Sümüklüböceğin hikayesi

kamyonunun damperini ters geçirmiş başına...birazı kopmuş pembe bornoz kuşağını iki kere düğümlemiş karnına..elinde minicik bir plastik sepet..sepetin tutma yerinden elini geçirmiş,oklavayı da başka uzun parçalarla uzatmış ta uzatmış kılıç yapmış..diğer elinde minik türk bayrağı..
sallayark bana geldi;
_anne bak osmanlı askeri gibi oldum!

gerçekten de kamyon damperi ne çok benzemiş miğfere...güldüm...

komik mi trajikomik mi?8 yaşında çocuklar benimsemişler......................

şimdi gördüm...tekrar bakınca..damperin tam ortasına yeşil ince uzun (bir kalem boyutunda)kağıt yapıştırmış...tüy olsa gerek : )

seviyorum kız seni! tat lı şey...

gün denizin günüydü.....
.önce elde sallamaya türk bayrağı...sonra okulda tören....sonra patlamış mısır....sonra balon...sonra süt mısır...sonra park...kapanış evde...mevsimin ilk dondurmasıyla........

bu sene yorulduğumu anladım denizle gezerken....ama bu sene...belki bu seneye mahsustur...lütfen öyle olsun..

günaydın böcekseverler......

dün gece uyanmış sabaha karşı tekrar uyumuştum içeride....öpücüklerle uyandırdı beni kuzum..anlatıyor..kahvaltı hazırlamış kendine,yemiş,yediklerini toplamış,üzerini giyinmiş saçlarını toplamış...sonra beniuyandırmış...yav rum ya....büyüdü!koca bir kız dolanıyor evde...baktım baktım tekrar tekrar baktım..giydikleri de bu kadar mı yakışır....teni de ne güzel...dokunun,eliniz kayar....

şükür diyelim her güne......değil mi ki takılmadan ha laa nefes alıyoruz...şükür...

sevgi ile............

az sonrasında da mutfağa çağırdım.bak dedim bunu buraya bunu da buraya koyuyoruz diye b.makşnesine dizmeyi gösterdim...ben sağ iken her şeyi öğrensin...(ama en öncesinde onun böyle büyüdüğünü görünce çok mutlu olduğumu onunla gurur duyduğumu söyledim)

bu ara ne zaman ocağı kullanacağını soruyor..10-12 yaş olabilir dedim geçiştirdim şimdilik...böyle giderse daha önce de olabilir gibi...bir kaç tık önde gidiyor..ocak ama...şakaya gelmez...benim gözetimimde olmalı...ben yanındayken..

düşündüm de...ben onun yaşındayken sadece bulaşık yıkayanı izleyebiliyordum karşıdan...asla izin verilmezdi ...ben hep denizi byük insandan saydım....olacak olacak...her şey güzel olacak...

bana gelince...ara ara daha iyiyim...ama olsaydı şu olacaktı olsaydı bunu yapacaklardı diye deniz için düşündüklerim bir bir sıralanıyor...ya da hayatın her anında aklıma ya da gözümün önüne geliyor...

ne zaman yüzde yüz anlarım artık...yok artık yok!bundan sonra yok! onsuz bir hayat düşle...onsuz planlar yap...YAP!

biri çarpsın lütfen yüzüme...ben söyleyince olmuyor....ya da daha zamanı var..

böy le.....

Son düzenleme:
Cnim çok güçlü bi annesin,elbet eşinin yokulugunda alicsksin alışmak zorundasın,hayat devam ediyor.Deniz ile hayatın tadını doya doya çıkarın.ölümü hepimiz için var olan birşey.
sevgiyle kalin...
Deniz'i op benim için

Merhaba canım lütfen önce kendinle gurur duy, senin varlığınla senin sayende bu kadar güzel yetişiyor bu fidan, en çok kendini sev ve teşekkür et kendine o sana bakarak hatta attığın ayak izlerini takip ederek ilerleyecek...
Maşallah günler geçtikçe daha iyi oluyorsunuz çok mutlu oluyorum sevgiyle kalın kocaman sarıldım size

sen de sağ ol sahra.......haklısın....önce kendimi sevmeliyim...sağ ol.

Canım, Anneler Günün kutlu olsun. Deniz çok şanslı , umarım ve inanıyorum ki büyüdüğünde de -iyi ki benim annem sensin- diyecek...
Kocaman sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…