- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #3.241
merhaba....Merhaba
Hikayeniz beni cok duygulandırdı
Allah size ve evladınıza uzun ömürler versin inş
Siz cok guzel bir annesiniz, iyi ki sizin gibi yuregi guzel insanlar var bu hayatta
Hikayenizi okuma şansım oldu ve her okudugumda size dua etmm ananızdan emdiğinizz sütt helal olsn size Rabbim sayınızı artırsınn... Size ve denize boll öpücükler ve dualar gönderiyorum
Merhaba Deniz annem şimdiden hayirli mutlu bayramlar dilerim. Seni ve tatli böceği öpüyorum kocaman sarildimgünaydın böcekseverler.........
Çok teşekkür ederim. Evet bebekler geldi erken geldiler 1 ay yoğun bakımda kaldık çok şükür evimizdeyiz. İkiz büyütmenin yalnız başına ikiz büyütmenin zorluklarıyla uğraşıyorum ama çok şükür bugüne. Hastanede yatarken herbir sayfayı bir roman gibi okudum. Denize sevgilermerhaba....
bebişler gelmiş...yanlış hatırlamıyorum değil mi? hastanede beni okuyan...acımı sevincimi paylaşan gönüldostu..
güle güle büyüt yavrularını...hayırlı evlat olsunlar...
sevgi ile...
Deniz bu sene kaçıncı sınıf olacak cok özledk biraz anlatr msnz
Çok geçmiş olsun. Rabbim kamil şifa versin. Yine gözü ile bağlı mı? Umarım yaramaz bir durum yoktur.selam...
3.cü sınıfa gidecek....anlatırım...az daha müsaade.yeni bir ameliyattan çıktık...uygun zamanda...iyi ama deniz,iyi.
herkese selamlar...........
Çok geçmiş olsun. Rabbim kamil şifa versin. Yine gözü ile bağlı mı? Umarım yaramaz bir durum yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?