler
Deniz Annem Merhabalar Mutlu sağlıklı huzurlu bir yıl dilerim biz taşındık Şükür yerleşmeye çalışıyoruz bir selam vereyim dedim kuzu çiçek açmış iyileşmis cok geçmiş olsun öpüyorum seni ve tatlı denizimi sevgi ve dua ile ♥♥♥ görüşmek üzere
Aleykümm selaaamm benden de sizee Selam olsun efeeniimm :) ana kız arasına girip rahatsızlık vermeyim diye begenıp kaçıyodumhayat bize vayikiki vay vay....heh heee...kızımla çekirdek çitliyoz....selam olsun sana.....hep beğenip beğenip gidiyon...arada selam verin...be yazmadığım zaman sayfa yürüsün...
not:kafadan atıyorum...avatarındaki slnchn ın açılımı selin cihan mı?
Teşekkür ederim canim bir sürü iş var tamirat falan saçlarım diken diken :-D kargasadan.Tamam ugrayacagim inşallah arada.Bu arada ben de çekirdeği çok severim eşime bana da ayirdin dimi derim :) Hoşçakalin canlar ♥hepimize güzel bir yıl,yıllar olsun inşallah...merhaba canım merhaba....yoksun...iyi,taşınmışsınız....kolaylıklar dilerim sana....ara da uğra,güzellik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?