Sümüklüböceğin hikayesi

Canım, Anneler Günün kutlu olsun. Deniz çok şanslı , umarım ve inanıyorum ki büyüdüğünde de -iyi ki benim annem sensin- diyecek...
Kocaman sevgiler.

sağ ol cannn.... şimdiden diyor
ve ben de ona iyi ki benim kızımsın yol arkadaşım diyorum..........senin de kutlu olsun evladın hayırlı evlat olsun inşallah.......günler hikaye..ticarii.

ben bu gün için denize dedim ki;hiç bir gün anneler günü olur mu?her gün anneyim ben :)

sevgi ile.

Bütün hepsini okudum geldim. Koca kalpli güzel anne anneler günün kutlu olsun

Çok iyi olur fazla enerjisini atar. Hayırlı olsun

Selam Deniz annem ne güzel haberler çok sevindim ikinizin adına, sen ne güzel bir fenersin Deniz için spor çok iyi olmuş küçük yaşlarda kas hafızasını güçlendirmesi ileriki yaşlarda sporu bırakıp tekrar başlasa bile çok çabuk toparlanan kemik kas yapısına sahip olacak (onun yaşlarında olmayı çok isterdim ne güzel hamur gibi neye yöneltirsen ona göre şekillenen bir vücut) dilerim yaşam rutini haline gelir esnek güçlü olur bedeni.
Başarılar kuzuya öpüyorum sevgiler sarıldım kocaman :)

teşekkürler sahra...

evde kau küuu diye sağa sola estirip tekmeler savuruyordu.kendince bişeyler yapıyordu.. ya ona ya bana bir yerimize bir şey olacak..en iyisi mi bu hareketleri bir erbabından öğrensin..

sen nasılsın?hayatla aran nasıl? neler yapıyorsun?

Oooo süper küçük ninja aferin ona Teşekkürler İyiyim çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz yazarım bir ara detaylı :)

deniz...bal kız.

eveli akşam saçlarını kuruturken annem deyip deyip sarıldı.ben seni çok seviyorum diye...tat lı şey.sonra ne dedi?
sonra;
yıllardır seninleyim...7-8 yıldır!

zınk!
ne düşünüyor...hissettikleri ne?minnet mi? başka ne düşünüyor?

kuruntular...nereye çekersen...

sevgimizde iletişimimizde aman öyle sorun diyebileceğimiz bir şey yok.anne kız ilişkisi.yaptıklarımızan ya da yapmadıklarımızdan birbirimize ses yükselttiğimiz olur.normal.

deniz büyüyor...evet,deniz büyüyor..her haline şükür....

deniz 3 e geçti.çok iyi ile...ders kısmının hepsi çok iyi.ilk kez bu dönem davranışlar bölümünde iletişim ve sosyal etkileşim iyi..ilk iyisi..
bu iyi benim iyim.çünkü ona rol modelim.örnek aldığı tek kişi..en yakınında..bu iyi benim iyim...çok iyi alacağım ve deniz de çok iyi yapacak...söz.

Sen çok iyisin. Seviyorum sizi. Kocaman sevgiler gönderiyorum.

bu o kadar bariz ki...şim di kendi tostunu kendisinin yapmasını öğretirken spontan bir ayağımı diğerine dayadım elim duvara dayalı..tek ayak üstünde duruyormuşsunuz gibi bir şey oluyor ..hemen aynısını yaptı.çaktım.ben düzelttim duruşumu.o da düzeltti...şöyle yapmalısın böyle sürmelisin konuşmaları arasında...
minik bir kahkaha attım :)
farkındayım..
icraat zamanı

yemek yediğimiz bir sırada bana aniden şöyle söyledi...yolda yürürken senin üzerine bir araba gelse senin önüne geçerim ben hemen!bana bişey olmasın mış.
sakın öyle bir şey yapma,dedim.annecim ben kırk yıl yaşadım.sen daha 8..sen yaşamalısın.

düşünüyo düşünüyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…