- 1 Kasım 2017
- 760
- 519
- 103
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #3.101
DenizGeldi ablacim günlüğünün yarısına kadar okudum resmen honküre honküre ağladim tabiri caizse ne kadar yüreği güzel gönlü geniş bi insansın sen yüce Rabbim deniz e uzun ömür versin en iyi yerlere gelsin inşallah hepbirlikte çok mutlu olun annesinden babasından hiç ayrılmadan. Şimdilik yarısıni okudum ama yazamadan edemedim bi selam vermek istedim. Sevgilerle
Okumayi tamamladim.
Sevgiyle kalin.
Selam Deniz annem ben iyiyim teşekkürler sorduğun İçin , kuzunun sınavı iyi geçmiştir umarım. Sınav İçin gösterdiğin yol bana göre çok güzel ve doğru. O yaşlarda ben de böyle bir motivasyon beklerdim , tabiki bizim annelerimiz daha eski nesil , şimdiki şartlar daha iyi ...en önemlisi sen çok bilinçli bir annesin canım... Allahım size sağlık ve huzur daim etsin inşallah başarılı “ adam olacak çocuk” lardan eminimçözdük gibi....
sabah sınava gitmek istediğini söyledi..peki dedim.gitmek istemiyorsan gitmeyiz..ama hangi sorular çıktığını neler olduğunu nasıl bir ortam olduğunu hiç bilemeyeceğiz..senin yerinde olmak isterdim...tabletle çizdirip çizdirip geçiceksin..
başarısız olucaksın diye mi gitmek istemiyorsun?
evet dedi...
olsun.başarısız olsan ne olur ki...denemiş olacaksın..senden hiç bir şey eksilmeyecek..kaşın gözün güzel yüzün yine yerinde olacak...
biraz düşüniyiim dedi.
sonra; ben de ona kendimin aöf sınavlarındaki heyecanımdan bahsettim..bir keresinde ana sınıfı gibi bir yere düştüğümü oradaki sıralara sığmakta zorlandığımı sınavdaki herkesin gülüştüğünü anlattım..biz de gülüştük..kıkırdadık.
o heyecanları tekrar yaşamak istediğimi söyledim..tekrar başlasam mı acaba dedim..hem öğrenci kimliğim de olur...yine gülüştük..
fikrini değiştirdi..gideceğiz...şimdi çizgi film izliyor...
Selam Deniz annem ben iyiyim teşekkürler sorduğun İçin , kuzunun sınavı iyi geçmiştir umarım. Sınav İçin gösterdiğin yol bana göre çok güzel ve doğru. O yaşlarda ben de böyle bir motivasyon beklerdim , tabiki bizim annelerimiz daha eski nesil , şimdiki şartlar daha iyi ...en önemlisi sen çok bilinçli bir annesin canım... Allahım size sağlık ve huzur daim etsin inşallah başarılı “ adam olacak çocuk” lardan eminimgerisi gelir zaten ...
sevgiler
Oyyy maşallah aferin kuzuya çok mutlu oldum :)sınav iyi geçmiş...çok basitti sorular dedi...bitirip erkenden ilk o çıkmış..aceleci kızım...özgüveni gelmişti....bir şeyleri başarmanın gururu....sınava girişinden çok farklıydı....heyecan ve korkudan eser kalmamıştı...canım kızım benim..ben de onu öyle görünce derin bir oh çektim..çokk mutlu oldum..
sen de sağ olasın....
Merhaba canım. Daha iyisin değil mi? Her gününüz aydınlık olsun sizin. Öpüyorum Deniz i ve seni.gün aydın olsun böcekseverler...........olsun. yarınlar aydınlık olsun.
Merhaba canım. Daha iyisin değil mi? Her gününüz aydınlık olsun sizin. Öpüyorum Deniz i ve seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?