duygularınızı çok güzel ifade etmişsiniz allah mutluluğunu bozmasın.senin adınaçok sevindim,bende 5 yılık evliyim ilk
tüp bebek denememin sonucu 3 gün önce öğrendim negatif sorun eşimde sperm yok yüzden tek çaremiz tüp bebek 2.denemide 2 ay sonra yapıcam inşallah.
bende bir süre denemek istiyorum eğer olmaz ise evlat edinmeyi bende düşünyorum ama eşimle benim aramda 34 yaş farkı var eşim benden büyük buyüzden bize evlatlık vermezler diye düşünyoruz sanki tek çarem tüp bebekmiş gibi geliyor 2 tane köpeğim var birine kızım birine oğlum diyerek o duyguyu biraz bastırmaya çalışıyorum ama çaresizlik çok kötü RABBİM kimseyi evlat hasretiyle acısıyla islah etmesin.inşallah tez zamanda bende bebeğimin yumuk ellerini öpüp severim kokusunu sıcaklığını hissederim İNŞALLAH.
bunu çok samimi söylyorum bence bu yaşadıklarını bi kitapa dökmelisin yazım şeklin üslubun okadar iyiki çok iyi ifade ediyorsun bu bir yetenek ve bunu değerlendirmelisin bu deneyiminide sadece bizlere değil birçok insana ulaştırmalısın bu konuda çevreden ailleden çekinip dini yönden düşünüp kendilerine acı çektiriyorlar onlara güç vermelisin korkularını yıkmalısın bir çok insana yön vereceğine hayatlarına ışık vereceğine inanıyorum . minik denizinin acısını eksikliğini ALLAHIM sana göstermesin
selam
güzel temenniiilerine teşekkür ederim.
yeni denemen hayırlı olsun bebekli olsun inşallah..son olsun.evlat edinmek için eşlerden birinin çocukla aralarında 30 yaş farkı olması gerektiğinive en az 5 yıllık evli olma zorunluluğu olduğunu biliyorum.bir arkadaşım şu an 50 yaşında.10 yaşında bir kız çocuğunu bekliyor anne olmak için.hayatı paylaşmak için.eğer niyetin varsa bağlı bulunduğun ilin sosyal hizmetler bölümüne başvurarak bilgi alabilirsin.b planın olarak.sizin durumunuzla ,lgili bilgilenebilirsin.bu işlerde ne kadar önce başvurursan o kadar önce anne baba oluyorsunuz.sıra var.tedavini ol yine.ama zaman kaybetmemek açısından söyledim.bilg,ilerin şöyle bir kenarda dursun...
canımmm.... hayvanlara verdiğin sebgini anlayabiliyorum.çok iyi anlıyorum.benim de bir muhabbet kuşum vardı.ilk sayfalarda yazdım gibi geliyor.yazdım sanırım.ama sana yine yazmak istiyorum.sayfa karıştırma.16 yıl bir muhabbet kuşluna annelik babalık yaptık.cidden.o bizim çocuğumuz gibi olmuştu.maaaaviiişş.diye seslendim mi odalarda uçar beni aradı.tü tüt tüt diye de seslenirdi.çalışıyordum bir zaman.o var iken.apartamanın en üst katında oturuyorz.daha binanın kapısına girdiğimde aşağıdan duyardım tüt tüt diye bebi .ağırdığını.eşim derdi.senin ayak seslerini hissediyor diye....
ağzımızdan yerdi.ağzımızın içine kadar sokardı gagasını kafasını.bir de nasıl severdi beni bir bilsen.ağlarım şimdi ben birazdan.yanaklarımı gagasıyla öyle bir kaşırdı ki mest olurdun.ve bunu sadece bana yapardı.eşim kıskanırdı kızardı ona beni niye öyle sevmiyo diye....
