Sümüklüböceğin hikayesi

Alem bir kız bu Deniz. :)) Canları sağ olsun, ağızlarından hep güzel kelimeler çıksın, gönül kırmayan , incitmeyen, yaralamayan...
Gerisi teferruat...

en iyi yapabildiğim şey....okumak ve buraya yazmak..

baba böcek bizi bırakıp gitti.....yumuşak toprağına soğumuş tenini serdim de gitti..tamamlayabilecek miyim yazımı......
az önce balkona çıktım..deniz ve evdekiler...ki evdekiler için değil....deniz korkmasın diye...balkonda köpekler gibi uludum...hıçkırdım..köpekler gibi..
hani ezanla birlikte uluyan köpekler vardır ya...aynı onlar gibi...

lütfen başın s..... la başlayan cümleyi kurmayın bana.....sabır...sabır dileyin..ne zaman bu ulumalar sirenler bitecek...o zaman anne sümüklüböceğin kabukları daha sağlam olacak......

buyurun.....diyordum ya hep benim hikayem gerçek...buyurun....buyurun.

bir yudum mutluluk....bilgisayar a sını şu an yapamadım...eller el değil...yolun düşer ise buralara..ola ki....sen çok güçlü bir kadınsın...sana hep gıpta etmişimdir..gün güçlü olma günü ise lütfen özelini bir gün benim için aç...senin gibi güçlü birinden gelecek teskin edecek sözlere ihtiyacım var..

bana sormadan ayakkabılarını kapıya koymuşlar...yeni almıştı...ben eve girerken kedi gibi sevip te geçiyorum.bana sorulması gerekmez miydi....aldım yukarı çıkardım...en son onları giydi...ben yine onlara dokunup eve gireceğim...
en son onları giydi..başka botlarını gönderdim biriyle aşağıya...ne adetse....ben teyzeciğimin vefatında kapı önüne konmuş ayakkabılarını haa laa saklayan biriyim...belki giyerim diye...bazen de artık gitmeli dediğim...

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah. Allah peygamber efendimize komşu etsin.

mezarına götürdüm denizi dün...daha arabada ben babişi şimdiden çok özledim dedi...mezarda bana sarılıp ağlama annem diye sarıldı,,sarıldı..
akşam da uyumaya çalışırken benim çocuklarımın dedesi olmıycak mı dedi...bir o yana döndü bir bu yana...zor uyudu..
teyzesine de ben aslında ağlıycam ama kendimi tutuyorum demiş..sonra bana da dedi aynısını...tutma annem tutma..ağlamak normal bir duygu...gün ağlama günü bak ben de ağlıyorum tutma annecim...üzülme zamanı üzülmek gülme zamanı gülmek..

okula bıraktım...evden çıkarken babasının anahtarını gösterip şimdi babamın anahtarını kim kullanıcak dedi...ben.dedim.bundan sonra senin hem annenim hem baban..
öğretmeniyle de konuştum..davranışlarını takip edecek..gerektiğinde okulun rehber öğretmenine yönlendirecek

kelimler ve teselliler yetersiz biliyorum ama acınıza duyarsız kalamam rabbim sabır versin sizi Denizinize bağışlasın

akşam yatağında uyumaya çalışırken yine ben babişi özledim dedi......

karşı komşu arkadaşı o günden beri hiç yalnız bırakmıyor denizi..o orta ikiye gidiyor deniz ilk ikiye...ama kafaları denk gibi...akşam dersini almış gelmiş..birlikte resim yaptılar...deniz bana ya da her hangi birine hiç bulaşmadı..hayat yolunda görünümünde...bir çift düğün ayakkabısı da hediye etti denize...bu gün de ayakkabılığın üzerine balon köpüğü almış koymuş..kapının önü dolu olunca verememiş..denizi çok seviyor..babası için de çok üzüldü ağladı sarıldı bana..denizden önceki ilk kızım...mahallenin en güzel kızı derdi onun için denizin babası gönül yapardı..
buraya kadar normal gibi görünüyor yazdıklarım...

bana da en yakınlarım para verdiler..hatta tanımadıklarım bile..mutfakta poşetler de var yerlerde..bir komşu koca bi tencere çorba getirmiş.güzeldi..ellerine sağlık...komşulardan biri mevlüt ayranını benden dedi..biri de kabul ederse pirinci benden..tatlıyı anane...

ben se kendimi garip hissettim..garip..şu anlamı tuhaf olan garipten değil....garip..garip işte..garibanın kısaltılmışıdır belki...

bu normal mi?

@ bir yudum mutluluk
q

bak öğrendim artık klavye aaa sını yapmayı

bir yudum mutluluk

yaşıyor musun

@ lütfen duy ve gör artık

bir yudum mutluluk

bak öğrendim de şiir bile yazdım sana yukarıda

bir yudum mutluluk ,bir yudum mutluluk diye

senin aslan gibi adamın seni bırakıp gitti de benimki dağ gibi gitmedi mi?

ha
ha bir yudum mutluluk

böcekseverleeeeer....şimdi burda uluyorum işte....bu kadar mı denk gelir....'' bir yudum mutluluk .''

sakın haaaaa....okuyanlar...aranızda bir haberci bir gazeteci...işte ayyuuka çıkaracak bir görevi ,mesleği olan BİRİ VAR SA....ola ki...yani olasılıktır diye diyom.ifşaa edilmez bir durum benimki...hikayemin başını okumadan.....sakın haaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…