Sümüklüböceğin hikayesi

DenizGeldi ablacim günlüğünün yarısına kadar okudum resmen honküre honküre ağladim tabiri caizse ne kadar yüreği güzel gönlü geniş bi insansın sen yüce Rabbim deniz e uzun ömür versin en iyi yerlere gelsin inşallah hepbirlikte çok mutlu olun annesinden babasından hiç ayrılmadan. Şimdilik yarısıni okudum ama yazamadan edemedim bi selam vermek istedim. Sevgilerle

bizden de selam olsun...kocaman.

hayırlı sabahlar olsun böcekseverler......

Sahra- ,,, fadiming ...@the black,,,@basbelasıyım,,, deniz ve mehtap ,,@meyraa,,,@azrabebek147,,,@kikikoko ve eğer atladığım olduysa özür...
sağ olun hepiniz sağ olun..verilen selamlara geri bildirim yapmamamı hoş görün...gördüğünüzü de hissediyorum...çok sağ olun var olun...hatır sorulmak güzel...tahmin edersiniz ruh halimi sadece okudum geçtim..ama sizleri yanımda hissettim...

sizler nasılsınız?herkes nasıl?hayatla aranız nasıl ?

denizin bu öğlen bilsem sınavı var..çok heyecanlı.. o kadar ki ,belki girmeyebilir...çabalıyorum...başaramama korkusu var.geçemezse...ben bunun önemli olmadığını en azından deneyeceğini ortamı göreceğini bir kaybının olmayacağını söylüyorum..

zorlama yok.okula kadar gidip girmek istemezse geri döneceğiz...sizlerin bir öneriniz var mı böcekseverler..

çözdük gibi....
sabah sınava gitmek istediğini söyledi..peki dedim.gitmek istemiyorsan gitmeyiz..ama hangi sorular çıktığını neler olduğunu nasıl bir ortam olduğunu hiç bilemeyeceğiz..senin yerinde olmak isterdim...tabletle çizdirip çizdirip geçiceksin..
başarısız olucaksın diye mi gitmek istemiyorsun?
evet dedi...
olsun.başarısız olsan ne olur ki...denemiş olacaksın..senden hiç bir şey eksilmeyecek..kaşın gözün güzel yüzün yine yerinde olacak...
biraz düşüniyiim dedi.
sonra; ben de ona kendimin aöf sınavlarındaki heyecanımdan bahsettim..bir keresinde ana sınıfı gibi bir yere düştüğümü oradaki sıralara sığmakta zorlandığımı sınavdaki herkesin gülüştüğünü anlattım..biz de gülüştük..kıkırdadık.
o heyecanları tekrar yaşamak istediğimi söyledim..tekrar başlasam mı acaba dedim..hem öğrenci kimliğim de olur...yine gülüştük..

fikrini değiştirdi..gideceğiz...şimdi çizgi film izliyor...

Selam Deniz annem ben iyiyim teşekkürler sorduğun İçin , kuzunun sınavı iyi geçmiştir umarım. Sınav İçin gösterdiğin yol bana göre çok güzel ve doğru. O yaşlarda ben de böyle bir motivasyon beklerdim , tabiki bizim annelerimiz daha eski nesil , şimdiki şartlar daha iyi ...en önemlisi sen çok bilinçli bir annesin canım... Allahım size sağlık ve huzur daim etsin inşallah başarılı “ adam olacak çocuk” lardan eminim gerisi gelir zaten ...
sevgiler

sınav iyi geçmiş...çok basitti sorular dedi...bitirip erkenden ilk o çıkmış..aceleci kızım...özgüveni gelmişti....bir şeyleri başarmanın gururu....sınava girişinden çok farklıydı....heyecan ve korkudan eser kalmamıştı...canım kızım benim..ben de onu öyle görünce derin bir oh çektim..çokk mutlu oldum..
sen de sağ olasın....

Oyyy maşallah aferin kuzuya çok mutlu oldum :)

deniz...

geçenlerde eline almış futbol topunu..üzerine 9 tane üçerli sıra halinde yuvarlak çizmiş.sordu bana..anne burda kaç tane top var?
ben ;
_ 9

yedim yani...elindeki topla 10 top,cevabı..
yedim..

bu aralar böyle...sihirle şaklabanlıklarla bozmuş...

yazmış olayım diye yazdım

Beni yeniden doğur anne
Okut beni
Güzel yerlerde göreyim kendimi
Teşekkürlerim,bir iki nottan kaçırdığım takdirlerim çöpe gitmesin
Beni yeniden doğur anne
Bu sefer babam olsun yanımda
Anne, baba ,çocuk.
Çitlensin çekirdek aile
Beni yeniden sev sevdiğim
Yine peşimden koş
Az biraz saçların uzamış olsun
Yakışırdı sana;biraz asi ,yakışklı
Sen yine askere git
Ben seni bekleyim
Habersiz asker izninde
Yine gel.
Gel yine uyandır beni sevdiğim
Sevginle,gençliğinin verdiği aptal aşık halinle
Yine iste beni
Ben de seni isteyim.
Ailenden habersiz al götür beni yine,düğün arabasıyla kapınızın önüne
Hiç bir şey yıkmasın bizi
Çocuksuzluk bile
Yine...
Sen Galata Köprüsü'nden
Ben Kız Kulesi'nden
Birbirimizi sevdiğimizi haykıralım yine
Yine yıkmasın bizi,çocuksuzluk bile
Yine sevdamız.
Yeni sevdamız
Yine kızımız Deniz olsun
Hikayemiz yine o olsun
Yine dünyanın görmediği o en iyi baba ol.
Yine bizimle ol
Yeniden...
Ama bir şartla
Artık söz dinle
Kendine,sağlığına ,BANA iyi bak.
İhmal etme bizi..
Artık biz olmayan bizi

böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…