Sümüklüböceğin hikayesi

bunu çok samimi söylyorum bence bu yaşadıklarını bi kitapa dökmelisin yazım şeklin üslubun okadar iyiki çok iyi ifade ediyorsun bu bir yetenek ve bunu değerlendirmelisin bu deneyiminide sadece bizlere değil birçok insana ulaştırmalısın bu konuda çevreden ailleden çekinip dini yönden düşünüp kendilerine acı çektiriyorlar onlara güç vermelisin korkularını yıkmalısın bir çok insana yön vereceğine hayatlarına ışık vereceğine inanıyorum . minik denizinin acısını eksikliğini ALLAHIM sana göstermesin

sevgili funny.....
yazacağım....deniz uyanmak üzere...düşüncelerim bölünsün istemiyorum.yazacağım....sevgiler...

günaydın deniz kıza kocaman bir günaydın öpücüğü verin benim yerime onu uzaktan anlattıklarınızla seviyorum

günaydın deniz kıza kocaman bir günaydın öpücüğü verin benim yerime onu uzaktan anlattıklarınızla seviyorum

artık tünaydın oldu
selam verip çıkmıştım.sevgin için teşekkürler...sevgimizle büyüyor teyzesi.yıkadım onu.birlikte yıkandık .o beni ben onu..heh hehe.artk uyanınca öperim senin için...sevgiler.

selam
güzel temenniiilerine teşekkür ederim.
yeni denemen hayırlı olsun bebekli olsun inşallah..son olsun.evlat edinmek için eşlerden birinin çocukla aralarında 30 yaş farkı olması gerektiğinive en az 5 yıllık evli olma zorunluluğu olduğunu biliyorum.bir arkadaşım şu an 50 yaşında.10 yaşında bir kız çocuğunu bekliyor anne olmak için.hayatı paylaşmak için.eğer niyetin varsa bağlı bulunduğun ilin sosyal hizmetler bölümüne başvurarak bilgi alabilirsin.b planın olarak.sizin durumunuzla ,lgili bilgilenebilirsin.bu işlerde ne kadar önce başvurursan o kadar önce anne baba oluyorsunuz.sıra var.tedavini ol yine.ama zaman kaybetmemek açısından söyledim.bilg,ilerin şöyle bir kenarda dursun...

