Sümüklüböceğin hikayesi

şükür..artık iyiyiz...çiçekler kurudu kabuklandılar.gitti gidecekler...deniz de tam gaz...çadırlar kuruluyo,,,,,ev alt üst ediliyor...

deminden beri resim yapıyor da kk yı okuyorum....bu ara takmış,iki resim çiziyor..birini tamam yapıyor.diğerini eksik...aradaki 16 farkı bul deyip bana getiriyor

karikakürist mi olacak bu kız...kimbilir ileride bir dergi .çıkarabilir...ya da metin yazarı olabilir..öyle resimler yapıyor ki...numaralandırıyor bir de...misal uykudan kalkan çocuk...sırasıyla uyanıyor yatağından kalkıyor üzerini değişiyor(tek tek kollarını giyerken çizilmiş)şapkasını takıyor vs vs vs....böyle gidiyor.karikatür gibi çerçevelendiriyor.yapılış sırasına göre de numaralandırıyor...bana çok zekii ce geliyor....

bunu daha önce anlatmışmıydım....tanıdık geldi

mutlu sabahlar böcekseverler.....

denizin çiçekleri kurudu şükür...bugün okullu..akşam heyecanlıydı.ben sabaha kadar uyuyamam dedi....heh..mışıl mışıl uyyo...tacını da başından çıkarmamış...ellemedim uyanmasın diye...

seviyorum kız seni.

beni tanımayan yalan sanır ..inanın az önce deniz bana seslendi uykusunda..anneeee anneciiiiiiiimm.bi korktum.hem de ne yüksek sesle...ne dedi?

_saat kaç?

oh...şükür okul heyecanı, azmi geri döndü...hasta diye pek kaçar olmuştu okumadan yazıdan...bu beni çok endişelendiriyordu.bu akşamı ben de heyecanla bekleyeceğim...hastalanmadan önceki gibi mi davranacak...isteyerek heyecanla şevkle sarılacak mı yine derslerine...

öğretmeni hasta olmuş...dün ders yapılmadı...heyecan bu güne kaldı.....

bu arada...size günaydın,böcekseverler..........

tat lı uykularda olun böcekseverler........

deniz on gün okuldan geri kaldı...bir de bu hafta öğretmeni suriyeylilere eğitim verecek....bu hafta boyunca izinli...üzülmeli mi....kızmalı mı...

kendi çocuğumu düşünmem bencillik değil...başka alternatifler üretilebilirdi okulca...diğer sınıflara göre daha gerideydik.eeee.

evde ders işliyorlarmış gibi konuları işleteceğim...tatlı tatlı...yaparım..biraz çizgi film..biraz ara...biraz ders biraz mola...biraz resim biraz tiyatro biraz hikaye okuma biraz ders...bu hafta bitirmeleri gereken fasikülü işleteceğim...işleyiş aynı...harfler değişiyor...

deniz yapar...biz yaparız...

bu sabah..........

haydi çizgi filmi eşliğinde geç kahvaltımızı yaparken,,,deniz birden
_ben uzayda ne yiyeceğim anneee diye endişeli bir şekilde bağırdı bana...heh....boğaza düşkünüz ya..oldu olası uzaya gitmek ister büyüdüğünde...onu düşünmüş.

sen uzaya gidecek duruma gel önce....seni oraya gönderenler elbet yiyeceğini de verirler yanına kızım,dedim.
ona göre,,,gitmem yoksa gibilerinden söylendi.

bu akşam ...
gündüz 3 ten beri aralıklı olarak elektrikler kesildi...akşam mum ışığında yedik yemeğimiz.anne baba deniz:)
ben mutfağı toplarken baba ile bir güzel oynadılar....hem tiyatro yaptılar hem Hacivat karagöz gölge oyunu oynadılar...
gözlere şenlikti...benim kulaklara şenlik oldu...karanlıkta....çok güldüm...yavru hacivatla baba karagöz....
sahiciydiler...

selam böcekseverler....

yeni yıla anaanemizde girdik...çok şükür bu günlere...sağlıkla huzurla korkulardan uzak nice yıllarımız olsun inşallah....

bir tarafım amin diyor bir tarafım zor diyor...yine terör yine terör.........çok üzgünüm...

sahra...nerelerdesin...bi haber ver.
Deniz Annem Merhabalar Mutlu sağlıklı huzurlu bir yıl dilerim biz taşındık Şükür yerleşmeye çalışıyoruz bir selam vereyim dedim kuzu çiçek açmış iyileşmis cok geçmiş olsun öpüyorum seni ve tatlı denizimi sevgi ve dua ile ♥♥♥ görüşmek üzere

hayat bize vayikiki vay vay....heh heee...kızımla çekirdek çitliyoz....selam olsun sana.....hep beğenip beğenip gidiyon...arada selam verin...be yazmadığım zaman sayfa yürüsün...

not:kafadan atıyorum...avatarındaki slnchn ın açılımı selin cihan mı?

hepimize güzel bir yıl,yıllar olsun inşallah...merhaba canım merhaba....yoksun...iyi,taşınmışsınız....kolaylıklar dilerim sana....ara da uğra,güzellik.

çekirdekleri deniz boşalttı tabağa...o yatakta keyifle çitliyo ben kk ya takılıyorum...demin yanıma geldi biraz küsmüş gibi..bana ne çok yemişsin öyle dedi...hafiften kızmışo yavaştan gidiyo.e bende çekirdek lezzetli olunca hızımı artırmışım...ona kalmayacak sandı zaar...

yavrum ...bunları yazarken 4 tane çekirdek ayıklamış bana getirdi.klavyeye bıraktı.gel paylaşalım dedi....böyle de bi çocuk işte deniz.

seviyorum kız seni.!

ne geldi aklıma şimdi...elma yiyordu bir gün.ben ona kabuklu veririm o da yer.kabuğu benim mideme dokunur.ben soyar da yerim.bana kabuklu elmasından uzatmıştı bi ısırık alıyiiim diye...annem kabuklu yiyemiyom ben demiştim de....
yavrum.bana kemirmiş kemirmiş kabuklarını...al anne deyip kabuklarını kendi yediği elmayı vermişti...evlat yaa...
sümüklüeneceğim şimdi...ben en iyisi kaçayım buralardan....

Aleykümm selaaamm benden de sizee Selam olsun efeeniimm :) ana kız arasına girip rahatsızlık vermeyim diye begenıp kaçıyodum

not: çok bişey farketmemiş selin deki '' İ '' E olcak sadece

hepimize güzel bir yıl,yıllar olsun inşallah...merhaba canım merhaba....yoksun...iyi,taşınmışsınız....kolaylıklar dilerim sana....ara da uğra,güzellik.
Teşekkür ederim canim bir sürü iş var tamirat falan saçlarım diken diken :-D kargasadan.Tamam ugrayacagim inşallah arada.Bu arada ben de çekirdeği çok severim eşime bana da ayirdin dimi derim :) Hoşçakalin canlar ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…