Sümüklüböceğin hikayesi

hoş geldin Janita
gelmene öy le sevindim ki.....
evet..hayat tuhaf....şu kk da kendime yakın bulduğum bir iki kişiden birisin...kendimden bir şeyler bulduğum,bulmaya çalıştığım...iyi ki geldin...@bir yudum mutluluk....malum biliyorsundur onun hikayesini...sen...biliyoruz birbirimizi...nasıl yakınız değil mi duygularda...duygularımız akraba..

sen evlat edinilmiş hayata kazandırılmış güzel bir evlat...hem de ne evlat...
ben evlat edinmiş bir anne...anne olmaya olmaya çalışan bir anne..
senin duyguların benim için çok önemli....çok.bunu başka bi ara lütfet konuşalım..

evet hayat tuhaf...hayatın bize ne sunacağını bilmediğimiz için tuhaf...şimdilik tuhaf...bilindikçe tuhaflıktan çıkacak..yokluğa alışmak mı zor,varlığa alışmak mı?alışmak... her şeyde başlarda zor...bence zorlandığımız şey hayatımızda yer eden ya da yer etmeyen varlıkların bize hayatımız boyunca ne kattıkları...bana ne kattığını ben bilirim sana senden neler alıp götürdüğünü sen...ya da katmışsa bir şeyler sana onu..

sen benim biraz korkumsun...biraz tanımak istediğim...duygularını...(sen diye hitap ediyorum,az çok yazılarından düşüncelerinden kendime yakın bulduğum için...rahatsız olursan söyle lütfen,genel geçer kurallara uygun konuşurum)
evet...sen benim korkumsun....soru işaretlerimsin...deniz büyüdükçe beynimde çoğalacak sorularımın cevaplarısın belki de...bunlar uzun konular..
yokluk mu ağır?varlık mı? güzel soru....ama duruma kişiye göre cevabı...yaşantıya göre..bana denizin babasıyla bir daha vakit geçirecek olmaması ağır geliyor....güzel paylaşımları vardı...bir baba olarak öyle baba görmedim ben...
şimdi kendimi senin yerine koyamıyorum ben...empati yapamaıyorum...denizde cevabı....gelecekte...

vardı ama yoktu şu an hayatımda diyorsun...işte korkumsun bu sözlerinde.....ütopik düşüncelerim de var buraya yazamayacağım....belki özelden..

çok şey geliyor başlıyorum yazmaya sonra siliyorum..devamını getiremiyorum...evet zaman...Allah'u Teala'nın gaybında neler var bilmediğimiz...bunu öğrenmek için zamana ihtiyacımız var....

iyi ki geldin kikikoko.....nikini görmek güzeldi...sağ ol.

DenizGeldi icinizden nasil geliyorsa, oyle hitap edin. Ben "siz" diye hitap ediyorum. Cunku hem buyugumsunuz, hem de anne!

Denizle ilgili korkularinizi, endiselerinizi eger isterseniz benimle paylasabilirsiniz. Dediginiz gibi belki de ben onun buyuk haliyim.

Benim duygularima gelince, degisikler, degisiyorlar. Ozellikle 5-6 aydir. Henuz adlari yok. Bir olay yasadim, adlarini bilmedigim duygular sardi ruhumu. Onceleri acaba su mu, acaba bu mu diye cok dusundum. Sonra esimin destegiyle dusunmeyi birakip, her seyi akisina biraktim. Zaman diyorum artik zaman. Kotu duygular barindirmadikca kalbimde, zaman her seyin ilacidir diyorum. Kin, nefret gibi duygulara kalbimde hic yer olmadi. Bunda en az sizin kadar iyi bir anne olan annemin payi buyuk. Ve rahmetli esiniz kadar iyi bir baba olan babamin payi. Sonra tum cevremi sevgiyle kusatan diger aile buyuklerimin.

Deniz guzel bir insan, dolayisiyla guzel bir evlat olacak. Cunku duygu dunyasi cok derin bir annesi var. Yine duygu dunyasi derin bir babayla anilari. Belki icinde bir huzun hep olacak. Ama bu onun mutlu olmasina asla engel olmayacak.

