Sümüklüböceğin hikayesi

aslında ağlamıyorum onun yanında pek...sadece tanıdık yakın biri ile baba ile ilgili bir anıyı paylaşınca.....oluyor..dikkat ediyorum denizin yanında daha sakin olmaya çalışıyorum...sakinim de..hem deniz bana bu sözleri durup dururken tost yediğimiz sırada söyledi...önce bi durdum..kızım.ben iyiyim..eskilerden bir konu açılınca anılar aklıma geliyor ondan oluyor yoksa iyiyim dedim.

çoğu zaman iyiyim...gerçekten..
hukukii süreçlerim oldu..olmakta..koşturmalar..bedenim yorgun...çok..
fotosuna ya da videolarına bakınca,,,,(en son ne zaman cideosunu izlediğimi de anımsamıyorum şu an..bi on gün olmuştur belki)eşyalarına bir şekilde elim değince...(ki isteyerek artık bir şeyini elleme hissi yok artık)
bazen çok dik yürüyorum..bazen sonradan ben ne yapıyorum dediğim ezik gibi omuzları düşük...hiçç sevmiyorum bu görüntüyü..zaman...biraz daha zamana ihtiyacım var..aklımda yapılacak şeyler var..bir bir bitsin...daha iyi olacağım..

denize gelince....görüyor musunuz siz böceği....büyümüş de bana nasıl akıl verir olmuş.o büyük ben çocuk olmuşum...ben onunla bebekliğinden beri sanki karşımdaki büyük biriymiş gibi konuştum hep...sizinle konuşur gibi misal..sanırım daha bebekken onu adam yerine koydum...aferin bana...işe yaramış..bu gün yanımda kendi küçük gönlü büyük bir yoldaşım var...seni seviyorum kızımmmm........

ezan okunuyor...Allah gönlünüzdekini versin...AMİN.

gozyaslari icinde okudum Rabbim sabir versin..kizina saril bol bol.evlat tum yaralara melhemdir.acin buyuk ben de babami kucukken kaybettim.annem kardeslerime ve bana yalniz bakti.cok zor coook

den,z iyi...iyi iyi..
yarın büyük kuranımız var...baylı bayanlı..denizin haberi yok 1.sınıf öğretmenini de çağırdım..onu görürse çok mutlu olacağını söyledim...gelirse çok mutlu olur deniz..çok.

daha akşam gündüzden kırdığım fındıkları ayıkladık denizle..bu akşam kavururum,yenir.bana öğretmenime de götürücem bu fındıklardan dedi..elbette bu öğretmeninden bahsediyor.yavrum...çok sevinecek..

Allah kabul etsin simdiden. Yattigi yer nur olsun. Size sabırlar, guc kuvvet versin. Kizinizla birlikte saglikli, huzurlu, uzun omurler dilerim. Amin.

Allahım kabul etsin canım mekanı cennet olsun , sana ve tatlı kuzuna sağlıklı güzel huzurlu ömürler versin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…