canımmm.... hayvanlara verdiğin sebgini anlayabiliyorum.çok iyi anlıyorum.benim de bir muhabbet kuşum vardı.ilk sayfalarda yazdım gibi geliyor.yazdım sanırım.ama sana yine yazmak istiyorum.sayfa karıştırma.16 yıl bir muhabbet kuşluna annelik babalık yaptık.cidden.o bizim çocuğumuz gibi olmuştu.maaaaviiişş.diye seslendim mi odalarda uçar beni aradı.tü tüt tüt diye de seslenirdi.çalışıyordum bir zaman.o var iken.apartamanın en üst katında oturuyorz.daha binanın kapısına girdiğimde aşağıdan duyardım tüt tüt diye bebi .ağırdığını.eşim derdi.senin ayak seslerini hissediyor diye....
ağzımızdan yerdi.ağzımızın içine kadar sokardı gagasını kafasını.bir de nasıl severdi beni bir bilsen.ağlarım şimdi ben birazdan.yanaklarımı gagasıyla öyle bir kaşırdı ki mest olurdun.ve bunu sadece bana yapardı.eşim kıskanırdı kızardı ona beni niye öyle sevmiyo diye....
bir gün eşim bir olay sonucu ani bir refleksle itmişti onu.bir hafta cik demedi.başında ağladım.bildiğim duaları okudumannecim babacım seni çok seviyorum benim cici maaavişim derdi.çok şey konuşurdu.ama artık cik bile etmiyordu.küstü bize.aldım onu veterinere götürdümbir ütü kutusunun içerisinde.kutuyuda deldim kaç yerinden.birşeyi yok dediler.güldüler de bana.kendi haline bırakın üstüne gitmeyin.sadece korkmuş dediler.
sonra düzeldi.yine eskisi gibi oldu.o bizim hayatımızı doldurdu.b,liyormusun dediğimi anlıyordu.literatür sadece ezbere taklit yapıklarını söyler.ama ben birebir yaşadığım için biliyorum.parmağımızı çok severdi.oynaşsın şsterdi.gelir yanağımı öper öper öperdi.türlü yalakalaıklar yapardı parmak için.bir keresinde dedim yine parmak istiyordu dedim annecim gel anneyi öp yanaktan vericem dedim.inanın parmağımdan yukarı çıktı geldi öptü yanağımdan.sonra...verdim tabiii.eşimle birbirimize bakıp şaşırırdık.
nesli olsun ondan bana bir hatıra kalsın diye kaç kere dişi kuş koydum yanına.arkasını döndü bakmadı bile.dişi kuş bunu kovaladı bnim mavişim kaçtı.heh.mizah gibi.
yavrucum bizi bıraktı ben onu bırakamadım deli sevgimden.normal olmadığını biliyorum.doğru da olmadığını...tatlı kuşlumu steç bir filme sardım.derin dondurucuda 6 ay sakladım onu.arada çıkarıp çıkarıp öptüm.hatta gittiği gün bir tanıdığı arayıp dondurtmayı da düşündüm.sonra canınn acıyacağını düşündüm.
ben hiç hayatımda 50 küsur dakika biriyle konuşmadım cep telefonumla.ama tatile gittiğimde en samimi arkadaşıma bırakmıştım.sadece bir kez.o zaman onun için arayıp konuşmuştum.
yine atladım.anlatmakla bitmaz ki.tam 16 yıl....o yakın arakadaşım bir anneler gününde kuşumakuş taşı getirmişlerdi banad a çocukları birer hediye...
bitmez...bitmez...
ama benim onunla aşkım bir anneler günü anneanneciğimin mezarına onun yanına mavişimi gömmekle bitmiş oldu.istemesm de.
başka bir arkadaşım ise bir kuş getirdi neden sonra bana...olmadı.onun gibi olmadı.hem daha istemediğimi söylediğim halde getirmişti.neyse.....geçmiş gün....

sonraları o kuşu evden gönderdim.çünkü kızıma yazılmıştım.ona dokunur diye ne olur ne olmaz diye.......

iki köpeğin var.sevgini öyle veriyorsun alıyorsun.çok iyi anlıyorum.
bir yaz bir arkadaşın yazlığına gitmiştim.orada bir köpeği vardı.dostu düşmanı anlarmış köpekler.iyi niyeti kötüyü.bana kısa sürede öyle yakınlaştı ki...biz dışarı çıkarken bizimle geliyordu bizi koruyordu.önce yanımızdan sonra arkamızdan...bir süre sonra bana yaklaştı arkadaşın salıncağındayken.gözlerime öyle bir baktı ki...burnu ıslaktı.hep öyle olurmuş ya...sen sevilmek mi istiyorsun dedim.gözlerine gözlerine baktım.sevdinmi beni dedim.patisini uzattı bana....ilkj defa böyle bişey yaşamıştım...
gelecekte Allah kısmet ederse bir köpeğim olsun istiyorum...

bebek acısıyla islah olmak bizim elimizde....elimizdeymiş.yaşayınca anlıyorum...kızım öğretiyor bana....önemlisi bu acıyı az çekelim.daha az.kısa süre.keşke hiç çekmese idik.ama bu da bir takdir.lütfen acın kısa sürsün.inşallah ikinci tedavin sana bebeğini verir.olmazsa da bir yerlerde sana kucak açmış bebek çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.

diğer tyazına sonra yazacağım.iyi bile yazdım...
sevgiler.

benim için ruhumu okşayan düşüncelerin için teşekkürler funny...okuduysan daha önce de mini bir kitapçığa çevirme gibi ütopik bir düşüncem vardı.sen ikinci kişisin bu konuda beni destekleyen.16 bin kusür okuyucu da iki...ütopik kalıyor ...
umarım,yetenekse eğer bir gün değerlendirilirim...''SÜMÜKLÜBÖCEĞİN HİKAYESİ'' .neden olmasın...

evet...Allahım Denizimin yokluğunu bana göstermesin..gösterme Yarabbi..onsuz hayat anlamsız olur bu saatten sonra.

