- 5 Aralık 2015
- 5.789
- 11.603
- 248
- 37
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #3.161
Günaydıngünaydın böcekseverler.........
Günaydın
Güzel bir gün olsun enn umut dolusundan
Nasıl geçti randevu? Her şey yolunda mı?günaydın böcekseverler........bu gün denizin göz randevusu var,okula gitmeyeceğiz..
Nasıl geçti randevu? Her şey yolunda mı?
Ne sordugunuzu anlayamadimokuldan yazıcı almak için para istenmiş...sabah kalemkutusuna koyuyordum...bana yine aldığın yere koydun diii mi,dedi.benim düzenim var,dedi.
:) :)
hımmm..benim de ,bizim devimizin düzeni var sen de bunu biliyorsun diii mi dedim....bitti...şimdilik ortalık sütliman.....
oluyor muJanita
Ne sordugunuzu anlayamadim
Oyyy maşallah keyfinize, çok mutlu oldum her anınız böyle olsun inşallahgünaydın böcekseverler.........ağız tadı ile geçireceğiniz bir pazar olsun...........
bir şeyi farkettim..kış boyunca denizi tiyatroya götürmemiştim ya...meğer ne kadar etkisi varmış onun üzerinde tiyatronun..eve gelince kendi kendine oynamalar,,yine eskisi gibi kafasında kurguladığı şeyleri canlandırmalar..bir kaç saat boyunca..masaya her materyalini döktü...her ne aklına geldiyse hayal dünyasında gerçekleştirdi...eskisi gibi...
ben de neden artık kendi kendine oynamıyor diyordum..sadece çizgi film izlemek istiyor diyordum..sosyal aktivite önemli...çok önemli..
kendime de pay biçeyim...benim de hayata karışmam gerek artık. :)
Merhabalarbu hayat benim..bu hayat denizin..bu hayat yaşayan herkesin..tıpkı 5 buçuk ay öncesi babanın hayatı olduğu gibi...o seçimini yaptı..sağlığına dikkat etmedi.bile bile lades dedi..benim hiç bir tavuk kemiğini kırmaya niyetim yok..hatta bu oyunu oynamaya da..
bu hayat herkesinki kadar benim...denizin de öyle..belki yarınlık ömrüm var.belki çok daha uzun..yarınlık sa ipleri çok sağlam tutmalı sağlamlaştırmalı uzunsa hayatı yaşamalı...tadına varmalı..geçmişten hatalardan ders almalı..neyse ne...geçmiş geri gelmeyecek...gelecek,gelicek ise geleceğin ihtimallerine hazırlanmalı..şu an düşündüklerim bunlar..
ha sokaklarda herhangi birinin kıyafetinde,kotunda, boyunda posunda bir davranış şeklinde görebiliyorum babayı...ama geçecek..
şimdilik planlar yapıyorum.listeliyorum..hangisi gerçekleşir hangisi gerçekleşmez,bilinmez...başladım bir yerden...uğurlar ola.......................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?