Selamun aleykum Deniz annem. İyiyiz çok şükür. Çocuklar da (bebek deyil artık :) ) iyi. Büyüyorlar. Konuşuyorlar. Onlarla birlikte olduğum için çok şanslıyım. Sağlıklı bir şekilde büyüte bilmek için uğraşıyorum. Çok şükür, uslu olmasalar da akıllı çocuklar. Bir de öyle tatlılar ki...
Uzun süredir bakamamıştım. Birikmiş yazıların iyi geldi.
Tebrik ederim okullu olduğunuz için.
Çocukla iletişim konusu da dahil bana çok benziyorsun. Ya da ben sana :) öpüyorum sizi.
hoşgelmişsin Sümeyye.....
selamını aldım kabul ettim.çocukların senin iyi olduğunuzu bilmem güzel.inan ben de öyle düşünüyorum...yavrularımız da bizler de çok şanslıyız.evlat...anlatması zor...yaşaması güzel...usluluk mu?
heh...şimdi uslu olurlarsa aranıyor onda bir sebep...neden sessiz sedasız,kendi halinde diye...onlarınki yaramazlık değil aslında...keşif...merak.tabii sonucu dağıtma olarak ortaya çıktığında bizlerin ya da bizlere öğretenlerin öğrettiği şey adı yaramazlık oluyor...
tatlı mı?
bal onlar bal...
uzun süredir yoktun ,evet.tahmin ediyor hak veriyorum...hayat....çocuklar..senin sorumluluğun iki kat fazla benden...ne kadarlık oldular ikizler.aslında bilmeliyim affet...sen de bana hak ver lütfen..
biz de okula başladık...seni iki kat yorucu günler bekliyor haber vereyim şimdiden...ama tat lı yorgunluklar..yeniden okula başlayacaksın!
ama sen kıdemlisin..öğretmenliğin vardı değil mi...
güzel güzel...çok güzel...öyle ya da büyüyorlar..büyüdüklerini boy attıklarını.etlendiklerini akıllandıklarını senin laf dalaşı yaptıklarını,akıl vermelerini görmek güzel...bir mucize gibi geliyor çocuk bana Sümeyye...henüz bebecikken henüz parmak emen bir yavruyken ki benimki ilk fırsatta haa laaa parmak emer...okumaya başladığını görmek...azmini,mücadele edişini görmek..(ikisi aynı anlama geliyor sanırım,olmadı.)
mucizeler her an her gün büyüyor,büyümekte.
okullu olmak gerçekten tebrik edilecek bir şey imiş itiraf ediyorum......gelecekte ben seni iki kez tebrik edeceğim.
öyle miyiz....çocukla iletişim konusunda...ne güzel...bir konuda olsun yalnız olmadığımı bilmek iyi geldi bana...bazen uzaylı gibi hissederim kendimi düşüncelerimle fikirlerimle...şükür inen biri daha varmış yeryüzüne : )
seni görmek güzel Sümeyye....çocukarı ve seni sarıyorum.....sevgi ile.