selam böcekseverler

velhasılı funny........
yazmadan edemiyeceğim yine...çocuk sevgisi başka bambaşka birşeymiş.çocuk gül gibi çiçek gibi.hani büyüsün diye ne gerekliyse ne iyiyse ne faydalıysaonu arar onu yaparsınız.en iyi toprağı ,budaması,sulaması vs vs vs.....ve o büyür çiçeğini açar.çocuğunu dasevgiyle suluyorsun.ne iyidir ne iyi değildir.ne faydalıdır ne dokunur araştırır uygular durursun...köpeğin çiçeğin aynı yerde kalır.mavişi de dursaydı yine aynı yerdeydi.16 yıl sevdik baktık sevdik sevdik sevdik çok sevdik.ama o sadece bir kuştu.
oysa denizim.....denizim her geçen gün büyüyor...beni nasıl öpüyor bir bilsen.kollarımı her yerimi sıvazlıyor seviyor beni.ben nasıl seviyorsam öyle seviyor.sevgin sana dönüyor bir çocukta...bir de onun büyüdüğünü görmek ödülümüz oluyor.bilmiyorum.bana öyle oluyor.büyüdüğünü görmek güzel.çok güzel..her geçen gün seni anlıyor her geçen gün o küçük insancık büyük insan olmaya başlıyor.bu çokkk gurur verici.bir de istediğin gibi oluyorsa ,olmasını istediğin gibi bir evlat oluyorsa huy olarak gurur duyuyorsun.....buraya kadar sana yazdım.....

şimdi içimde olan birkaç şeyi paylaşmak istiyorum.önceleri hep bir çocuğumuz olsun istedim.yani evlendiğimiz yıllarda...sonraları....hep istedim ki bir kızım olsun.babasına benzsin yüzü.sevdiğim çok sevdiğim için..annesinin yavrusu babasının güzeli diye sevecektim....şimdi kızımla anneliği yaşadıkça,her an.....anladım ki....görüntü için genler için uğraşmışım bunca yıl...çocuk bu demek değilmiş.çocuğu sen çocuk yapıyorsun.sen insan yapıyorsun.bilemiyorum anlatabiliyormuyum.yazarlar anlatamzlar ya kendilerini.hah!burada havaya girdim şimdi...hehhehehhehe.şaka olsun.
yani demek istediğim;deniz de kocamla benim görüntüm yok.ama görüyorum ki.....o kocamla bizim huylarımızın karışımı...yani bizden birer parça....biz...bizim....yürürken kolunu babası gibi sallıyor.şaşırdığında kızdığında benim tepkileirmi veriyo.o biz.o babası o annesi.deniz biz.bunu anlamak için 20 yıl geçmeliymiş.çok yazık........

şimdi uyuyor.çok yordu beni minik oburum....dışarı çıktık bugün.uykumuz geçe kaldı.ben de şimdi bir çay demeldim kendime...tuhaf...şimdi de o eski tadı alamıyorum...kaçak göçek olunca böyle oluyor.hani onunla olmuyor rahat vermiyor...o olmayınca da olmuyor.tadı olmuyor.ne bu ya??

sevgiler....

yine sadece bir selam....

artık deniz gündüzleri daha az uyumaya başladı.tam çabucak etrafı toparlayıp geçiyorum nete.hop kalkıceriyor yanımda bitiyor.bir de gıcık gıcık gülüyor
akşam da babası

kaçak göçek yazacağız yine...ama bir selam...ama bir anı.....benim cadı her an uyanabilir Emir Bebek
sevgiler.........

denizkizi ve annesine benden selam ve kocaman bir opucuk bu denizkizina bu da annesine okuldu isti derken yazamadim coktandir ama hergun okumaya devam evlat edinen aileler ve sumuklubocugun hikayesi arasinda gidip geliyorum nasilsiniz deniz kuzusu nasil biz yazamasakta sen hep yaz olurmu :126:

iyi geceler böcekseverler...

