- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #2.881
ne ağladım ne ağladım denizzzz çok şanslı her evlat bu kadar sevilmeyi hakediyor işte öpüyorum sizi
Selam aleykum Güzel Denizin kendinden de güzel annesi ))) Uzun süre sonra sizinle tekrar birlikte olmak çok güzel.
Anne olduktan sonra kafami en çok kurcalayan çaresizlik duygusunu dillendirmişsin. Aklima, kalbime sığmıyor, bir bebeğin en çok ihtiyaç duyduğu şey sarılmak olduğu halde, hiç sarılamadan büyümek... Nasıl bir çaresizlik duygusudur o... Bir çocuk bir aileyi doğal istekleri ile zorluyorsa, o kadar bebek bir kaç bakıcı anne ile nasıl büyür... Bir de hiç bakıcısı falan olmayanlar var ya... Anne olduktan sonra anladım, İslamda yetim başının okşanmasının teşfik nedenini. Bir baş okşamaya o kadar sevap boşuna verilmiyor.
Çok akıllı bir çocuk maşallah. Hem zeki, hem yaratıcı. Bağzı çocuklar var ki, onun geleceğini bir çok alanda göre biliyorsun. Deniz tam da öyle bir çocuk, maşallah.
Okurken kendimi hikyenizde kayb ediyorum. Bir gün gerçekten derleyip, toparlayıp kitap şekline salmanı çok isterim ve tavsiye ederim. Yalın duygularla harmanlıyorsun yazdıklarını. Sizi her okuduğumda zevk alıyorum. Her şey toz pembe demiyorsun, ancak hayattan seçip yazdıkların insanı alıp götürüyor. Okudukca mutlu hiss ettiriyor. Her halde senin hiss ettiklerinin karşı tarafa yansımasıdır bu. Sizi çok seviyorum.
P.S. Biz yine İstanbuldayız. Eğer bir gün farklı bir kaçamak yapmak isterseniz, kapımız size sonuna kadar açıktır. Beklerim. Çokta mutlu olurum.
Selam Deniz annem ve kuzusu herşey yolundadır umarım yaz dönemi olunca misafirlerim oluyor bu ara yatılı çok takip edemedim yaz tatili nasıl gidiyor böceğin son demler ağustos ortası oldu iyi eğlenceler olsun kuzuya öpüyorum selamlar
canım benim bayramımı bile kutlamışsın...hatırlanmak NE güzel his...senin de günlerin eski bayram tadında olsun..Merhaba Deniz annem Mutlu huzurlu sevgi dolu Bayramlar Diliyorum öpüyorum Denizciği ve seni hoşçakalın
Kocaman sevgiler hem Deniz kızıma , hem güzel annesine.
Özleştik...
Merhabaaaa güzel anne.evet...hem de ne çok..düşüncelerini özledim....
işe başladın mı? ya deniz? lütfen uygun olduğunda anlat biraz..bizden de sevgiler
Teşekkürler canım iyiyim kendimle aram iyi de bazen hayatla aram Arap saçına dönüyorselam Sahra....
Ağustos ortaları oldu demişsin,utandım...çok olmuş cevap vermeyeli...senin misafirler çoktaaan yerlerini bulmuşlardır...benim deniz de 2 nci sınıfta yerini buldu kendini..heh..biz iyiyiz şükür..okul etüt telaşları...ben daha bir iyiyim kendime ayıracağım zamanlar çoğaldı..elime bir fincan kahve alıp tv de haberleri izlemenin tadına varıyorum..(en çok ta acısına....malum dünyanın gidişatı)kendime zaman dilimleri ayırıyorum..
denizin maşallahı var çok başarılı..türkçede neredeyse tam doğru,matematikte bir iki dikkat eksikliğinden yanlışları oluyor..yoksa yanlış olduğu söylenince düzeltiyor yapıyor doğrusunu..resim zaten bir numara...ya da şimdiki tabirle 10 numara.
ingilizce de var şimdiki sistemde..bu gün de satranca başlayacaklar..satrancı çok seviyor..ben de destekliyordum bu konuda.akıl yürütsün diye..
bizde durumlar süper..
sizde durumlar nasıl?kendinle iyi misin...aran nasıl?yaz yol arkadaşım...dinlerim..
Merhabaaaa güzel anne.
Deniz oğlumu uyuttum. Ayaklarimi uzattım bir 10 dk keyif yapacağım. Sonra Deniz in çorbası , sonra bitmeyen işler güçler:)
İşe başlamadım. Ama yakın gibi. Büyük bir belirsizlik var önümde çok can sıkıcı. En kötü karar bile belirsizlikten iyidir ya, Hayırlısını istiyor ve bekliyorum hem bizim için hem Deniz için. Güzel dileklerini yolla olur mu Deniz annem , ihtiyacım var biraz.
