Sümüklüböceğin hikayesi

seni buraya getireceğim bir yudum mutluluk

bak göreceksin...sahi Kazen @Lisabella Mune

akıllı kadınımdır vesselam....akıllı ya...aklım hiç bi yerde para etmedi...para olmayınca da e zor.
paracılaaaarr..siz iyi bilirsiniz zorluğunu di miiiii...

hadi @ kazen

hadi@Lisabella

Mune

beni hiç kaa le almadınız bu güne kadar...bi başınızı gösterip şöy le...ŞŞŞŞŞT..IIIIIIIIIIIIIIIIII
(bu ııııı ları derken parmak sallıyorum)

ah @ mune ah

yukarıdaki üçlü dizede ben de seni kaa le almamışım...üç satıra yukarı bak..

sahi...
üç satırlı dize var mı

Lisabella y la Kazeni yapamamışım. Zort.

ama uğraşamıycam...deli gibi yorgunum......bak ...olmadı...deli çok güçlü değil mi?deli gücü derler ya...a maaaa an.

Deniz annem özür dilerim çok geç gördüm affet beni Allahım sabırlar versin hakka yürümüş eşiniz üzerine nurlar yağsın Allahım sana ve kuzuna hayırlı ömürler versin.

deniz iyi...iyi iyi..merak edenlere....dün okuldan gelirken merdivenden bağıra bağıra geliyor..an nee eski öğretmenim bana bissürü fındık verdi...yavrum..evde bi torba fındık var halbuki..
öğretmeniyle konuşmuştum ya..öğrenmiş olmalı eski öğetmeni..

şimdi ben buna da takarım..takık olmaya müsaitim ya..eski öğretmen mi olur muş.öğretmen yaa öğretmen...nasıl sevgisini geçirmiş ki onun bir çocuk avucu verdiği fındık denize bissürü fındık oluyor.

alt kattaki patatesçi komşumuz eve koca bi poşet patatessoğan bırakmış.önceleri 50 kuruşa uyguna aldığım patatesler beni mutlu ederken........şimdi gelen koca patates poşetinin ağırlığı....o ağırlıkça mutsuzluk...nasıl dayanacağım ben...bir de diyolar mevlütte gelicek mevlütte gelicek....ne gelecek yaa...kıran mı girdi...hem ezikmiyiz biz.garip mi olduk şimdi..diyorum bazısına...herkes bir iki bişey bırakıyo mutfağa..acım varken üzerine biraz daha bastırıyorlar.öyleymiş...böyle olurmuş.

bir de eve gelip te çaktırmadan evi süzenler var..siz öyle sanın...hiç sevmem ben böylelerini...öyle ya fırsat bu..ilk kez gelmiş...meraklı..
ağlamaklı olduğum için tam herkesi kestiremiyorum..ama daha iyi oldukça netleşecek kimin ne amaçla geldiği...az çok belli.

ben şimdi sıkarım da burayı....yas mas...matem..

haklılar...boğucudur o hava...zırıldayan, bazı bazı boş bakan bir kadın.insanlara senlik lazım...olay lazım...yemek içmek lazım.helva lazım helva.

pışıııık...yapmadım ama yaptırmadım da..hiçbi zaman benimsemedim zaten..düşünsenize ben ölmüşüm tanıyıp tanımadığım birtakım insanlar kalkmışlar tat lı tat lı helvamı yiyorlar..u....benim acım varken nasıl karşıma geçip yersiniz.ya da ardımdan işte.bir kişi de değil..ev dolusu insan ölünün ardından göbek atar gibi helva yiyecek!yok öyle...hani üzgün dü bunlar.acını paylaşmaya gelecekler ama tatlı tatlı..hadi oradan..sizin gibilere kocaman bi Erbakan hadi oradanı..

bir de şimdi ne moda çıkarmışlar biliyor musunuz...kahve içiyorlar kahve...ölü evine taziyeye gelene ...gelene kahve kalkmaya hazırlanana helva...iyiymiş..güzel yere tezgah açmışlar gidenler...pardon tezgah güzel..

yanlış anlaşılmasın...ilk kez duyulup gidilen andan bahsediyorum ben..gözlerimle şahit oldum..kahvelerini içiiip datlı mı datlı helvalarını helvalarını midelerine indirip cenaze gelince aşağıya ağlamaya ...eeeeee...artık hakkını versinler...gözyaşlarını seslendirebilirler artık...

