- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #2.961
Ah ne önemi var. Nasıl önemsiz artık. Dün bir görüşmeye gittim ilk görüşme olumlu geçti. Aklıma sen geldin, bir sabah ezanlar saatinde ettigi dualar mi kabul oldu dedim.iş nooldu?
Ah ne önemi var. Nasıl önemsiz artık. Dün bir görüşmeye gittim ilk görüşme olumlu geçti. Aklıma sen geldin, bir sabah ezanlar saatinde ettigi dualar mi kabul oldu dedim.
Ne diyeceğimi bilmiyorum ne denir bilmiyorum , seni incitmek en son isteyeceğim şey. O yüzden dualar ediyorum ve taaa buralardan yanında olmaya çalışıyorum.
Denizimi de seni de çok öpüyorum
DenizGeldi sizi yıllardır sessiz okuyup takip eden Bir uyeyim ne güzel yürekli bir kadın mutlulukları daim olsun diyerek sayfadan çıkardım
Bir aydır bakmamisim bugün onu hatırladım sayfaları okurken gözlerim doldu ağladım rabbim size sabır güç versin
Rabbim size ve kiziniza uzun ömür versin eşinizden size kalan Bir kızınız var sıkı sıkı sarılın dualarım sizinle....
güçlü olacağım çok güçlü...buraya niye yazıyordum ben...insanlar doğal yolla çocuk sahibi olamadıklarında başka türlü de anne baba olunacağının ispatıydım ben,biz...şimdi kimseyi yıldıramam...yeni bir hikaye başlıyor...hikaye sevene....
yalnız bu sancılı dönemimi yine burada anlatarak geçireceğim...kendini en iyi ifade yolu...yazmak...en azından benimkisi.....ben düştükçe siz hişt kalk bakayım diyceksiniz ben de tamam abi ya da yeri geldiğinde çek elini bee diye tersleneceğim size..birbirimize hoşgörü ile...........
sevgi ile.. : )
not:dün ilk kez yemek yaptım...gelenlere servisi de ben yaptım..ve servis yaparken mutlu hissettim kendimi...normalleşmeye bir adım..her an cozutabilirim ama...
Her şeyin yavaş yavaş yoluna girmesine sevindim...fırsat buldukça girip iki satır da olsa yazmaya, yanında olmaya çalışacağım...hayatın bundan sonra tüm güzellikleri cömertçe sunması dileğiyle...
Neden iç karartasin? Neden gri olasın?denizi okula götürdüm..oradan bir yere uğradım...insanları inceledim yine..birinin ayağında yazlık terlik vardı..ince de bir çorap..şu tül çoraplardan...siyah.
şükrettim...baktım ..benim ayağımda ayakkabı,içinde mevsime uygun çorap...onun ayağı benim yüreğim üşüyor...eşitiz.
sonra okul yolunda ,deniz farketmedi ya,bir adam kızını kucağında okula götürüyordu...kucağında taşıyarak...yine kendimi şanslı hissettim..Allah korusun...denizi...ben de taşırdım ...sırtımda...
pis şımarık şey...daha ileride gördüm..bal gibi de yürüyormuş...nasıl kullanıyorlar anne babayı görüyor musunuz...ana babada da var kabahat....
sonra bir kedi daha yetişti bu gün imdadıma...dünden sonra yani..dilini çıkarıp çıkarıp suyunu içiyordu..merdiven yanında bir yerdeydi...oturdum ilk merdivene...izlediiim....izlediiiim...izledim.sonra;gel,gel bakalım seveyim seni biraz..geldi...elimdeki minik poşeti kokladı...sana göre bir şey yok dedim..başını okşadııım...okşadııım..okşadım...yine suyunu içmeye devam etti...ben yoluma.....
sonra...ne çok sonra diyorum di mi..sonrasız olsun...aşağıdan öyle devam edeyim.......
bir kırtasiyeye girdim...denizin babasıyla çekilmiş bir fotoğrafı vardı...az önce tab ettirmiştim..babanın başında denizin pembe kokoş tacı........denizin kafada babayla birlikte yaptıkları kağıttan kraliçe tacı..babanın üzerine prenses yazdığı...........
en büyük boy renkli fotokopi istedim..bekleme sırasında ne çalıyordu biliyor musunuz.....babanın en sevdiği şarkı......galiba bir sivas türküsü....oy gelin geliiiiiiiiin yandırdın geliiiiiiiiiinn...soldurdun gelin..sözler yanlış olabilir...benim gibi böcek yürekliyseniz hikayemi de biliyorsanız gözyaşı garanti.
dayanamadım döndüm arkamı...döküldüm...dükkan sahibinden başka kimse yoktu..
anladı zaar...adam benden özür diledi...ben ondan...duygulandınız sanırım dedi kapadı..çıktım bir süre kapı önündeki sandalyde oturdum..tahmin edersiniz....
gelirken yumurta alacaktım...kaldı..teyzeye bi açma aldım..çay demlemiş...yok..kahve açar beni...kahve...iştahımı kapatır...zihnimi açar...tuvalete çıkartır zinde tutar...farkında olmadan formunuzu tutarsınız...
haydiyin....iyi kahveler ossun.....
çok ,iç karartıyorum diimi...yakında şutlarlar beni buradan...millete umut olacağım yerde............ney se yaaa......önce bir grileşme durumu olur..o zamana toparlarım...
Neden iç karartasin? Neden gri olasın?
Hayatın içinden değil mi hikayen, sümüklü böceğin hikayesi değil mi bu da?
Hep mutlu, umutlu hikaye olur mu?
Sen hep yaz, içini dök ve rahatla.
Bir de, yanindayim. Taaa buralardan hem de. Deniz i öpüyor seni kucaklıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?