Sümüklüböceğin hikayesi

yatağını benimsesin o yatsın diye iki gündür onun yatağında yatıyorum...yavrum iki gündür halı üstünde uyuyor...uykuda bilmeyip ezsem ezeceğim.ayağımın yoluna seriyor yastığını ,örtüsünü...elimi tutsunmuş...mahvediyor beni...nası sevilesi çocuk...güzel evlat.
bu sabah ta baktım kuru halı üstünde, kıvrılmış uyuyor.uyku gitti.ben yatamadım yumuşK yaylı yatağa.nihayet wc si geldi de yatağa yatırdım...

çok şükür bu günlere.....

mutlu sabahlar böcekseverler......

bu....bu nasıl bir şey....oyuncaklarıyla bir oynayışı var...oynamak değil..bir şeyler kuruyor kafasında sonra da gerçekleştiriyor..rengaları var..hani üst üste dizersiniz de aralarından yavaş yavaş çekersiniz yıkmamaya çalışırsınız..rengaları,,,,atlarııı,,,,,kamyonu,,,geçen yıldan kalan yarım defterleri...hepsi amaçlarının dışında farklı birer obje olmuşlar ...ne yaptığını sordum...kutlama salonu yapmış!
ne kutlanacak ?
okuma bayramı.

uzaktan baksanız dağınık dersiniz...onun gözüyle baktığında....karşılıklı üst üste dizilmiş üç renga parçası...paralel..gerçekten bir giriş kapısı...

çocuk gözüyle tasarladığını büyük gözüyle gerçekleştirir inşallah...ben de görürüm o günleri...kader,,,kısmet.Allah büyük.

Selam aleykum Güzel Denizin kendinden de güzel annesi ))) Uzun süre sonra sizinle tekrar birlikte olmak çok güzel.

Anne olduktan sonra kafami en çok kurcalayan çaresizlik duygusunu dillendirmişsin. Aklima, kalbime sığmıyor, bir bebeğin en çok ihtiyaç duyduğu şey sarılmak olduğu halde, hiç sarılamadan büyümek... Nasıl bir çaresizlik duygusudur o... Bir çocuk bir aileyi doğal istekleri ile zorluyorsa, o kadar bebek bir kaç bakıcı anne ile nasıl büyür... Bir de hiç bakıcısı falan olmayanlar var ya... Anne olduktan sonra anladım, İslamda yetim başının okşanmasının teşfik nedenini. Bir baş okşamaya o kadar sevap boşuna verilmiyor.

Çok akıllı bir çocuk maşallah. Hem zeki, hem yaratıcı. Bağzı çocuklar var ki, onun geleceğini bir çok alanda göre biliyorsun. Deniz tam da öyle bir çocuk, maşallah.

Okurken kendimi hikyenizde kayb ediyorum. Bir gün gerçekten derleyip, toparlayıp kitap şekline salmanı çok isterim ve tavsiye ederim. Yalın duygularla harmanlıyorsun yazdıklarını. Sizi her okuduğumda zevk alıyorum. Her şey toz pembe demiyorsun, ancak hayattan seçip yazdıkların insanı alıp götürüyor. Okudukca mutlu hiss ettiriyor. Her halde senin hiss ettiklerinin karşı tarafa yansımasıdır bu. Sizi çok seviyorum.

P.S. Biz yine İstanbuldayız. Eğer bir gün farklı bir kaçamak yapmak isterseniz, kapımız size sonuna kadar açıktır. Beklerim. Çokta mutlu olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…