Sümüklüböceğin hikayesi

gunaydin...hikayeniz ve yaziniz o kadar icten ve guzel ki butun hikayeyi okuyamasam da masalin basinddan basladim. daha cok hikaye bekliyorum. kaleminiz cok guzel. devamini diler boceginizi de kocaman operim.
sevgiler saygilar...

canlı günaydın...
çok teşekkür ederim..ömür oldukça hikaye çok...
sevgi ile...

canlı günaydın...
çok teşekkür ederim..ömür oldukça hikaye çok...
sevgi ile...

merhaba

yazınızla tesadüfen karşılaştım, sanırım ilk ben değilimdir kendi hayatından da bi şeyleri bulan. sekiz yıllık evliyim, zaman çabucak geçti hala iki kişiyiz bizde. İlk zamanlar biraz duralım demiştik şimdi ise kaerin cilvesi sanırım olmaması. Ben de kalp hastasıyım hamilelikte durumumu tahmin edemiyorlar. belki sorunsuz geçer belki de apar topar ameliyat olman gerekir diyor doktorum. en son kadın doğuma gittiğim doktor ise tüm risklere rağmen niye denemek istiyorsun ki dedi, başka birinin bebeğini sevemem ki ben yada hamilelik nasıl bi şey ben de tatmak istiyorum diyemedim. Bazen 3 yıl önce düşen bebeklerime niye durmadınız karnımda bak şimdi olmuyor diyorum. Evlat edinme meselesinde eşim zamanı gelince konuşuruz eminim onları da seversin diyor. Çünkü ona göre kendimden çok sevdiğim sanki bebek edası ile gözünün içine baktığım kedilerim var. Onları bu kadar çok seven birisinin bir insanı sevememe durumu olamaz ki.

yazınızı okuyunca ben de bencillik yapıyormuşum dedim. Sanırım bu yıl hamilelik konusunda pozitif göremezsem olumsuz düşünmeyip evlat edinmeyi düşünmeye başlayabilirim.

teşekkürler bana bunu düşünmemi sağladığınız için.

sevgiler

kk da geziniyordum...bi ara kalktım.yazı yazmaya başlamış...kızım burası olmaz dedim.kaçtı gitti...baktım ağlıyor...gel diyorum şimdi,buraya yazabilirsin.üzgün,nazlı....gücendi sanırım.
geldi.

yazmak istemedi..gücenmiş

özledim böceğimi yazmayı,çokk..
koşturmayla geçiyor hayat...okul telaşı git gel yemek,ders,keyif yapma(çay,çekirdek çitleme,baba ile futbol,mandalina eşek oyunları oynamalar....)
şimdilik...sadece selam....

tat lı uykularda olun böcekseverler.....

sahra...nerelerdesin?

Merhaba Deniz annem int de bir sorun oluştu çok bakamadım sonra sayfanın nın yeri değişmiş buldum şükür İyiyim canım alışmaya çalışıyoruz evimize yeni şehire. Siz nasılsınız büyüyor tatlı kız hızla değil mi karnesini de almış tebrikler öpüyorum canım ikinize de hoşçakalın ❤

selam böcekseverler.............

dün deniz ilk mantısını açtı...(yani birlikte)merdaneye eli değdi,,,,,açtı da...çocukça ama açtı.kıyma koymasına az izin verdim.çok fazla olabiliyordu...taşıyordu sonra.kesme işini çok sevdi..şimdi kesim için bir alet çıkarmışlar...tekerleği hamurun üzerinde gezdiriyorsun...deniz çok sevdi...yemesini daha çok sevdi...
her zaman ki gibi kıymalarını çıkarıp biriktirdi bir tarafında masanın.en son onları yedi.heh...çocuk işte.

sabah sabah mantı patlaması yaratırmışım okuyanda...hamileler...affola...yavrularınız büyüyüp te aynı şeyleri yapmaya başladığında anlayacaksınz beni...

şimdi yazdığıma bir bakınca,,,ne çok sevdi demişim defalarca...ama yalan yok.sevdi!

dün yanıma geldi deniz..anne ben 7 buçuk sene önce doğmuşum dedi.ben bir zınk!
evet annem...
sonra,8 e az kalmış dedi gitti....
.............................
arada gümletiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…