- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
zeytin geçmiş olsun canım inşallah çabuk iyileşir kuzucuk..
deniz kızı ve annesi nasılsınız? ne zamandır uğrayamadım hareketli zamanlar geçirdik. Eliftoşun iki dişi çıktı :)) geçen haftasonu ona kalabalık bir diş buğdayı yaptık, evimizi süsledik, sokak kapımıza yazılar yazdık, diş şeklinde pastamız bile vardı.. Elife meslek seçtirdik cingöz kızım altın bilezik seçti :)) Bunlar gelemediğimiz zamanlarda yaşadığımız güzellikler ama üzücü şeyler de yaşadık maalesef.. Ben bir grip getirdim eve hepimiz hastalandık kuzucuk da ilk kez hasta olmuş oldu epey üzüldük.. Yavaş yavaş iyileşiyor gibi ama yine de sabahları öksürüyor( Asıl büyük olayı ben yaşadım bunca yıllık tedaviler üzüntülerden sonra Elif doğal yolla süpriz yapıp gelmişti yine büyük bir süpriz yaşadık hamile kaldım ben.. ama sonu iyi gelmedi, süpriz yumurtamız geldiği hızla gitti, terk etti bizi..
İşte gelemediğimiz zamanların kısa özeti böyleee..
oh oh maşallah elife...eti butu güzel güzel dişlesin inşallah...öksürük için çay ya da tatlı kaşığı bala biraz tarçın serp..ver .iyi geliyor.başka bir versiyonu.bala az limon damlat....limonlu olanı biz eşimle yapıyoruz kendimize.geçmişolsun elife...
çok şeyler yaşamışsınız..ben de zeytinle senizn yazını arıyorum bazı bazı...sana da geçmiş olsun.sağlık olsun.verecekse Mevla yine verecek....herşeyin hayırlısı...
diş şeklindeki pastayı merak ettim.fotosu varsa eklenti yapabilirmisin?
biz de bu yıl farklı kutladık kızımın yeni yaşını.babasından bulabildiğin en büyük karpuzu bulup getirmesini istemiştim.tepesini kestik.üzerine iki mum koyduk.anne baba deniz.bitti gittiiii....afiyetle yedik.tabiii deniz kesmeden önce bir güzel haşır neşir oldu koca karpuzla.sarıldı sevdi.
üflemeden bişey anlamadı ama .korktuuuu
karpuz süper fikirmiş doğrusu yaz günü serin serin ohh..
balı ben de düşündüm ama 1 yaşından önce bebeklere bal vermeyi önermiyor doktorlar ben de ıhlamur yapıyorum pek sevmiyor ama azıcık veriyorum yine de..
doğru diyorsun 2 yıl uğraştım 3 tüp bebek denedim olmadı Allah Elifimi yolladı şimdi hayırlısıyla o birazcık büyüsün belki bir de kardeş gelir kızıma..
işte pastamız: EVLERE PASTA Butik pasta ve Kurabiyeler: DİŞ BUĞDAYI - ELİF
gecen aylarda sohbet etmıstık bıraz.
sen ve guzel denız nasılsınız bakalım ?
cok yogunum dıyet,spor, ev ıslerı, ısım derken. okuyamıyorum gunlugunu ama benım de denızım olsun dıye yola cıktım. zayıflamak ıcın ılerlıyorum yolunda. denız ıster karnımda olacak olsun, ıster bır kucaktan bana gelecek olsun, saglıklı bır anne olmalıyım benımle kosmalı benımle cımenlerde yuvarlanmalı benımle uzun bır omru olsun dıye saglıklı olma yoluna cıktım ben.
hatırlıyorum seni...
teşekkür ederim..iyiyiz çok şükür.hatta süperiz.
evet,biliyorum.ara sıra gözüm takılıyor yazdıklarına.çoook kolay gelsin.inşallah emeğinin sonucunu alırsın.sonuçta bir deniz için mücadelen.deniz aynı deniz:))
çok ta fazla gerilme kilo konusunda .kilolu çok anne var.hem deniz seni peşinden koşturarak zayıflatır merak etme...sevgiler
hep boyle mutlu olmanız dılegıyle guzel anne. senden enerjı alarak bu yola cıktım ıns ben de anne olabılecegım bu enerjı ıle.
demek takıp edıyorsun :))) sureklı dıyet konularındayım ıste :))))) amın canım ıns karsılıgını daha saglıklı bır beden ve bır bebek ıle alırım ıns.
evet denız aynı denız :)))))))
ben 110 kılolara kadar cıktım oyuzden kasmam gerek. zayıflayayım. yıne denızın pesınden kosarım :))))))
kendıne ve denıze cok ıyı bakmaya devam ettttttttt
Annelik karninda degil kalbinde buyutmekti..en guzel orneksiniz sanirim...Allah sizden razi olsun...sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?