size yine bilmem kaç puanlık bir soru...aşağıdakilerden hangisi cenaze taziyelerindeki en makbul tatlıdır?

a)irmik helvası
b)un helvası
c)her türlü gider

hatalı soru!! error!

e)hepsi

burayı sıkarım deyip denize bağlayacaktım da....kaptırmışım .yazasım da kalmadı daha....kapanış cümlesi yok.

aa. var var .hatırladım...@bir yudum mutluluk..bir yudum mutluluuuuuk..hadi ama..ne iyi yere saklanmışsın...bağıraaa bağıraa ses bırakmadın bende...

hadi Y yudum mutluluk hadi..iki aslan yavrusunu büyüttün...bana tiyolar ver artık...

tamam tamam anladık..bu gece de senden bişey yok...profilinde aktif üye diyo ama nerdeyse bir ay olmuş...ben senden daha aktifim bak..

şimdiii...elbet geleceğini varsayalım..ya da umut edeyim.zaten özelini de kapamışsın..senin buraya gelme ihtimaline karşı işini kolaylaştırayım biraz..yormayayım..
benim de senin gibi eş gitti..yallah.sen kotardın..anlat hele bi..nasıl oluyor kardaş...yok..yoldaş....yolundayım.
ben sana bendeki eş ölümüne karşı tutumumu yazayım..sen geldiğinde beni bi güzel dinle...lütfen.

benim eş gitti..bu gün perşembe mi?
o halde 5inci günümüze giriyoruz bile..gündüz normal davranışlar mevcut...lakin bizim eşin varlığını hatırlatan bir nesne olduğunda bağırmalar naralar var.geceleri ulumalar...kirli gömleğii ,zildeki adının yazısı vs vs...
sonrasında deriin bir iç çekiş..ve normal davranışa dönüş..hoş sohbet. espri ,,,herşey normal.yeme içme uyku dışında..
bu durum ne kadar sürer abi...ya da sende ne kadar sürmüştü...nasıl atlattın...ne kadar...bunun bir ortalaması var mı?3 ay 5 ay.
birinde 6 sürmüş..birinde 9 yıl benim bildiğim..benim o kadar vaktim yok..şöyle hemen stikır gibi yapıştırıver bana cevabını....

hadi....beklemedeyim...

biraz denizden bahsedeyim konu dışı olmasın..o iyi..akşam bana ne zaman babasına gideceğimizi sordu...en yakın zamanda dedim..annem baksana çok yağmur yağıyor her yer çamur orada şimdi.ikna oldu..bu hafta ister istemez ihmal ettim onu...ne gelen bitiyo ne giden ya huu.
şoktayım...böyle mi oluıyormuş....
ne biliyiiim kardeşim..hiç mevta çıkmamış ki evden..çocuğunda yemek saatleri şaştı..açıktaki lokumları yanaklarını şişire şişire götürüyor..dedim ki ona sana bir hafta süre...istediği şeylerde esneklik payı olacak...
derslerde bir sıkıntı yok..yok ta evde unutuyoruz..bu da bana iki kere okulAgitmek demek..ilk defa eksi almış bu hafta..sonradan öğrendim.elişi kağıdı mı lazımmış ne...
mazeretliyim.
akşam da yeni bir kitap getirdi kaplanacakmış....onda da mazeret iznimi kullandım.bir saat sonra okul yolunda olacağız...kalkarım şimdi..beslenmesini hazırlıyacağım...
dün okuldan ..........gitti...bi de bu peydah oldu bende...anlatırken bir şeyi..koca bir duraksama....

neydi acaba?

Hayırlı sabahlar topikte yazınızı gordum de eşiniz vefat etmiş sanırım Allah rahmet eylesin sabır diliyorum kızınızı da kocaman opuyorum .yanlış anlamayin ama esiniz aniden vefat etti sanırım sebeb kaza falan mi

Ya nasil oldu.
Allah rahmet eylesin.
Yani kalp krizimi?
Kazamı?
Bir hastalığımı var'di?
Yani elimizden sabirdab başka dilenecek ne gelirki bilemedim.
Acı senin acın.
Sadece diyeceğim bir evlâdın var.
Onun icin dik durmalısın.
Onunda senden güç alması lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…