- 9 Ekim 2015
- 2.637
- 6.512
- 158
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #2.901
Alem bir kız bu Deniz. :)) Canları sağ olsun, ağızlarından hep güzel kelimeler çıksın, gönül kırmayan , incitmeyen, yaralamayan...hiiçç zorlama kendini...ne çıkıyorsa o çıkıyo..bizim denizin ilk kelimesi ne oldu biliyon mu??? ''azize''
ilginç değil mi...ben ona en kolayı olan sadece baa yı öğretmeye çalışırken...o hiç bellemediğimiz bir anda evde oyun oynarken döne döne azize azize dedi...
ama anne yi babadan önce dedi...hatta babadan önce mandalina demek istiyordu...nanna dedi...baba yok nanna vardı...boğazcı
Alem bir kız bu Deniz. :)) Canları sağ olsun, ağızlarından hep güzel kelimeler çıksın, gönül kırmayan , incitmeyen, yaralamayan...
Gerisi teferruat...
Olmadı.koc ca mann AAAMİNNN...
iş görüşmesi ne oldu?
Olmadı.
Hafta içi bir görüşmem daha var umarım bu sefer olur. Hayırlısı bakalım.
Olmadı.
Hafta içi bir görüşmem daha var umarım bu sefer olur. Hayırlısı bakalım.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah. Allah peygamber efendimize komşu etsin.en iyi yapabildiğim şey....okumak ve buraya yazmak..
baba böcek bizi bırakıp gitti.....yumuşak toprağına soğumuş tenini serdim de gitti..tamamlayabilecek miyim yazımı......
az önce balkona çıktım..deniz ve evdekiler...ki evdekiler için değil....deniz korkmasın diye...balkonda köpekler gibi uludum...hıçkırdım..köpekler gibi..
hani ezanla birlikte uluyan köpekler vardır ya...aynı onlar gibi...
lütfen başın s..... la başlayan cümleyi kurmayın bana.....sabır...sabır dileyin..ne zaman bu ulumalar sirenler bitecek...o zaman anne sümüklüböceğin kabukları daha sağlam olacak......
buyurun.....diyordum ya hep benim hikayem gerçek...buyurun....buyurun.
bir yudum mutluluk....bilgisayar a sını şu an yapamadım...eller el değil...yolun düşer ise buralara..ola ki....sen çok güçlü bir kadınsın...sana hep gıpta etmişimdir..gün güçlü olma günü ise lütfen özelini bir gün benim için aç...senin gibi güçlü birinden gelecek teskin edecek sözlere ihtiyacım var..
kelimler ve teselliler yetersiz biliyorum ama acınıza duyarsız kalamam rabbim sabır versin sizi Denizinize bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?