Sümüklüböceğin hikayesi

Alıntı yaptım, düzenleyecektim ki, 10 dakikayı aşmış süresi, iki kere göndermiş oldum. Neyse ki, yazdıklarımı kopyalaylp tekrar yapıştırdım ))

merhaba sizin adıniza çok mutlu oldum.Ilk sayfayı gözümyaşlı okudum.Tüp bebek denemelerinin çöküntüsünde kalmış biri olarak bende sizinle benzeyen bir karar alma aşamasındayım.Embriyo transferi yaptıracağım.Yani bilmeyenlere açıklıyım.Başkasına ait yumurta ve spermle embriyo olmuş bebek benim karnımda büyüyecek.Bi anlamda evlatlık bebeği doğurmak gibi oluyo.Hep hayalim eşimle benim bi parçamızın olmasıydı ama yıllar ilerliyor ve daha fazla geç kalmak istemiyoruz. Aklımda binlerce soru inşallah bende sonunda sizin gibi mutlu olabilirim.

Merhaba Deniz annem Mutlu huzurlu sevgi dolu Bayramlar Diliyorum öpüyorum Denizciği ve seni hoşçakalın

Hastane yatağıdan tam 288 sayfayı roman tadında okuyan bir deniz annesinden deniz annesine sevgilerimi yolluyorum

Lütfen Denizle anılarınızı yazmaya devam edin ilgiyle okumaya devam edelim.

mutlu sabahlar böcekseverler............

büyüdü..büyüdü de annesine şiirler yazıyor artık..

CANIM ANNEM

Canım annem.
Benim canım.
Bir öğretin bana yürümeyi(öğrettin demek istiyor)
Bir öğrettin bana saymayı
Bir de bana koşmayı öğretin.
Severim sini ben
ben severim seni seni çok seviyorum
annem canım

dün akşamüzeri okuldan geldiğinde yazmış resim tahtasına...

yaaa,,,,büyüdü de şiirler yazıyor..kaleleri fethediyor...
2.ci sınıftayız artık...öğretmenimiz sınıfımız arkadaşlarımız değişti..tam güne ve etüte geçtik.biraz uyum sorunu var,normal..şimdiki öğretmenimiz biraz daha disiplinli,otoriter..daha kuralcı...önceki biraz esnekmiş...miş diyorum tanıdıkça öğreniyorum..deniz yeni öğretmenine daha pek alışamadı..derslerini doğru yapıyor ama soru sorduğunda cevap vermiyormuş..şimdiki tabirle kal geliyormuş.bazı bazı önceki öğretmenini arıyor buluyormuş sınıflarda...bir meraba demek için...yavrum..sevmiş çok besbelli....sevgiyi kovalıyor.
dersleri de çoğaldı..daha ilk günden başladı..her gün daha da çoğalıyor..normal mi?
sanki çok fazla veriliyor gibi geliyor bana...işlerine karışılmaz ya öğretmenlerin bazen hocam çok değil mi diyesim geliyor...sabah 9 a doğru başlıyor öğrenim süreci gündüz 4ü 10 geçe bitiyor...verilen dersler çok gibi...öğrenmeliyim standardı...çocuk hepsini doğru yapıyor fazlalığına inandığım andan itibaren dikkat dağılıyor sıkılıyor uykusu gelmeye başlıyor ders yapmada isteksizlik oluyor...yok yok söyliyeceğim öğretmenine..uygun bir dille.

büyüdü diyorum ya...bu hafta yine başladı yine yanımda yatmaya ..geceleri yatak kapmaca oynuyoruz..wc den sonra giriveriyor yanıma...yer açıyorum..bir iki dakika sonra ben kalkıyorum onun yatağına..hiç değilse yalnız yatmaya devam ediyor...sıcaklığımı alıyor devam ediyor..
sıcak annem der bana..okula giderken elini tutuyorum ya el değişiyoruz arada ben hemen bu elinde sıcak olsun diyorum...onun da ayakları çok sıcak haa..hep sıcak..yaz kış sıcacıktır ayakları.bu saatte bu kadar olsun.
sevgi ile...

Hastane yatağıdan tam 288 sayfayı roman tadında okuyan bir deniz annesinden deniz annesine sevgilerimi yolluyorum

Lütfen Denizle anılarınızı yazmaya devam edin ilgiyle okumaya devam edelim.

lutfettiniz...çok teşekkür ederim..siz de sağlıkla kalın...
Allah sağlık versin size de yavrularınıza da...sağlıkla tamamlayın inşallah hamilelik sürecinizi...
dokundum,var sayın..sevgi ile...

babası kirli sepetinin önüne kirli çoraplarını atmıştı...deniz okula giderken gördü.görüyor musun baban sepete değil de yere bırakmış kirlilerini dedim.çocuk gibi..(dünden beri iki çift olmuştu : )
sen bile artık bırakmıyorsun kirli sepetine atıyorsun dedim.deniz eğildi eline aldı kirli çorapları bana baktı...kirli sepetine atmaya hazırlanıyordu.bakışıyoruz;

şimdi onu atarsan bir daha hep sana kalır...baban sana bırakır nasıl olsa atıyorsun diye...ben bu hatayı yaptım.geç te olsa anladım hatamı...sana kalsın istiyorsan at dedim sepete...hemen attı kirlileri aldığı yere...kirli gibi : ) : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…