- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #2.721
gunaydin...hikayeniz ve yaziniz o kadar icten ve guzel ki butun hikayeyi okuyamasam da masalin basinddan basladim. daha cok hikaye bekliyorum. kaleminiz cok guzel. devamini diler boceginizi de kocaman operim.
sevgiler saygilar...
canlı günaydın...
çok teşekkür ederim..ömür oldukça hikaye çok...
sevgi ile...
merhaba
yazınızla tesadüfen karşılaştım, sanırım ilk ben değilimdir kendi hayatından da bi şeyleri bulan. sekiz yıllık evliyim, zaman çabucak geçti hala iki kişiyiz bizde. İlk zamanlar biraz duralım demiştik şimdi ise kaerin cilvesi sanırım olmaması. Ben de kalp hastasıyım hamilelikte durumumu tahmin edemiyorlar. belki sorunsuz geçer belki de apar topar ameliyat olman gerekir diyor doktorum. en son kadın doğuma gittiğim doktor ise tüm risklere rağmen niye denemek istiyorsun ki dedi, başka birinin bebeğini sevemem ki ben yada hamilelik nasıl bi şey ben de tatmak istiyorum diyemedim. Bazen 3 yıl önce düşen bebeklerime niye durmadınız karnımda bak şimdi olmuyor diyorum. Evlat edinme meselesinde eşim zamanı gelince konuşuruz eminim onları da seversin diyor. Çünkü ona göre kendimden çok sevdiğim sanki bebek edası ile gözünün içine baktığım kedilerim var. Onları bu kadar çok seven birisinin bir insanı sevememe durumu olamaz ki.
yazınızı okuyunca ben de bencillik yapıyormuşum dedim. Sanırım bu yıl hamilelik konusunda pozitif göremezsem olumsuz düşünmeyip evlat edinmeyi düşünmeye başlayabilirim.
teşekkürler bana bunu düşünmemi sağladığınız için.
sevgiler[/QUOT
merhaba...sayfama hoşgeldiniz...minicik bir ışık sızdıysa yüreğinize,,,,,ne mutlu bana.
sonra...daha sonra daha detaylı yazarım...siz...ne zaman isterseniz yazın...dinlerim...yazarım..paylaşırız birlikte hayatı....
sevgi ile.
tat lı uykularda olun böcekseverler.....
sahra...nerelerdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?