- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #3.041
Selam Deniz kizin annesi❤
Allah kabul etsin simdiden. Yattigi yer nur olsun. Size sabırlar, guc kuvvet versin. Kizinizla birlikte saglikli, huzurlu, uzun omurler dilerim. Amin.den,z iyi...iyi iyi..
yarın büyük kuranımız var...baylı bayanlı..denizin haberi yok 1.sınıf öğretmenini de çağırdım..onu görürse çok mutlu olacağını söyledim...gelirse çok mutlu olur deniz..çok.
daha akşam gündüzden kırdığım fındıkları ayıkladık denizle..bu akşam kavururum,yenir.bana öğretmenime de götürücem bu fındıklardan dedi..elbette bu öğretmeninden bahsediyor.yavrum...çok sevinecek..
Allahım kabul etsin canım mekanı cennet olsun , sana ve tatlı kuzuna sağlıklı güzel huzurlu ömürler versin ...den,z iyi...iyi iyi..
yarın büyük kuranımız var...baylı bayanlı..denizin haberi yok 1.sınıf öğretmenini de çağırdım..onu görürse çok mutlu olacağını söyledim...gelirse çok mutlu olur deniz..çok.
daha akşam gündüzden kırdığım fındıkları ayıkladık denizle..bu akşam kavururum,yenir.bana öğretmenime de götürücem bu fındıklardan dedi..elbette bu öğretmeninden bahsediyor.yavrum...çok sevinecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?