Sümüklüböceğin hikayesi

biraz çıkmazda kaldım..kendimle.

dün okuldan geldiğinde sofra hazır olana kadar çizgi film izledi deniz.baba geç gelince tv izleme süresi uzadı...benim de mutfakta yapacağım işler vardı,yemekle ilgili.halbuki kuralımız önce ders idi.sonrasında ne isterse yapabilirdi...
akşam derslerini aksatmış...aksattı.bana da bazı dersini yapmadığını söylemedi.biz baba ile bir konu üzerinde konuşmaya dalınca o da dersten kaytardı...öyle olmalı...öyle öyle..
sabah...yani öğleye yakın öğrendik,tabii yetiştiremedik.okula gitmek için evden çıkmaya yakın......

ben kızdım,sinirlendim,sesimi yükselttim...sorumsuzluğundan yakındım.dersini yapmadığı için okula gitmek istemediğini korktuğunu(öğretmeninden)söyleyerek ağlayıp durdu...bi tarafım acıdı üzüldü,biraz sakinleşmesi için biraz sarıkldı....diğer tarafım kızdı söylendi bağırdı da ne yalan söyliyiiim...

denize öğretmenini görürsem derslerinin bazılarını yapamadığını söyliyeceğimi onu bu seferlik affetmesini bi daha olmayacağını söyliyeceğimi söyledim.eğer öğretmenini göremezsem okulda ona bir şey derse özür dilemesini söyledim.tamam dedi...

bi tarafım korksun biraz endişelensin diyor...dersini yapamadığı için üzülsün diyor...bunun ilerisi var
.diğer tarafım o daha çocuk...büyümeye başlayan bir çocuk...arada olsun hoşgör...yine diğer bir iç ses disiplin! nasıl giderse öyle gider...

kendimle arada kaldım....

not:sırada iken öğretmeni geldi...konuştum...yapması gereken dersi tek gecede bitirmesi gerekmiyormuş...önemli bir sorun yokmuş...biraz rahatladım...

yine de bu gibi durumlarda nasıl davranalıyım konusunda kendimle çatışıyorum...
bu arada deniz de söz verdi...önce ders sonra yapacağı şeyler konusunda...şimdi problem bende mi çözülecek deniz de mi??

sahracım...uğramışsın...yazacağım...

sahracım...selam..
kolay gelsin...işlerin çabuk bitsin..arada uğra selam ver...çekirdek?
bak hatırlattı...denizle babası almışlardı bir paket...hem çitliyelim hem seni anayım şimdi....kulakların kızarsın,çınlasın

S.a coktandır okuyorum sizi ama yazmak nasip olmamıştı bir türlü uye değildim ama neredeyse bütün yazdiklarinizi okumusumdur bazıları hariç
Rabbim esinizle evladinizla huzurunuzu kacirmasin
Hayırlı geceler

horozum uyandı.....ü.üyü.üüüüü....

her sabah uyandığında yatağkta ayağa kalkar.Ü. ÜYÜ.ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ

horoz ya da tavuk....dileyen herkese tattırsın Allah.

oy sümeyyemm...hoş geldin....beğeninden yakaladım seni....nasılsın....nasılsınız kuzularla...hayat nasıl? canım benim....

oy sümeyyemm...hoş geldin....beğeninden yakaladım seni....nasılsın....nasılsınız kuzularla...hayat nasıl? canım benim....
Yakalayacagini tahmin etmistim. İyiyiz çok şükür. Kuzular da iyi elhamdulillah. Denizin karnesini merak etmiştim. Mutlu oldum. Tebrik ederim. O gün olsun buradan üniversite kazanmasini kutlayalim.

