- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #3.201
Canım, Anneler Günün kutlu olsun. Deniz çok şanslı , umarım ve inanıyorum ki büyüdüğünde de -iyi ki benim annem sensin- diyecek...
Kocaman sevgiler.
Selamlar Deniz annem gün bitmeden anneler günün kutlu olsun :)
Evet hergün Deniz’ in annesisin,
kendi annem sen ve tüm annelerin yüreğinden öperim
Bütün hepsini okudum geldim. Koca kalpli güzel anne anneler günün kutlu olsun
selam böcekseverler..........
deniz iyi...bu gün spor salonuna gittik kayıt olmak için...haftaya başlıyormuş kayıtlar...basketbol ve karate istiyor...
ben de eve dışarıdan iş aldım,bir süredir yapıyorum...terapi gibi geldi...hayat devam ediyor.
böy le.
Çok iyi olur fazla enerjisini atar. Hayırlı olsun
miniminnak değil miydiniz siz?
ben de öyle düşünüyorum...kendini savunmasını ve korumasını bilsin...sevgiler...
Selam Deniz annem ne güzel haberler çok sevindim ikinizin adına, sen ne güzel bir fenersin Deniz içinselam böcekseverler..........
deniz iyi...bu gün spor salonuna gittik kayıt olmak için...haftaya başlıyormuş kayıtlar...basketbol ve karate istiyor...
ben de eve dışarıdan iş aldım,bir süredir yapıyorum...terapi gibi geldi...hayat devam ediyor.
böy le.
Selam Deniz annem ne güzel haberler çok sevindim ikinizin adına, sen ne güzel bir fenersin Deniz içinspor çok iyi olmuş küçük yaşlarda kas hafızasını güçlendirmesi ileriki yaşlarda sporu bırakıp tekrar başlasa bile çok çabuk toparlanan kemik kas yapısına sahip olacak (onun yaşlarında olmayı çok isterdim ne güzel hamur gibi neye yöneltirsen ona göre şekillenen bir vücut) dilerim yaşam rutini haline gelir esnek güçlü olur bedeni.
Başarılar kuzuya öpüyorum sevgiler sarıldım kocaman :)
Oooo süper küçük ninja aferin ona
teşekkürler sahra...
evde kau küuu diye sağa sola estirip tekmeler savuruyordu.kendince bişeyler yapıyordu.. ya ona ya bana bir yerimize bir şey olacak..en iyisi mi bu hareketleri bir erbabından öğrensin..
sen nasılsın?hayatla aran nasıl? neler yapıyorsun?
Sen çok iyisin. Seviyorum sizi. Kocaman sevgiler gönderiyorum.deniz 3 e geçti.çok iyi ile...ders kısmının hepsi çok iyi.ilk kez bu dönem davranışlar bölümünde iletişim ve sosyal etkileşim iyi..ilk iyisi..
bu iyi benim iyim.çünkü ona rol modelim.örnek aldığı tek kişi..en yakınında..bu iyi benim iyim...çok iyi alacağım ve deniz de çok iyi yapacak...söz.
Sen çok iyisin. Seviyorum sizi. Kocaman sevgiler gönderiyorum.
deniz 3 e geçti.çok iyi ile...ders kısmının hepsi çok iyi.ilk kez bu dönem davranışlar bölümünde iletişim ve sosyal etkileşim iyi..ilk iyisi..
bu iyi benim iyim.çünkü ona rol modelim.örnek aldığı tek kişi..en yakınında..bu iyi benim iyim...çok iyi alacağım ve deniz de çok iyi yapacak...söz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?