bir gün eşim bir olay sonucu ani bir refleksle itmişti onu.bir hafta cik demedi.başında ağladım.bildiğim duaları okudum
annecim babacım seni çok seviyorum benim cici maaavişim derdi.çok şey konuşurdu.ama artık cik bile etmiyordu.küstü bize.aldım onu veterinere götürdümbir ütü kutusunun içerisinde.kutuyuda deldim kaç yerinden.birşeyi yok dediler.güldüler de bana.kendi haline bırakın üstüne gitmeyin.sadece korkmuş dediler.
sonra düzeldi.yine eskisi gibi oldu.o bizim hayatımızı doldurdu.b,liyormusun dediğimi anlıyordu.literatür sadece ezbere taklit yapıklarını söyler.ama ben birebir yaşadığım için biliyorum.parmağımızı çok severdi.oynaşsın şsterdi.gelir yanağımı öper öper öperdi.türlü yalakalaıklar yapardı parmak için.bir keresinde dedim yine parmak istiyordu dedim annecim gel anneyi öp yanaktan vericem dedim.inanın parmağımdan yukarı çıktı geldi öptü yanağımdan.sonra...verdim tabiii.eşimle birbirimize bakıp şaşırırdık.
nesli olsun ondan bana bir hatıra kalsın diye kaç kere dişi kuş koydum yanına.arkasını döndü bakmadı bile.dişi kuş bunu kovaladı bnim mavişim kaçtı.heh.mizah gibi.
yavrucum bizi bıraktı ben onu bırakamadım deli sevgimden.normal olmadığını biliyorum.doğru da olmadığını...tatlı kuşlumu steç bir filme sardım.derin dondurucuda 6 ay sakladım onu.arada çıkarıp çıkarıp öptüm.hatta gittiği gün bir tanıdığı arayıp dondurtmayı da düşündüm.sonra canınn acıyacağını düşündüm.
ben hiç hayatımda 50 küsur dakika biriyle konuşmadım cep telefonumla.ama tatile gittiğimde en samimi arkadaşıma bırakmıştım.sadece bir kez.o zaman onun için arayıp konuşmuştum.
yine atladım.anlatmakla bitmaz ki.tam 16 yıl....o yakın arakadaşım bir anneler gününde kuşumakuş taşı getirmişlerdi banad a çocukları birer hediye...
bitmez...bitmez...
ama benim onunla aşkım bir anneler günü anneanneciğimin mezarına onun yanına mavişimi gömmekle bitmiş oldu.istemesm de.
başka bir arkadaşım ise bir kuş getirdi neden sonra bana...olmadı.onun gibi olmadı.hem daha istemediğimi söylediğim halde getirmişti.neyse.....geçmiş gün....
sonraları o kuşu evden gönderdim.çünkü kızıma yazılmıştım.ona dokunur diye ne olur ne olmaz diye.......
iki köpeğin var.sevgini öyle veriyorsun alıyorsun.çok iyi anlıyorum.
bir yaz bir arkadaşın yazlığına gitmiştim.orada bir köpeği vardı.dostu düşmanı anlarmış köpekler.iyi niyeti kötüyü.bana kısa sürede öyle yakınlaştı ki...biz dışarı çıkarken bizimle geliyordu bizi koruyordu.önce yanımızdan sonra arkamızdan...bir süre sonra bana yaklaştı arkadaşın salıncağındayken.gözlerime öyle bir baktı ki...burnu ıslaktı.hep öyle olurmuş ya...sen sevilmek mi istiyorsun dedim.gözlerine gözlerine baktım.sevdinmi beni dedim.patisini uzattı bana....ilkj defa böyle bişey yaşamıştım...
gelecekte Allah kısmet ederse bir köpeğim olsun istiyorum...
bebek acısıyla islah olmak bizim elimizde....elimizdeymiş.yaşayınca anlıyorum...kızım öğretiyor bana....önemlisi bu acıyı az çekelim.daha az.kısa süre.keşke hiç çekmese idik.ama bu da bir takdir.lütfen acın kısa sürsün.inşallah ikinci tedavin sana bebeğini verir.olmazsa da bir yerlerde sana kucak açmış bebek çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
diğer tyazına sonra yazacağım.iyi bile yazdım...
sevgiler.