Sümüklüböceğin hikayesi

evet deniz karnesini aldı...hepsi çok iyi...

sabah ki bu soğuk mesajımdan sonra azıcık ılıtayım..bu gün ben de iyiyim.yani daha iyiceyim..yaklaşık paçoz eşofmanlarla gidip geldiğim okula bu gün kızım için sanki bir yere gidecekmişim gibi giyindim..deniz karne alacaktı..ve ben onun için giyindim.yenilerden giyindim.tam zamanında yetiştim..mantomun düğmelerini de açtım sınıfta...yaklaşık üç aydan beri karşıdan zlediğim bene yani bana göre çok daha iyi bir ben di.
öğretmene öğrettiği için teşekkür ettim emekleri için.bir de denizden hariç üçümüz foto çekildik.karışık yazıyor olabilirim.yani denizin öğretmeniyle karnesini alırken fotosu hariç......

yalnız,,,eve gelince baktım da..biraz yaşlanmışım...son üç ay öncesine göre..ı ıh...sevmedim bu görüntüyü..ama yüzüm gülüyordu fotoda...gülmez mi...hepsi çok iyi...o halde....ben de iyi olmalıyım...çok değilse de...iyi.

sonra ne mi yaptık?babasının iş yerine götürdüm denizi..karnesini göstermeye

iyiyim iyi...bakın ikon bile koydum..heh heh...

denizin babasının iş yeri....iş arkadaşları...önceleri sanki kendimi biraz çekmeliy mişim gibi hissediyordum bu tür ortamlardan..belki geçmişteki sosyal baskı...kim bilir?
sonra sonra düşündüm...biz hep tek taraftık denizi büyütürken...sadece benim tarafım aile oldular.büyüklük gösterdiler...e baba da gitti...

denizin babası sağ iken amcalarım,şu amcam bu amcam dediği kişileri bıçak gibi hayatından kesmek ne derece doğru..evli çocuk sahibi insanlar.zor zamanımda yanımda idiler..ben nankörlük etsem bilmeden Allah var ,her yerde.
iki kez oldu bişeyler yapıp gittim iş yerine..yarı,,,,,çeyrek aile hissi vermeye başladı...şimdilik.bu gün de sarmamızı tatlımızı yapıp yanına denizin karnesini de ekledik,gittik..işlerini bıraktılar.bir on dakika rahatsız ettik.
benim deli deniz bir de önceden mektup yazmıştı amcalarına..okudular güldüler..deniz utandı.bir poşet geçirdi kafasına..on dakika boyunca...deli!

harçlığımızı pastamızı alıp çıktık dükkandan...deniz mutlu...o mutlu olunca ben mutlu..

oradan teyzesine uğradık...oradaki bir çalışan da denizi hediyelerle sevindirdi...(karnesine bakmıştı,çalışmış çocuk çalışmış yaa dedi durdu..biraz komik biriydi.)

teyzeyi de aldık eve geldik...
komşu babaanne de harçlık vermiş...(deniz babaannesi olmadığı için (babasının annesi vardı) kendine yakın bulduğu bir iki yaşlıyı kendince babaanne edindi.biri bir arkadaşımın kayınvalidesi...diğeri karşı komşumun kıştan kışa misafirliğe gelen annesi...)

iyisin iyi deniz...büyük akvaryuma götüreceğim tatilde.....şimdi armudunu yiyip duruyo karşımda..aslında daha yazılası şeyler var...geldi,,,gel di de...

''insan bazen istemese de çocuğunu mutlu etmek için kendinden ödün verebiliyor.......''

sevgi ile....

Seni hep takip ediyorum cok hayat dolu insansin esiniz icin Allah sabir versin cok sasirdim ve uzuldum benim babam vefat ettiginde ben 7 yasinda annem 25 yasindaydi cocuk deyip gecmeyin ben annemin salonun ortasinda bayildigini anneme kostufumu dedeme babami sordugumu yalin ayak ambulansin pesinden kostugumu hatirliyorum zaman herseye ilac zaman gectikce sadece aglamiyorsun ben simdi 32 yasindayim acisi hic gecmedi ve herseyi hatirliyorum ama hayat oyle boyle geciyor insallah guzel.seyler getiri size

denizverdi.
selam çok selam sana .hatırladın mı beni
kızın demek 1. sınıf oldu. maşallah büyütmüşşsün. benim kızım da 2011 li. yaşıtlar demek.
ya tam anlamadım eşinden mi ayrıldın dilim de varmıyor anlamadım tam

selam yağmur sesi....hatırlamaz mıyım...

kızım 2 ye gidiyor..2010 lu. eşimi kaybettim canım...

sen nasılsın?kızın?kız dı değil mi? selamlar bizden de....

teşekkür ederim........teşekkür ederim...inşallah...

Allah senin de yavrunu sana bağışlasın...hayırlısı ile kucağına al büyüt anneliği tat inşallah..

selam yağmur sesi....hatırlamaz mıyım...

kızım 2 ye gidiyor..2010 lu. eşimi kaybettim canım...

sen nasılsın?kızın?kız dı değil mi? selamlar bizden de....
Çok üzüldüm ya....Allah sabır ve güç versin size...peki deniz nasil karşılıyor babasının yokluğunu?kiz çocukları babaya çok düşkün oluyorlar..Bazen evlat edinme sayfalarına baktığımda sizin heyacaniniz bambaşka....zaman nasıl akıp gidiyor.aslında zaman geçmiyor,omurdur gecen...gerçekten çok üzüldüm....Kizinizlahep mutlu kalın..

teşekkür ederim........teşekkür ederim...inşallah...

Allah senin de yavrunu sana bağışlasın...hayırlısı ile kucağına al büyüt anneliği tat inşallah..
Amin bende 5 yil ugraslarim sonunda kavustum ama Annem der once Anna baba olmali insallah seninde icin ferahlar hersey guzel olur

Maşallah akıllı kuzuya darısı üniversite diplomalarına olsun inşallah

sağ olun,desteğiniz için teşekkür ederim.......

deniz iyi...iyi karşıladı..küçükten daha ona ölüm bilincini aşılamıştım..defin için mezarlığa gidildiğinde o beni teselli etti.o derece.

öldüğünü söyleme kısmı şöyle oldu:anneciğim... artık babanla uzun bir süre birlikte olamayacağız ,onunla vakit geçiremeyeceğiz...zamanı geldiğinde biz onun yanına gideceğiz....anladı.

evet..kızlar çok düşkün oluyorlar..bazı babalar da kızlarına...böyle bir baba kızdı lar.

yapacak bir şey yok...
yok.

Amin bende 5 yil ugraslarim sonunda kavustum ama Annem der once Anna baba olmali insallah seninde icin ferahlar hersey guzel olur

annem....
deniz de bana hep annem der...ya da anne ci ğimm....

zaman...sadece zaman...Allah herkesin yavrusunu ailesine bağışlasın....sağlıkla..

Deniz'in iyi olmasına çok sevindim.umarım sizde iyisinizdir.Eşinizin rahatsızlığı neydi?kusura bakmayın acınızı tazeledim.Ama sizi uzun süredir takip ediyorum.o yüzden merak ettim.tekrar sabır diliyorum.iyiki deniz var
iyiki birliktesiniz.

evet iyi ki deniz var...iyi ki....iyi ki...canımkızım benim...

genetik kalp rahatsızlığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…