- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #2.701
Teşekkür ederim canim bir sürü iş var tamirat falan saçlarım diken diken :-D kargasadan.Tamam ugrayacagim inşallah arada.Bu arada ben de çekirdeği çok severim eşime bana da ayirdin dimi derim :) Hoşçakalin canlar ♥
S.a coktandır okuyorum sizi ama yazmak nasip olmamıştı bir türlü uye değildim ama neredeyse bütün yazdiklarinizi okumusumdur bazıları hariç
Rabbim esinizle evladinizla huzurunuzu kacirmasin
Hayırlı geceler
Yakalayacagini tahmin etmistim. İyiyiz çok şükür. Kuzular da iyi elhamdulillah. Denizin karnesini merak etmiştim. Mutlu oldum. Tebrik ederim. O gün olsun buradan üniversite kazanmasini kutlayalim.oy sümeyyemm...hoş geldin....beğeninden yakaladım seni....nasılsın....nasılsınız kuzularla...hayat nasıl? canım benim....
Yakalayacagini tahmin etmistim. İyiyiz çok şükür. Kuzular da iyi elhamdulillah. Denizin karnesini merak etmiştim. Mutlu oldum. Tebrik ederim.
Niyese bana şimdiki sistemde okul, zaman kaybi gibi geliyor. (gerekli gereksiz çok şeyle yükleniyorlar). Okumuş olmalarını, iyi işlerde çalışmalarını çok isterimde... Nebileyim, zorlamamak lazım galiba. Bunlar okullu olana kadar ben neler düşünürüm kimbilir...
va aleykum Selam Deniz annem.can lı selam sümeyyem....maşallah kuzularda sen de iyisiniz...ne kadarlık oldular...koşturuyorlar mı seni..biraz akıllandılar mı...
düzeltme yapmışsın...okurken görüyorum.şaşırdım az...ama şimdi daha iyianladım: )
düşüneceksin düşüneceksin...hem nasıl...hem iki kere fazla....canlı rastlamak güzel...hoş....çok hoş...öptüm say nanaklardan....kuzuları da...
not:İstanbul'a gelme fikri yok mu?
va aleykum Selam Deniz annem.
İstanbula gelme fikrim var da... şimdiki durumda imkan yok. Kuzular 23 aylik oluyorlar. Koşturmazlar mııııı.hem de ne biçim... Enerjileri tavan yapiyor. Son zamanlar da 2 yaş sendromu başladi. Kavga da ediyorlar. Güzelce oynuyorlar da... hayat hizla akip gidiyor. Artıkkollarımda minik bebekler değilde, küçük çocuklar var. Çok tatlı,ama bir o kadar da yaramazlar. Geçen gün annem bize gelmişti. Oğlum sevindiğinden nasil yaramazlıklar yaptıysa kadıncığaz bir şey olacak diye apar topar kaçtı. Gittiki, belki bir az sakinleşir. Anlayacağin yerinde duramayan bir oğlum ve ona yaramazlıkta yol gösteren, ondan pek de geri kalmayan nispeten sakin bir kızım var. Bu hallerini şok seviyorum. Ben ve eşim sakin tabiatli olsakta hiç bir zaman sakin bir çocuk istememişimdir. Hep enerjili çocukları seviyordum (öğrencilerimden). Şimdi de isteğimin yükünü seve seve çekiyorum, elhamdulillah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?