çok yorgun bir gündü...denizin beni çileden çıkardığı bir gün...artık biraz da negatif,negatif demiyeyim de hani biraz da plağın ötekin yüzü derler yaonları da yazsam mı diyorum....

ah deniz ah....kıyamıyorum sana....

dilek teyzene bi yazayım...uykum gelir zaten .şimdilik güüllük gülistanlıklar kalsın.şeytan çatalını batırdığın günler,anlar kalsın şimdilik....

of of...ne biçim batırıyo hem de...zilli yaaa....

ama çokkkkk tatlı...pis seni

çiçeklere öpücüklere teşekkürler dilek teyze

hah...ben de diyorum bazen...yokluğunu hissediyorum dilek teyze...bazen kendimi burada kendi çalıp kendi dinleyen bir deli gibi hissediyorum...takdir öpücük güzel de...icraat yok baksana...evlat edinenlerin sayfasını bende okuyorum...ama sık yazamıyorum.

olmaz...canlı romanı buldunuz...yok öyle....sen de yaz dilek teyze....siz de yazın...sayfalarımız yürüsün...sadece beğenip kaçma dilek teyze.hem böyle dediğime de bakma.zaten artık zor vakit buluyorum.zilli gündüz artık az uyuyor.bugün daha da az...giderek bitecek galiba gündüz uykuları...uyumasın.neyse de çok zilli oluyor çok.akşam da geç uyuyor.biz bekliyoruz onun uyumasını da uyuyalım diye...1buçuk 12 arası uyuyor.sonrasında
buraya girnce babası kızıyor.eeeee sabah kahvaltısı aksıyor...laf aramızda;önemsemiyormuşum artık onu....kıskanıyor kıskanıyor...neyse...bitmez nasıl olsa denizin hikayesi...Allahım daim ettiği sürece devam eder.sevgiler dilek teyze...

biraz çocuk gelişim sayfalarını karıştırayım...
sabah kalksam da babanın zılgıtından kurtarsam

iyi sabahlar olsun....

deniz özür dilemeyi öğrendi.....

bana çarptığı zaman ya da bir şekilde canım acıdığı zaman üzülüyor....dün akşam giyinik üzerimden her yerimi öptü...her zaman öpüyor da...böyle zamansız oramı buramı öpmeleri yok mu annemmmm diye.....baba şaşırıyor ben öyle bakakalıyoruz.....

mısıra fıfır diyor.fıfır sayesinde yeşil salata da yediriyorum....dün öğün atladı.çok ender olarak...bir günde az yedi diye üzüldüm...

sevgiler...

çok akıcı bir yazı tarzınız var,beğendim..
Allah yavrunuzu size bağışlasın,uzun ömürler versin.(ona da size de.)

canım kızım....

ne güzel yiyordun muhallebini bu akşam..kendinden geçiyorsun.ımmm mıh diye diye...gözlerini bile kaldırmıyorsun.br yandan seni izledim bir yandan da ilk defa bir diziye odaklandım...bizim hikayemiz gibi konusu olan bir dizi.yeni bir dizi...sevdim.
a! gelmişin yanıbaşıma.kaşığın ucunda az biraz muhallebin.az.diyorsun bana.az.az yiyeymişim.canımsınnn...yemezmiyim annem...

sana nasıl davransam aynısını yapıyorsun bana...ben hani biraz nazlandığın zaman bir şeyi yerken ki;bu çok azdırben az derim sana ya da bunu da ye başka vermiycem derim....sen de yapıyorsun bunu bana...aslında doğru değilmiş bu...istemiyorsan zorlamamalı bırakmalıymış...ama annelik işte..ne kadar yersen o kadar büyüyeceğini sanıyorum...yanlış!sonucu birkaç fazladan döt bezin olıuyor.

sonra.....sonra bana müsade ettin kızım..uzuuun zamandır bir diziyibölüm olarak söylüyorum başından sonuna kadar ,izlemedim.bu AKŞAM müsade ettin kızım.battaniyenle bir kedi gibi oynadın ikinci defa...geçen bir akşam da yapmıştın bunu.yarım saat seni izlemiştim.yere battaniyeni seriyorsun.ortasındasın.dönee döne her bir kenarını düzeltmeye çalışıyorsun.tabiii başarman zor.çünkübir yandan düzeltirken diğer yandan tekrar bozuyorsun üzerinde hareket ederken.bu çok komikk..çok tatlısın..

uyumazsam eğer yine yazacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…