- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #3.281
İyiyiz çok şükür. Hep bir koşturmaca içindeyiz, elhamdülillah. Benim işime dönmem daha söz konusu değil. Ancak ileride (ne kadar ilerisi, bilmiyorum) başkamak isterim. İşimi çok seviyordum. Elhamdülillah, Rabbim işimin yerini aratmayacak iki evlat verdi. Çocuklar daha evdeler. Belki önümüzdeki sene okul öncesine başlarlar. 4 yaşlarının dolmasına 3 ay kaldı.teşekkür derim sümeyye...
sevap olduğunu kabul ediyorum.ancak ben bu davranışı beni mutlu ettiği için sergiliyorum..seviyorum kumruyu .benim iyi niyetli olduğuma inanıyor ve bana yaklaşıyor''.güven''. evet.güven.ve teslimiyet.birinin ya da herhangi bir canlının sana inanması sana güvenmesi seni kabul etmesi çok güzel bir duygu.
bu ve bunun gibi konular kafamı karıştırır hep.bir tane daha söyliyiim.misal organ nakli...yanlış söyledim.organ bağışı..ben hep organlarımın bağışlanmasını söylerdim babaya,vakti geldiğinde...ilk organ bağışını öğrendiğim duyduğumdan beri..
ancak;sonra sonra sorgular oldum..şöyle:
şimdi, biri organ nakli olmaz ise ölecek..ölen birinin organını aldığında hayatı devam edecek...bu hep böyle devam edecek canlı da...insanlar bep bir sebepten ölüyor.o halde biz tövbe haşaa Allah'ın işine karışıyor olmuyor muyuz?ölecek olanın ömrünü uzatarak.
kendimi tam ikna edemiyorum zaten..Allah korusun denize bir şey olsa yapmayacağım şey yoktur.o benim yavrum.
aman,böyle karıştırıyorum işte kendimi bazen...fazla kurcalamamalı mı...içinde bulunduğumuz duruma göre aklımıza mantığımıza uyanı mı uygulamalı....
Siz nasılsınız...çocuklar...çok zaman geçti...okula başladılar mı..ya da okul öncesi..siz de durumlar nedir?mesleğine devam etmeye başladın mı?
Sahra- sen nasılsın?aklımda idin...
Ben yeni tanıdım böceğinizi ve bayıldıımmmmgünaydın böcekseverler.......
Ben yeni tanıdım böceğinizi ve bayıldıımmmm
Koskoca kız olmuştur prensesiniz,Allah bağışlasın,düğün derneğini evlatlarını da göstersin inşallah:)
Uuuhuuu yürü be kuzum maşallah böceğe şimdiden imgeleme yapıyor aferin sana süpersin bayıldım lafına. Beklerim senden çok iyi biliminsanı olur :)bu sabah........
kahvaltı sonrası son bi çayımı alıp belgesele bakarken,,,,deniz de benden çay istedi.çay istemesinin sebebi şuydu:
bir bilimadamı olacağım için düşünürken içerim!
gün gurur günüydü...böceğim tekvandoda kuşak atladı...ilk diplomasını aldı.önünde daha çok yol var...ama yol aldı bir kere....şükür.
Çok sevindim Deniz annem, ne güzel haberler maşallah kuzuya. Tebrik ederim Deniz’ i başarıları ve mutluluğunuz daim olsun inşallahdün karnemizi aldık..hepsi çok iyi.
Yaramaz çocuklar sağlıklı çocuklardır diye boşuna demiyorlar. Tebrik ederim. Başarıları daim olsun. Çok sevindim. En çokta seni kutlarım. Emeğinin meyvelerini topluyorsun.dün karnemizi aldık..hepsi çok iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?