Deniz le bol bol zaman geçiriyorum, ise başladığımda çok özleyeceğim muhtemelen. Alkış filan yapıyor şu sıralar nasıl seviniyorum. :)
He, bu filan diyor :))
İyi hissetmeye çalışıyorum.
Hani sevdiğin kitaplar olur arada açar bir sayfasını okursun ya ben de sümüklü böceğin hikayesinde rastgele sayfalar seçip okuyorum arada.
Seviyorum sizi.
Günaydın,
Denize, denizin annesine yada diğer denizlerin annelerine
Sümüklüböcek deniz maşallah sana,
İyiki varsınız, iyiki yazıyorsun iyiki iyiki iyiki.....
Sevgiler selamlar.
deniz oğlumu.....hoş! :)
oh..o on dakika ne zevklidir..işlere güçlere takılma...biz 8 yaşa girdik.deniz tam gün oldu da şu bir haftadır ancak evimi derli toplu azıcık temiz görmeye başladım..şimdi deniz gelene kadar toplu :)
çantası, beslenmesi.kıyafetleri nerede çıkardıysa orda foraa...sonra topluyor ama...tabii ki çokkk sonra...
geçici bu günler...sen de biliyorsun...süreci bitirmek sancılı...ama sonrası ferahlık..şimdi evdeyken sefasını sür..ben hep denizin küçüklüğü de benimle olsaydı derim.ya da ne bileyim.küçük küçücük bir bebeğin annesi nasıl olunurdu..eminim çokk zor...gece uykularını düşünürdüm de böyle iyi iyi diye sevindirirdim kendimi.
mutlaka ona da alışılıyordur...benimki züğürt teselii si.
şimdi evdeyken planlar yapabilirsin...denizin geleceği ile ilgili.araştırmalar yapabilirsin..zaman çabuk geçiyor.hangi okula ya da kreşe ,,,,,şu an da çok aklıma gelmiyor ama biliyorsun zaman en büyük nakit...ve sen şu anda en büyük nakte sahipsin..(.tabii kısa süreliğine)geri dönüşü yok...oysa para kazanmanın her zaman bir yolu vardır..aklını işlet ayeti geliyor aklıma burda şimdi.sen akıllı kadınsın vesselam..
dsenin deniz ne kadarlık oldu?he bu kelimeleri?bizde 1 yaşta harf bile yoktu..ilk bir hafta alışma sürecimde(yuvadayken)ona ilk kez baa ba yı söyledim öğretmeye çalıştım..baa...ağzıma yüzüme gözüme şaşkın şaşkın bakmıştı...ağzının içşnde aradı çok..ama yoktu..dil gelişimi 0 dı.
şimdi bana carcar carcar.şimdi ben ağzımın içinde ona söyleyecek sözler arıyorum.
şimdi ne diyim...sevdiğim kitaplar oldu.evde ikinciye okurum diye tuttuğum kitaplar.bir keresinde aaa ben bunu okumuştuuum deyip kitabın ortalarına geldiğim kitaplar oldu mesela..(denizden ötürü denizden ötürü!)
.ama hiç sayfalarını ara sıra açıp okumak aklıma gelmedi..hissettiğim duyguyu anlatmaya çalışıyorum..dur biraz.çok sevdiğim bir kitabı bile ben öyle arasından bir iki sayfa açıp okusam sanırım ben bişey anlamazdım.şimdi sen ne büyük iltifat ediyorsun bana...hem kitap gibi olmuşum sana hem de duyguyu geçirebilmişim..ay gece gece mutlu ettin ya beni...sen ol emi...en çok ne diliyorsan Allah karşına çıkarsın...
sevgimiz karşılıklı...
NOT:denizi bu sene okula bıraktım ya...ilk gün ya da günler...ilk gün olması muhtemel.önce çil yavrusu gibi okul kapısından içeri girdiler...bende bir boşluk....biraz da gurur..
geliyo bak iyi dinlekul kapısından çıkınca ''YAŞASINNN ÖZGÜRLÜÜÜÜK''
YAŞASINNN ETÜÜÜTT
ben yaaa..ben söylüyorum bunları..her şey geçiyor....seninki de geçecek
nları..her şey geçiyor....seninki de geçecek
Böyle hos bir topigi fark etmemis olmam..
Büyük bir merakla okuyacagim.
Merhaba Deniz annem.
Benim Deniz oğlan tam 345668 kez babababababababa diyor. An-ne diyorum o yine babababababababa diyor.
İhhi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?