Sümüklüböceğin hikayesi

hoş gelmişsin sahra.....
ne güzel dilekler ne güzel hayaller....innnşallah...
nasılsın...hayatla aran nasıl?
sen de Allah'a emanet ol....canımm.

Hoşbuldum canım dilekler öyle olsun inşallah hayırlısı ile. Hayatla aram fena değil bu kalabalık çılgın şehire alışmaya çalışırken canım şu ara minik sağlık sorunları ile uğraşıyorum diş doktoruna görünecem bunun dışında iyiyim çok şükür ara ara bakıyorum selam vermeye çalışırım iyi geceler olsun öpüyorum :)

günaydın böcekseverler...........bu saatte uyanana....günaydın....

mutlu sabahlar diyemiyorum,akşam iki kulağı ağrıdı yemekte fazla yemedi.hep uyudu.ağrı kesici vardı evde,verdim.gece sakindi.az ateşi var.süt dişlerini dökme zamanı.alt önde salıncak gibi sallanan var bir tane.alttan yeni gelecek olan diş görünüyor.o mu yapıyor acaba?bilen var mı?
uyansın..doktora götüreceğim...

mutlu sabahlar böcekseverler....

deniz iyi şükür.ilaçlarını içiyor.bu arada ilk süt dişi geliyor alttan...çekilmesi gerekiyormuş üsttekinin.biraz korkusu var.zaten bi öne bi arkaya sallanıyor.kızım oyna dur dişinle de çıksın diyorum.yazık boşuna morfin almasın...dr da öyle dedi.kendi çıkarabilir dedi.bir kaç gün bekliyeceğiz.yeni gelen diş yamuk çıkabilirmiş.havuç elma vereyim yesin.

böyle......

bu akşam......

evde biraz işler vardı babayla yapılacak...beyaz eşya değişimi evden çıkartma ...biz babayla çalışırken deniz de almış cam sileceğini banyonun aynasını siliyor.aynaya bakıp kendi kendine konuşuyor.ayna ayna söyle bana var mı benden dünyada daha güzeli....
sonra sorusunu kendi yanıtlıyor.var tabiii.ANNEN!

yavv rum yaa....kaleyi fethetti bu gece...
ne tatlısın kız sen....güzel annem benim......

denizden elime geçeni oraya buraya tıkıştırıp durmuşum.mutfak rafı ,buzdolabı üstü gibi.anne eğitimi kursuna gittiğimde karagöz hacivat yapmıştık.tahta çubukları bir yerini acıtır diye pek eline vermiyordum yalnızken.çıktılar ortaya karışıklıkta.
babasıyla karagöz hacivat gölge oyununu oynadılar.iki sandalyeyi küstürmüşler birbirlerine ...namaz tülbentini geçirmişler sandalye uçlarına.sahneyi kurmuşlar...aman bi eğlendik bi eğlendik...süper bir sahne süper bir gösteri idi bizimkisi....çok eğlenceliydi....

Siz ne güzel bir annesiniz,ne özelsiniz

Biliyor musunuz bir gizli kalmış sümüklü böcekte benim aslında,sümüklerini saklaya saklaya gezen...

Konunuzu ara ara okudum,bazen evim de oturup yazdıklarınıza ağladım,duygularınızı öyle güzel geçiriyorsunuz ki karşıya.

Benim sizin kadar cesaretim yok,korkuyorum,eşim istemiyor,belki de sizin kadar güçlü değilim bilemiyorum.

Sadece gelip iki kelime yazıp sizi takdir ettiğimi yazmak istedim.Özel ve güzelsiniz.Sevgiyle eski sümüklü böcek,şimdi Deniz'in güzel annesi...

sabah ilk açtığımda pc yi böyle duygulanacağımı bilmezdim...siz de güzelsiniz..çok teşekkür ederim yazdıklarınız için....

benimki cesaret miydi?
hayır değildi....babayı hep bir erteleme,,,,tamam daha sonra,daha sonra ydı...hep yeni bi tedavi ve sonrasıydı benimkisi....bir gün baba bugün gidiyoruz dedi...işten izin almış...bir nevi zorla oldu ...metazori mi oluyor şimdiki tabirle...(bunu da yapmasam olmaz)
iki deli çıktık biz yola...
sonuç:bugün.

korkular...korkular konusunda yazarım bir gün uygun zamanda.....

güç mü?
bir şeyleri başarmak bana güç verdi...çocuk sizi büyütüyor...evet evet...çocuk sizi büyütüyor.bende öyle oldu...yani başında olan bir şey değildi bendeki güç...

ara ara ben de sizin yazdılarınıza denk gelirdim siyaset topiğine....ilk zamanlar avatardaki fotodan bay mı bayan mı olduğunuzu bilememiştim.sonrasında çözdüm.muzip bir bayan olduğunuzu...net bir itiraf her gördüğümde güldüğüm avatar...NURİ ALÇO

siz de boş değilsiniz....gülümseten..

yakınımda olsaydınız gizli gizli sakladığınız sümüklerinizi ben silmek isterdim....şimdi lütfen elinizi tuttuğumu varsayın....konuşun...
yazın...lütfen yazın...ister buradan....ister özelden....dinlerim.

sevgi ile...

Sizi biraz gülümsetebildiysem ne mutlu bana...Hep gülümseyin,hep mutlu olun,geçmişte akıttığınız salyaların mükafatı hep gülmek olsun...

Evet güçlüsünüz,annesiniz her şeyden önce,bütün bir ömrünüzü onunla geçirebilmeyi korkusuzca göze almış,tüm sevgisini ona veren güzel bir ANNE

Ben sümüklerimi içime doğru çekiyorum artık,o kadar yoruldum ki...Beni anlarsınız...Şimdi kabuğuma çekildim orada saklanıyorum bir süredir.Oradan çıkınca anlatırım birgün.

Takip edeceğim yine yazılarınızı...Deniz'in saçlarını koklayarak benim için saçlarından öpün

Sevgiyle...Denizle kalın...

birazdan yatacağız denizle.....öpeceğim....

tuhaf oldum...ilk defa duydum böyle bir şey ağzından...şok!

biraz sessizlik.....sonra yanıma geldi.ben dedim.gel yanıma...yüzü yüzüme baktı...aşıklar gibi yakındık..annecim...senin herşeyin ilgilendirir beni...mutluluğun...üzüntün...hastalığın...iyiliğin...seninle ilgili herşey ilgilendirir beni...
dedim..
dinledi.ama ben söylemek istemiyordum dedi....o zaman şimdi söylemek istemiyorum deseydin dedim...

geçti.

konunun başına döneyim mi....
geçenlerde bir ders boyunca uyumuş..o ara antibiyotik kullanıyordu.kendisine sorduğumda;uyumadım hayal kuruyordum dedi...
öğretmenine de söyledim böyle...diye.

bugün ona uyumuyordu ya hani....o sırada ne hayal ettiğini sordum...sonrasında böyle cevap verdi işte...

''seni ilgilendirmez hıh''

erken bulüğ mudur...erkenin de erkeni her halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…