Sümüklüböceğin hikayesi

Aklımdasın. Buraya görmedim bir süredir. Bir telaş biz de , deniz dış çıkarıyor benim de canıma okuyor. Canı sağ olsun.

Sen de iyi ol deniz annem. Seviyorum seni. Güçlü kadın, güzel anne.

günaydın böcekseverler........

günler öyle de böyle de geçiyor...denizle bol bol çizgi film ,belgesel izliyoruz..boyama yapıyoruz..tabletiyle haşır neşir..bil-sem sınavlarına gireceği için alındı..bu zamana kadar iyi durmuşuz değil mi?
tatilde bir tiyatro ,bir avm deki eğlence alanı ve büyük akvaryuma götürmeyi istiyorum.hava da çok soğuk...eğlendireyim derken hasta da etmemek lazım...

böyle......

Aklımdasın. Buraya görmedim bir süredir. Bir telaş biz de , deniz dış çıkarıyor benim de canıma okuyor. Canı sağ olsun.

Sen de iyi ol deniz annem. Seviyorum seni. Güçlü kadın, güzel anne.

selam canım...yazmaya ara versem de okumaya devam....görmeyince,,,belki dedim işe girdin...deniz beye geçmiş olsun...zor olmalı bu süreç...
ben torpilliydim bu konuda...denizin dişleri çıkmıştı.heh heh..
kolaylıklar diliyorum....

Teşekkür ederim canım. Allah bir kolaylığını veriyor her zaman.

İşe giremedim şimdi iş bulsam da kayınvalidem yakın bir zamanda memlekete gidecek Eylül e kadar gelmeyecek o süreçte Deniz e kim bakacak bilmiyorum, bak fikri pek sıcak gelmiyor
Allah yardımcımız olsun, bir yol göstersin İnşallah yoksa biz tek başımıza işin içinden çıkamayız.
Deniz in nice başarıları olsun canım, mutluluk kaynağın olsun, iyi ki varsın basarilarimin mutlulugumun mimarisin annem desin. :)))

iyi akşamlar böcekseverler......

denizin bu gün bana yazdığı şiir...

CANIM ANNEM

Kanım canım ,
Kahraman...
Sözlerin ışık bana,
Can annem
Okuma ,yazma ,sayma,
Sen öğrettin bana,
Her zaman yanımda
Kanım canım,
Kahraman...
Can annem

noktası virgülü ile aynen böyle......çarpım tablosu ezberliyoruz.o yüzden etkilenmiş olabilir.

Janita yanlış hatırlamıyorsam bana onun kahramanı olacağımı söylemiştin değil mi?

şimdiden olmuşum....yavrum benim...
sevgi ile..

can lı denk geldik...sağ ol...daha iyiyim diyelim....deniz ise süper iyi..maşallah ona..

hadi denizden haber olsun:

bu sabah benden önce uyanmış.daha doğrusu ben sabaha karşı uyurla uyanık arasında iken ...o giyinmiş.çantasını beslenmesini montunu her şeyi hazırlamış.sonra yanıma gelerek bana sürpriz yaptığını söyledi...önce kapıyı da kapamış.açtı gösterdi.yavrum:
olmuş mu..büyümüşüm dii mi.senin gibi olmuş mu?sen yoruklma diye yaptım.
dedi.
canımmmm...
olmuş annem olmuş.aferin sana ...gurur duydum senle...kocaman olmuş benim kızım...
nasıl seviniyo...
sarıldık.sonra ben:
gün gelecek ben uyanacağım bakacağım..sen lisede olacaksın.ben uyuya kalmış olacağım.a! bi bakacağım deniz yok.sen gitmişsin.nasıl gülüştük nasıl.........

sonra....sonra beni bir korku sardı...ya deniz olmasaydı....yalnız..yazarkn bile aynı korkuyu tadıyorum şu an...güzel evlat..hep yanımda ol...Allahım onu bana beni ona bağışlasın inşallah...AMİN.

SANA VE TÜM ANNE ADAYLARINA ALLAH YAVRULARINI BAĞIŞLASIN...KİMSEYİ DARDA YALNIZ KOYMASIN.

Evet

Janita
hoş uğramışsın....yoksun bir süredir ? ?
bir ara hamile ikonu koyuyordun yazılarının sonuna....bir türlü soramamıştım..yokluğunu buna sayayım mı?hayır haberler olsun..
Hamile ikonu koydugumun hic farkinda degilim. Hamile degilim. Amerika'ya biyolojik annemin yanina gittim. Hasta ve beni gormek istemis. 5 gun oldu doneli, hem fizyolojik hem psikolojik anca toparladim sayilir. Siz ve tatli kiziniz iyi mi? Oradayken uyumadan once bu topigi okudum biliyor musunuz? Giris yapmadan sadece okudum. Ihtiyacim vardi.

oy oy oy.....şimdi sana ne çok şey sorarım ben de...son ra......sonra. çokk sonra...biraz daha kendinle baş başa kal..sarıyorum seni...çok.

bir iyiyiz iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…