Niyese bana şimdiki sistemde okul, zaman kaybi gibi geliyor (gerekli gereksiz çok şeyle yükleniyorlar). Okumuş olmalarını, iyi işlerde çalışmalarını çok isterimde... Nebileyim, zorlamamak lazım galiba. Bunlar okullu olana kadar ben neler düşünürüm kimbilir...

can lı selam sümeyyem....maşallah kuzularda sen de iyisiniz...ne kadarlık oldular...koşturuyorlar mı seni..biraz akıllandılar mı...

düzeltme yapmışsın...okurken görüyorum.şaşırdım az...ama şimdi daha iyianladım: )

düşüneceksin düşüneceksin...hem nasıl...hem iki kere fazla....canlı rastlamak güzel...hoş....çok hoş...öptüm say nanaklardan....kuzuları da...

not:İstanbul'a gelme fikri yok mu?

tebrik için teşekkürler...aceleden unuttum ...sende yavrularının o günlerini gör inşallah...bildirelim yine inşallah...insan küçük Allah büyük...neden olmasın diii mi.

va aleykum Selam Deniz annem.

İstanbula gelme fikrim var da... şimdiki durumda imkan yok. Kuzular 23 aylik oluyorlar. Koşturmazlar mııııı.hem de ne biçim... Enerjileri tavan yapiyor. Son zamanlar da 2 yaş sendromu başladi. Kavga da ediyorlar. Güzelce oynuyorlar da... hayat hizla akip gidiyor. Artıkkollarımda minik bebekler değilde, küçük çocuklar var. Çok tatlı,ama bir o kadar da yaramazlar. Geçen gün annem bize gelmişti. Oğlum sevindiğinden nasil yaramazlıklar yaptıysa kadıncığaz bir şey olacak diye apar topar kaçtı. Gittiki, belki bir az sakinleşir. Anlayacağin yerinde duramayan bir oğlum ve ona yaramazlıkta yol gösteren, ondan pek de geri kalmayan nispeten sakin bir kızım var. Bu hallerini şok seviyorum. Ben ve eşim sakin tabiatli olsakta hiç bir zaman sakin bir çocuk istememişimdir. Hep enerjili çocukları seviyordum (öğrencilerimden). Şimdi de isteğimin yükünü seve seve çekiyorum, elhamdulillah.

okudum...yüzümde koca bir gülümseme...............çok şükür bu günlere ...değil mi sümeyye....sonsuz şükür

selam böcekseverler......

yıllar önce Tüp Bebek Özel Bölümde ''38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya'' topiğinde başlamıştı anne olma yolunda hikayem...
Sonrasında ''Sümüklüböceğin Hikayesi ''başlığı altında yazmaya başladım..konum bir zaman sonra taşınmıştı bir alt bölüme..
üzülmüştüm...çok...uzaklaştırılmış hissetmiştim kendimi... TÜP BEBEK ÖZEL BÖLÜM'e girenler hemen görmeliydiler...sanki daha az ulaşılır olacaktım...
hikayem devam ettiii....hayat devam ettiii..

şimdi eski adrese taşımışlar konumu...sevindim....çok.

her ney idiyse...selam böcekseverler

tat lı uykularda olun böcekseverler......

artık daha fazla mesai yapmalıyım... heh...bu bölümde yazılanlar çok çabuk ilerliyor...

deniz birkaç zamandır ben büyüdüğümde bir tane karnımdan bir tane de(onu evlat edindiğimiz kurumdan bahsediyor daha doğrusu aldığımız yerden.)oradan..bebek alacağım.iki tane çocuğum olacak.biri kız olursa diğerini erkek olacak..sık sık...sürekli...bu şekilde...

bir kabulleniş seziyorum küçücük beyninde...görünüşte küçük ancak engin zekasını büyük çok büyük kocaman bulduğum..çocukların bu şekilde ailesi olur..biri bu şekilde diğeri o şekilde...

doğruluğu tartışılır onun doğrusu..

sadece düşünüyorum,onun bu duruma bakışını...okumayı öğrendi...başka kavrayışlar olacak...bekliyorum...

her ne olacaksa....
o benim kızım...ve ben de onun annesiyim..dün gece yani doğrusu bu gece uykuya dalmadan denize yarı uykulu dedim ki.hayatımın en mutlu 6 yılısın...

bu saatte uyananlara.......günaydın böcekseverler......mutlu sabahlar

gunaydin...hikayeniz ve yaziniz o kadar icten ve guzel ki butun hikayeyi okuyamasam da masalin basinddan basladim. daha cok hikaye bekliyorum. kaleminiz cok guzel. devamini diler boceginizi de kocaman operim.
sevgiler saygilar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…