Sümüklüböceğin hikayesi

Hikayenizi okuyorum. Allah size sağlıklı uzun ömürler versin inşallah. Deniz'le hep yüzünüz gülsün...

DenizGeldi deniz annemmm okuyorum bazı sayfaları takip ediyorum senin sayfanı bende bir deniz istiyorum çok istiyorum ama bazı korkular sarıyor yüreğimi ne dersin yapabilir miyim
sende korkmuşmuydun bu kararı alırken
Aklımdasorular sorularrrr
Siz deniz ile hep mutlu olun hep mutlu musmutlu olun seviyorum ikinizi de
Öpüyorum ikinizide

Denizannem ve guzel kuzusu dustu aklima bugun gelip en kocamanindan bir kucaklayayim istedim :)
cok ck opuyorum ikinizi de :)

sağolasın @dilekağacı,,,sağ olasın.yalnız,lutfen daha bi fazla uğra...bu hatırlanmalara ihtiyaç var...biz baba böceği kaybettik.
şükür...deniz çok iyi şükür...her geçen gün ben de daha iyi olma yolundayım..

hem de ne korkular...yapabilir miyim korkusu...aklında ne varsa anlat,sor..bildiğim kadarıyla yardımcı olurum.güzel dileklerin için teşekkür ederim.@Mucizemm1234

Nasılsınız Deniz annem. Az az yazıyorsun. Uzun zamandır köydeyiz, net zayıf olduğu için bakamıyordum. Eve iş almış olmana da sevindim. Rutinden çıkmak insana iyi geliyor. Sizi seviyorum. Allaha emanet olun

Selam Deniz annem nasılsınız kuzunun tatili nasıl gidiyor?

selam canımmm...
tatil;anne oyun oynayalım,,
,anne isim şehir oynayalım
,anne park
,anne bir kardeşim olsun arkadaşlarımın kardeşi var benimneden yok
,beni aldığınız yerden alalım
anne dondurma anne dondurma anne dondurma
anne boyama yapalım
anne bisikleti indirelim
anne sukutur
anne boyama yapalım
tatil yerine şimdilik birkaç gündür kova kova sularla oynamalar
anne anne anneeeeeeeeeeee................

hem men aklıma gelenler....

sen nasılsın....sana da çok selam...nezdinde;selam böcekseverler.......

Teşekkür ederim iyiyim aklıma düştünüz yazdım canlı canlı konuşmuş olduk :)) Oh oh deniz de enerji tavan maşallah kuzuya İyi eğlenceler. Sana da kolay gelsin canım öpüyorum sizi.

selam böcekseverler.........

önceleri denizi çok fazla o kursa bu kursa göndermem diye düşünüyordum...ancak yaşayınca öyle olmuyormuş.çocuk hep bir şeyler yapmaya meyilli.sıkılıyor.evde günlerini parmak emip gün boyu çizgi film izlemesini istemedim.onun isteği ile
tiyatro
ebru
satranç
tekvando kurslarına yazıldı.(bunu en çok ben istiyordum.başlayınca benden fazla ister oldu.)

gitsin bakalım...içindeki yeteneklerini keşfetsin.

ben; ben onunla yollarda pert..o ise öğleden sonra yine canı sıkılıyor..

ozguveni yuksek, vizyonu genis, ozgurlesmenin getirdigi sorumluluk bilinci gelismis ve misyon sahibi bir yetiskin olacak insallah
ileriki yillarda size de keyif ve gururla izlemek dusecek. :)

gunaydın böcekseverler...........

deniz dün çok ağladı...niye? haberlerde gördük,uçan araba icat edilmiş....o icat edecekmiş ...neden icat etmişlermiş!! :)

ben de ;sen de başka bir modelini icat edersin diye diye zor ikna ettim ...evet...deniz hem karada hem havada hem de denizde giden araba yapmaya karar verdi...

böy le :)

Kocaman maşallah en güzel tebrikler Denizi e. Çok güzel bir bilim kadını olsun dilerim.
Bizim Deniz in de böyle güzel hedefleri olur inşallah. :)

mutlu sabahlar böcekseverler....

deniz tatildeydi.....
özgüven patlaması yaşadı.yeni arkadaşlar ,büyükçe davranışlar...bende de az bişey oldu bu patlamadan...denizinki ses getiriciydi...
iyiyiz iyi...kendimin de iyi olduğunu anladım..nerden?.tatil dönüşü evlilik günü olduğunu unutmuşum.unuttum yani.bu iyi...iyi iyi...benim için iyi..

bir daha ki sefere daha uzun süre kalmaya karar verdim...başka bir ortam,yeni bir ortam...özlenmiş bir ortam...biraz hayallerdekini yakalama....

MUTLU SABAHLAR BÖCEKSEVERLER............gününüz mutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…