O buyudukce sizi yere goge koyamayacak. Babasi hep kahramani, siz de onun kanatsiz melegi olacaksiniz.

Yillar gectikce onun en iyi arkadasi, o sizin en iyi dostunuz olacak.

Ikinizi de sevgiyle kucakliyorum.

Ah denizin güzel annesi ne kadar üzüldüm... Deniz neler yapmış bakalım diye bir bakmak istedim haberi görünce şok oldum hemen aklıma denizin babasıyla gittiği evinizin karşısındaki park geldi niyeyse... Allahım sabır versin ne denirki başka? İyi ki deniz var onuniçin de iyiki siz varsınız...

Fazla vaktim yok ama şöyle ki bir kapını tıklatıp sana sarılıp iyi olduğunu görmek istedim...Her geçen gün daha iyi olacaksın...buraya her baktığımda içim daha rahat şekilde ayrılacağım...bunun için biraz daha zaman var biliyorum....kocaman sevgilerimi bırakıyorum buraya...

aldım kabul ettim............

ben de seni güzel evlat...........

sen de sağ olasın...hem daha çok...minikler geliyor he...Allah tamamına erdirsin...sağlıkla...

olmadı The Black senin oğlanı gönder bana........
Di mi , bir nefes alayım ben de. İki Deniz takılsınlar.
Bu sabah bir uyandım alnının tam ortasında kocaman bir çizik, kanamış bir de. Tutunup beşiğinde çıkmaya çalışırken mi yapmış bilmiyorum. Gıkı çıkmadı.

Sürekli.bir yerlere tutunup kalkmaya çalışıyor, ayaklarıma yapışıyor, odadan cikicak olunca basıyor çığlığı geri dönüyorum gülüyor, çok numaracı bir çocuk olacak.

Daha iyisin di mi, kucaklıyorum seni sımsıkı.

Sen ve Deniz de iyi ki varsınız .... Yok Deniz annem delice değil bana göre o koskoca güzel yürek sen de var baksana şu son dört yılda Denizle birlikte beni de büyüttün hakkını yiyemem

kıyamam...bizim deniz de yürüme çabalarında karşılıklı iki koltuk arasında hacıyatmaz gibi gidip gelirken çoook mor alınla gezmişti..şimdi onun tam ce.eee zamanlarıdır...çok severler...bilirsin zannederim...

iyi iyi...iyiyim..şükür...aklımda deli düşünceler...şu iki ayı atlatayım..kendimle bir başbaşa kalayım...her şey güzel olacak...umut ediyorum...

sahi,,,iş nooldu?

İş olmadı. Ben de düşünüyorum ne yapacağım , nasıl atlatacagim bu süreci diye. Hayırlısı bakalım.
Allah maddi manevi kendinden başkasına muhtaç etmesin. En büyük duam.

Her şey olacağına varıyor aslında. Boş yere sıkıntı stres yaşıyoruz. An'a odaklanmaya çalışıyorum şu sıralar.

Bu süreci beklediğinden daha kolay atlatabilirsin İnşallah Deniz Annem. Hiç beceremiyorum böyle şeyleri , ne yazılır ne denir bilmiyorum.
O yüzden sımsıkı kucaklıyorum her sefer seni.

Tüm güzellikler seninle ve Deniz le olsun.

öy le güçlü bir çocuk ki deniz.........dün okula giderken babama ihtiyacım yok ki benim...ben kendim yüzmeyi öğrenebilirim dedi yolda...ben hep yüzmeyi babasının ona öğretmesini isterdim,yetkili birinden değil de babasından.büyüdüğünde aklında bana yüzmeyi babam öğretti diye kalsın isterdim.....

iki gün önce ilk defa türkçeden 68 almış...biz şok! o da şok...biraz mahcup..soruları hızlı okuduğunu söyledi...hatasının nerede olduğunu biliyor...bu iyi...

ve dün tam puan almış başka bir değerlendirmede...yıldızlı aferin.sıfır hata...alkışlamışlar sınıfta...biz de evde alkışladık...
alkışlanmak nasıl bir duyguydu diye sordum...güzeldi dedi gururlu...anneciğimm..tüm dünya alkışlasın inşallah seni dedim,diledim...güzelliğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…