- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #3.221
yemek yediğimiz bir sırada bana aniden şöyle söyledi...yolda yürürken senin üzerine bir araba gelse senin önüne geçerim ben hemen!bana bişey olmasın mış.
sakın öyle bir şey yapma,dedim.annecim ben kırk yıl yaşadım.sen daha 8..sen yaşamalısın.
düşünüyo düşünüyo..
Hikayenizi okuyorum. Allah size sağlıklı uzun ömürler versin inşallah. Deniz'le hep yüzünüz gülsün...
Denizannem ve guzel kuzusu dustu aklima bugungelip en kocamanindan bir kucaklayayim istedim :)
cok ck opuyorum ikinizi de :)
DenizGeldi deniz annemmm okuyorum bazı sayfaları takip ediyorum senin sayfanı bende bir deniz istiyorum çok istiyorum ama bazı korkular sarıyor yüreğimi ne dersin yapabilir miyim
sende korkmuşmuydun bu kararı alırken
Aklımdasorular sorularrrr
Siz deniz ile hep mutlu olun hep mutlu musmutlu olun seviyorum ikinizi de
Öpüyorum ikinizide
Selam Deniz annem nasılsınız kuzunun tatili nasıl gidiyor?sadece.....selam.
Selam Deniz annem nasılsınız kuzunun tatili nasıl gidiyor?
ozguveni yuksek, vizyonu genis, ozgurlesmenin getirdigi sorumluluk bilinci gelismis ve misyon sahibi bir yetiskin olacak insallahselam böcekseverler.........
önceleri denizi çok fazla o kursa bu kursa göndermem diye düşünüyordum...ancak yaşayınca öyle olmuyormuş.çocuk hep bir şeyler yapmaya meyilli.sıkılıyor.evde günlerini parmak emip gün boyu çizgi film izlemesini istemedim.onun isteği ile
tiyatro
ebru
satranç
tekvando kurslarına yazıldı.(bunu en çok ben istiyordum.başlayınca benden fazla ister oldu.)
gitsin bakalım...içindeki yeteneklerini keşfetsin.
ben; ben onunla yollarda pert..o ise öğleden sonra yine canı sıkılıyor..
Kocaman maşallah en güzel tebrikler Denizi e. Çok güzel bir bilim kadını olsun dilerim.gunaydın böcekseverler...........
deniz dün çok ağladı...niye? haberlerde gördük,uçan araba icat edilmiş....o icat edecekmiş ...neden icat etmişlermiş!! :)
ben de ;sen de başka bir modelini icat edersin diye diye zor ikna ettim ...evet...deniz hem karada hem havada hem de denizde giden araba yapmaya karar verdi...
böy le :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?