- 30 Ekim 2013
- 20.473
- 57.157
- 798
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #3.081
Allah her zaman yar ve yardimcin olsun canim insallah hayat sana beklediginden daha iyi seyler gosterir amin .. dualarim seninleannem....
deniz de bana hep annem der...ya da anne ci ğimm....
zaman...sadece zaman...Allah herkesin yavrusunu ailesine bağışlasın....sağlıkla..
Aklımdasın. Buraya görmedim bir süredir. Bir telaş biz de , deniz dış çıkarıyor benim de canıma okuyor. Canı sağ olsun.
Sen de iyi ol deniz annem. Seviyorum seni. Güçlü kadın, güzel anne.
Teşekkür ederim canım. Allah bir kolaylığını veriyor her zaman.selam canım...yazmaya ara versem de okumaya devam....görmeyince,,,belki dedim işe girdin...deniz beye geçmiş olsun...zor olmalı bu süreç...
ben torpilliydim bu konuda...denizin dişleri çıkmıştı.heh heh..
kolaylıklar diliyorum....
Aleykumselam canim nasilsin deniz nasilselam böcekseverler...........
Evetiyi akşamlar böcekseverler......
denizin bu gün bana yazdığı şiir...
CANIM ANNEM
Kanım canım ,
Kahraman...
Sözlerin ışık bana,
Can annem
Okuma ,yazma ,sayma,
Sen öğrettin bana,
Her zaman yanımda
Kanım canım,
Kahraman...
Can annem
noktası virgülü ile aynen böyle......çarpım tablosu ezberliyoruz.o yüzden etkilenmiş olabilir.
Janita yanlış hatırlamıyorsam bana onun kahramanı olacağımı söylemiştin değil mi?
şimdiden olmuşum....yavrum benim...
sevgi ile..
Hamile ikonu koydugumun hic farkinda degilim. Hamile degilim. Amerika'ya biyolojik annemin yanina gittim. Hasta ve beni gormek istemis. 5 gun oldu doneli, hem fizyolojik hem psikolojik anca toparladim sayilir. Siz ve tatli kiziniz iyi mi? Oradayken uyumadan once bu topigi okudum biliyor musunuz? Giris yapmadan sadece okudum. Ihtiyacim vardi.Janita
hoş uğramışsın....yoksun bir süredir ? ?
bir ara hamile ikonu koyuyordun yazılarının sonuna....bir türlü soramamıştım..yokluğunu buna sayayım mı?hayır haberler olsun..
Hamile ikonu koydugumun hic farkinda degilim. Hamile degilim. Amerika'ya biyolojik annemin yanina gittim. Hasta ve beni gormek istemis. 5 gun oldu doneli, hem fizyolojik hem psikolojik anca toparladim sayilir. Siz ve tatli kiziniz iyi mi? Oradayken uyumadan once bu topigi okudum biliyor musunuz? Giris yapmadan sadece okudum. Ihtiyacim vardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?