- 31 Mart 2015
- 2.898
- 5.627
- 108
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #3.021
Gunaydinnn guzel annesadece günaydın.......
Gunaydinnn guzel anne
Günaydın deniz in annesi. Fırsat buldukça yaz bizi merakta bırakma
Olsun canım yaz sen ne hissedersen hisset yaz yanlış doğru yok bu senin ve denizin sayfası her duyguyu paylaşman normal Deniz iyiymiş çok sevindim Allahım saklasındeniz iyi....iyi iyi...çocuk gibi çocukça yaşıyor işte.....ona ölümü yemek içmek uyumak gibi doğal bir şeymiş gibi tanıtmış öğretmiştim...ölüm gerçeğini normalleştirsin istemiştim çocuk dünyasında....başarmışım...iyi mi?
iyi.
çocukça yiyor içiyor azıyor kuduruyor sinirlendiriyor kızdırıyor özür diliyor yine yapıyor : )
çocuk işte...
bazen çocuk olmak lazım...gerçeklerin gerçek olduğunu bile bile kabullenmek zor geliyor büyük insana...halbuki gerçek ortada...çocuk olsana biraz...deniz olsana...
kendimi nasıl hissediyorum?sanki....sanki bir öğretmenmişsin...doğruları öğretmeye çalışırsın ya öğrencilere.onların öğrenmesiyle mutlu olursun...görevini yapmış olursun...ama anlattığın öğrettiğin şeyler de bir tuhaflık vardır..sanki bir yanlışlık vardır bir yerlerde...yanlışlık değil de...şimdi nasıl desem...doğrudur ama acıtır...yani o doğru başkasına öğretildiğinde iyidir güzeldir..doğru olan o dur..ama sen o doğruyu bildiğinde çirkin,,çirkin değil de...kelimeyi tam bulamıyorum...
anlatamadım...
şey gibi bir şey...tiyatrocusundur...içinde acı vardır...ama rolünü yapmak zorundasındır..güldürmek...tamam buldum...ben palyaço gibiyim...palyaço...çocukların çok sevdiği..elbette 3 yaş üstü...
palyaço...
palyaçoluk bana göre değil...ama yapmak zorunda olduğum..içimdeki ben o kadar doğal bir ben ki...yakıştıramıyorum iki yüzlülüğü kendime...neysen o...o olmalısın...
makyajımı boyalarımı çıkardığımda da palyaço olmak istiyorum...gülen,,,sırıtan,,,,mutlu.
filmlerde palyaçolar hiç mutlu değillerdir....boyalarını sildiklerinde...gerçek hayatta mutlu palyaço var mıdır?
hiç böyle şeyler yazmayacaktım oysa...uykum kaçmıştı...denizin iyi olduğundan bir kaç satır yazayayım demiştim bi o yana bi bu yana dönmektense....geldi,,yazdım..
böy,le...
Ce - e yapıp kacicaz mi sandın?oooo...ben yokken ne çok kimsem gelmiş uğramış...kocaman gülümsedim...siz de gülün e mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?