- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
henüz yatırmak için götürmedim cnm.kıyamıyorum. cuma günü muayenehanesine götürdüğümüz doç.dr. kalsiyumunun fazla olduğunu ve tekrar tahlil yaptırmamı söyledi. o sonuçları görelim sonra yatıralım dedi. cumartesi tekrar yaptırdım. doktor değer 5 iken fazla demişti. bu kez 17 çıktı
dün çok kötüydü sürekli ağladı. bugün ben işteyim ve az önce bakıcıyla konuştuğumda oğlum arkadan feryat figan ağlıyordu.çok üzgünüm çok.
yarın doktorda randevum var.akşam 6 da sonuçları değerlendirip yatış ve sünnet için bi karar vericez. hayırlısı olur inşallah. sende dua et teyzesi.
sanki böbrek sancıları yetmiyo gibi bide öksürmeye başladı. daha 5 aylık olmadı bisürü ilaç kullandı yavrum.
günaydın böcekseverler...günaydın..
bu saatte burayı okuyan misafir arkadaş...sana da canlı bir günaydın
böyle kaçamaklar da iyi oluyor ha.
kötü bir çay...gül reçeli severmisiniz?küçük bir parça...ama yağ üzerine sürün...benim bu ara enerjiye ihtiyacım var...bu ara beslenme kontrolünü bıraktım.
yaa.ne tuhaf... ne tuhaf saatler bunlar...çok mutlu anlar...işe güce baksanız artık tırlatmalık bir ortam...kaç gündür süpürge açılmamış.dün de tarhanaydıderken...önceki gün de biber közledim...hehehhehehe.haydin siz de yapın.ya da satın alın.:))
yerde soğan kabukları...çok değil haaa.öyle bir iki yerde...çorabını teki ters çevrilmiş yerde duruyor.öbür teki deara ki bulasın ....diyecekken.gördüm gördümmm.onun odasındaki peteğin üzerinde.sofra duruyor.bu saatte normaldir aslında..genelin evi böyledir...öyle düşünüyorum...değil mi yoksa....
biliyormusunuz...siz bilmezsiniz...yzdımmı da bilmiyorum...önceleri 38 de yazardım.denizden çok az fırsat oluyor.ama okuyorum.hep bir kız için savaş vermiştim ya ben...derdim ki kızım olsun odasını eski sünnet düğünlerindeki süslerle donatacağım...iki tarflıdır.yanar döner hafif yelde...parlaktır...denizm geldiğinde de yaptım bunu...geçen,2-3 tane buldum onun duvar cebinde...yeniden taktım lambasına..çokkk güzel görünüyor.pembe gri...sarı gri...güzeller güzell.denizin yatağının duvar kısmında aynadan kuşlar var...çekmecesini üzerinde çay seti!heh.ona bir çay seti aldım.misafirliği öğreniyoruz bu ara...artık bize sürekli çay yapıyor.iç! iç! :))
yerdeki iki minik halı kaymış...bu kadaryeter sanırım..bırakayım artık.sesi de geliyor.ıh dedi.
yatağa bir tekme...hadi kızım..kalk.pembe çoraplı ayağını dikti havaya...çok deli uyuyor halaa...kalk kızım...bak annen tam doymadı.baban yedi giti.kalk kızım..sana ne pişireyim.ne yiycen annem..bayağdır patates kızartmadım sana kahvaltıda..kalk ta kızartıyiiim annem.canım annem..annecimm
dilet teyze...hadi sana gelsin..teyzesi...
denizin cay setine ilk misafir ben olabilirmiyim ama şeker olarak onu kullanacagimsonrada oglene mis gibi denizkiziannesinin tarhanasi
ah dilek teyze...olmazz...misafir ol.ama şeker olarak deniz olmaz..erir gider ben ne yaparım sonra....kolay mı...onca yıldan sonra....tarhana istediğin kadar olsun..
öyle güzel yazıyorsunuz ki sürekli bu başlığa girip deniz bugün ne yapmış diye bakıyorum :) deniz çok şanslı sizin gibi bir annesi olduğu için maşallah diyorum , bu enerjiniz bu bağlılığınız bu sevginiz çok ama çok güzel hatta imrenilecek bir sevgi. mutluluğunuz hiç bozulmasın denizler gibi derin ve tükenmez olsun..
sinirsiz opucukte anlasalim ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?