- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
böceğinle sana bir ömür mutluluklar ayrıca seni taktir ediyorum. evlat edinme cesaretini ulaşıp onu benimsemiş olman seni ayrı bir özel kıldı bende. o artık senin ne mutlu sana aile saadetin daim olsun...
seni kendine olan özgüven ve cesaretinden dolayı kutluyorum o kadar güzel yazmışsınki gözlerim dolu çok masum ve temiz kalpli biri olduğun yazdıklarından belli ve bebeğin senin gibi bi anneye sahip olduğu için çok şanslı. gerçek annelik budur... karşılıksız sevgi diye buna derim ben yorum yazıcak vakit bulunca yazıcam sana ve hep dua edicem umarım hep mutlu olursunuz ne kadar vakitsizlikten dolayı cevap yazamasamda hep göz hapsimde olucaksın şu dünyada sen ve senin gibi insanların olması bana umut veriyor demekki dünyada iyi insanlarda varmış SEVGİLERLE...
zeytin.....
ne yaptın...nasıl oldu oğlun...bir an önce tedavisine başladı inşallah...inşallah ben sorarken o sağlığına kavuşmuştur.yavrum..oy.daha çok küçük kıyamam ya...yaz lütfen..
canım benim girip yazamadım uzun zamandır. şimdilik bir tedavi sayılmaz ama koruyucu olarak ilaç kullanmaya başladık. Cuma sabahı oğlum sünnet olacak. heyecan ve biraz korku var içimde. bende giricem onunla içeriye.lokal anestezi olacak. nasıl durduracaklar bilmiyorum. çok kıpır kıpır bir bebek.
onca böbrek sorunumuz yetmiyor gibi birde dışarıdan bir mikrop almış oğluşum bademcikleri komple benek benek olmuş. uyku sorunumuz zaten vardı şimdi gece uykuları tamamen kayboldu.
sünnetten sonra tekrar böbrekler için incelemeler başlayacak. umarım hayırlısı olur.
sadece bir selam
denizden çok haber var.ama sonraya.....çoook yorgunum.denize annesi tarhana çıkardı bugün...laf aramızda nefisss olmuş...sanki şimdiye kadar yaptığım enn güzel tarhana....Allahım ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşallah....
herkese sevgiler....
zeytin....sünnet oldumu bebiş?
arkasi yarin tadinda oldu deniz annetarhanaya denizkizinin guzelligi yansimistir ondan oyle guzel olmustur
sadece bir selam
denizden çok haber var.ama sonraya.....çoook yorgunum.denize annesi tarhana çıkardı bugün...laf aramızda nefisss olmuş...sanki şimdiye kadar yaptığım enn güzel tarhana....Allahım ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşallah....
herkese sevgiler....
zeytin....sünnet oldumu bebiş?
Uzun zamandan beri sizi takip ediyorum, yazdıklarınızı okuyorum. Kimi zaman gözlerim doluyor okurken kimi zamanda Deniz'in cadılıklarına gülüyorum. Yazdıklarınızı okudukça mutlu oluyorum..
Deniz'iniz gerçekten çok şanslı, çoğu annenin kendi canından kadından olan çocuklarına vermediği sevgiyi siz kızınızı ilk kucağına aldığınızda vermişsiniz. Deniz ile birbiriniz için yaratılmışsınız..
Allah mutluluğunuza mutluluk katsın, Deniz kızınız hayırlı bir evlat olsun size. Annesinin kalbinin güzelliği, babasının içtenliği Deniz'inize de geçsin pırıl pırıl bir insan olsun, bütün güzellikler ailenizle olsun..
ohhh rabbim ağız tadıyla yedirsin tarhanalarınızı.mutluluk yuvanızdan dolsun dolsun taşsın inşallah.
oğlum sünnet oldu teyzesi. cuma sabahı. sünnet sırasında babam kayınpederim eşim kız kardeşim annem ben hatta bakıcımız bile içerdeydi.
annem kızkardeşim yaklaşamadı uzakta durdular annem hatta eymen ağladıkça ağlıyodu içerden. bakıcımızda fena oldu uzaklaştı bi ara baktım kayınpederimde usulca kaçtı eşim ben ve babam kaldık başında. canı acıdığından ağlamasından fazla birileri onu tutuyor diye ağladı aslında. bi görevli bacaklarından bastırıyor babam kollarından eşim kameraya almaya çalışıyor (laf aramızda hiç becerememiş :) ) bende biberonla besleyip susturmaya çalışıyordum. ama hem biyandan ağlıyor biyandanda sütünü içiyor kuzum. görmen lazım.
en son baktım susmuyor telefonumuda bulamadım o telaşla kız kardeşime seslendim teyzesi telefonunu getir eymene müzik aç diye. kardeşim geldi müzik açtı telefonla. birden susuverdi oğlum. sonra doktor benimle konuşmaya başladı nasıl bakacağımı nasıl pansuman yapacağımı anlatıyor ama biryandan da sünnet devam ediyor. doktora bakayım derken gözüm bir takıldı sünnete bakakaldım öylece.sonra gözlerim kararıyor kulaklarım duymuyor vücudumdan sıcak sıcak bişeyler yukarı çıkıyor sanki. oraya yığılıp kalacaktım. doktorun anlattığı hiçbişeyi duyamıyorum. yardımcı sağlık görevlisi eşime sen iyimisin rengin attı dedi aynı anda ben bana bişey oluyor tansiyonum sanırım dedim yığıldım oracığakardeşim kaldı yiğeninin başında oda henüz 15 yaşında. ben biraz toparlandım kalktım sünnet bitti. oğlumu alıp odasına geçirdiler bi baktım kardeşim yığıldı bi kenara biz patır patır fire verdik.
doktor şimdi beni anlıyomusun tekrar anlatayım dedi banaanlatın duyuyorum dedim ama meğer tam duymuyomuşum pazartesi anladık.
pipi üstüne pansuman yapıp köpük bardakların dibini kesip koyuyoruz üzerine.bezini öyle kapatıyoruz.
pazar günü baya bi kanaması oldu olmaması gerekirken. pazartesi sabah hemen doktora gittik. meğer ben pansumanı tam anlamamışım. geri çekip bastırarak yapacakmışım. ben görüntü çok feci olduğundan elemeye kıyamayıp üstten üstten yapıveriyodum.
bu sabah biraz daha iyi gördüm. günde 3 kez pansumanı var. bakıcı ben yapamam izin al işten dedi. bende çok yoğunum bu hafta alamadım izin. dedim öğlende yapma o zaman.sabah ben yapıp geliyorum 2 gündür. bide akşam gidip yapıyorum. dedim altını değişirken çok dikkat et.çok hareketli bi bebek maşallah. elleriyle ayaklarıyla vuruyo. içim çok huzursuz. bi iyileşse
dua et sende teyzesiiiiii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?